Gość: smierdziucha IP: *.chello.pl 07.12.07, 21:18 powiedzcie mi jak otowrzyc maske na oldwinczej??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mała Mi Re: blagam IP: *.chello.pl 07.12.07, 21:39 Błagam albo zacznij pisać normalnie, sensownie, albo przestań w końcu prowokować, bo wydaje mi się, że robisz to specjalnie. wszystkie wątki są takie same:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: współczesny Re: blagam IP: 212.182.107.* 07.12.07, 21:58 A gdzie odlewnicza ma maskę???? I czy to jakaś nowa marka? Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu :))) 07.12.07, 22:59 Gość portalu: smierdziucha napisał(a): > powiedzcie mi jak otowrzyc maske na oldwinczej??? Godzie jest odlwnicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Re: blagam IP: *.msk.net.pl 07.12.07, 23:10 mimo wszystko probowalbym łomem Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnko.pieprzu Re: blagam 08.12.07, 01:52 :DDDDDDDDDDDDDDD nie no wątek rządzi!:D ahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorka Re: blagam IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.07, 08:27 Oldwinczej? Cóż, dobrze ci radzą - łom sie nada. Ale niektórzy robia to po prostu na odlew... Śmierdziucha, na Odlewniczej otwiera się maskę tak samo, jak na Świętokrzyskiej, dokładnie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Otoworzysz jom dótem abo uomem. 08.12.07, 12:12 Ale mósirz jepnomć z cauej ziuy. Odpowiedz Link Zgłoś
yennyfer11 Re: blagam 08.12.07, 14:18 ....ja wieeeem o co chodzi....to cos z serii 'ile studentow potrzeba do wkrecenia zarowki...' :D:D Pewnie na tej oldwinczej dziala inna sila grawitacji-jakas taka pewnie silniejsza i zakrecona :P stad problemy z maska :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: blagam IP: *.chello.pl 08.12.07, 16:17 Na pewno inna bo to w końcu OLDWINCZA- czyli stara wincza, a tam się maski po prostu nie da otworzyć :PPP A śmierdziucha ma pewnie radochę, że jej głupi wątek ma takie wzięcie:) Odpowiedz Link Zgłoś