Dodaj do ulubionych

Oblałam we Wrocku:-(

IP: 193.59.120.* 20.06.07, 11:57
Dzisiaj zdawałam we Wrocku i oczywiście oblałam.Ale za to egzaminator był
super nazywał się Bogusław Siemieniec.Próbował atmosfere rozluźnić itp.Mam
nadzieję,że większość z Was trafi na niego...
Obserwuj wątek
    • basia_11 Re: Oblałam we Wrocku:-( 20.06.07, 12:16
      Gość portalu: Magdaalenka napisał(a):

> Dzisiaj zdawałam we Wrocku i oczywiście oblałam.Ale za to egzaminator był
      > super nazywał się Bogusław Siemieniec.Próbował atmosfere rozluźnić itp.Mam
      > nadzieję,że większość z Was trafi na niego...

Współczuję:-(( To było pierwsze podejście?

Mam nadzieję, że bez zbędnej zwłoki zapisałaś się na kolejny termin i już teraz
      życzę powodzenia.

pozdrawiam
      Basia
      • Gość: Magdaalenka Re: Oblałam we Wrocku:-( IP: 193.59.120.* 20.06.07, 12:40
        No akurat bło pierwsze...Ale przede wszystkim żałuje tego,że nie wiem czy trafię
        na tego samego egzaminatora...A chciałabym...Pozatym jeszcze się nie
        zapisałam,ale myślę,że zrobię to jutro...
    • Gość: Milena Re: Oblałam we Wrocku:-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 10:34
      A ja oblałam w Lublinie, juz 5raz;( ide sie dzis zapisac na 6egzamin... juz sama
      nie widze sensu ale rodzice nadal we mnie wierza no i coooz moze zdam...
      • Gość: Magdaalenka Re: Oblałam we Wrocku:-( IP: 83.15.80.* 21.06.07, 11:30
        To ja w Ciebie wierze.Ale nie będę Cię pocieszać bo ja to po pierwszym razie już
        stwierdziłam,że się do tego nie nadaje...Ale,że prawko mi jest potrzebne(mam zły
        dojazd do szkoły) to też będę próbowac dalej...Życzę powodzenia następnym
        razem,ale nie dziękuj...
        • Gość: gocha Re: Oblałam we Wrocku:-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:56
          ja też dziś oblałam we Wrocku i egzaminator też nie był taki zły. eeeh zdalam za
          to teorie. a po oblanym od razu poszlam, zeby znow sie zapisac to z czyms
          przyjsc (przebieg egzaminu co wypisal egzaminator potrzebny komus??)
          • basia_11 Re: Oblałam we Wrocku:-( 26.06.07, 14:03
            Gość portalu: gocha napisał(a):

> ja też dziś oblałam we Wrocku i egzaminator też nie był taki zły. eeeh zdalam z
            > a
            > to teorie. a po oblanym od razu poszlam, zeby znow sie zapisac to z czyms
            > przyjsc (przebieg egzaminu co wypisal egzaminator potrzebny komus??)

Współczuję i nie zazdroszczę...

Co do zapisania na kolejny egzmain, to musisz mieć dowód osobisty i dowód
            wpłaty, wszystkei Twoje dane mają w komputerze, nic więcej mieć nie musisz.

pozdrawiam serdecznie
            Basia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka