Dodaj do ulubionych

Egzamin w ŁOMŻY

• jacojack Re: Egzamin w ŁOMŻY 07.09.21, 11:36
      Egzamin zdany bez najmniejszego problemu. Kurs robiłem w OSK Master. Spokojne mogę ich polecić. Dobrzy instruktorzy miął obsługa w biurze nie ma problemów z terminami jazd.
    • mirekkkow Re: Egzamin w ŁOMŻY 25.10.21, 10:12
      W OSk Kamiński mają dobrych instruktorów. Robiłem u nich kilka kursów i zawsze wszystko było ok. Potrafią cierpliwie i spokojnie nauczyć każdego prowadzić samochód czy motocykl. Szkoła dobrze wyposażona. Są elastyczni jeżeli chodzi o terminy jazd. No i co najważniejsze skutecznie uczą.
    • kriskrzysi Re: Egzamin w ŁOMŻY 18.12.21, 17:46
      Super szkolą w ośrodku Master. Nauczyli mnie jeździć od podstaw. Szybko sprawne i poprowadzili zajęcia i co najważniejsze skutecznie. Egzamin zdałem bez problemu.
    • tommitomtom Re: Egzamin w ŁOMŻY 21.03.22, 09:46
      Ja mam prawo jazdy na motocykl, osobówkę i ciężarówkę. Wszystkie kursy robiłem w OSK Kamiński. Znają się na rzeczy mają odpowiedni sprzęt i dobrych instruktorów. Program zajęć przystosowany do kursanta. Są też elastyczni jeżeli chodzi o terminy jazd. Po kursie u nich nie miałem problemów na egzaminie. Spokojnie polecam tą szkołę.
    • zbyszekzbyni Re: Egzamin w ŁOMŻY 20.05.22, 12:35
      Wszystkie kursy na prawo jazdy (kat A,B,C) robiłem w Masterze egzaminy zdawałem bez problemu. Potrafią dobrze uczyć jeździć. Maja odpowiednio wyposażony ośrodek, dobre samochody i motocykle. No i instruktorzy z wiedzą i doświadczeniem.
      • tyysiunia Re: Egzamin w ŁOMŻY 20.05.22, 14:12
        Ja zdawałam w zeszłym miesiącu praktykę w Łomży. I może trochę wstyd się przyznać ale przyjechałam specjalnie z Warszawy. Nie znam miasta, a egzamin to wiadomo sam w sobie ogromny stres. Dlatego mama namówiła mnie na wykupienie jazd doszkalających w Centrum Szkolenia Kierowców Adam Sobiech i nie żałuję! Zdałam za pierwszym razem, a samych jazd miałam trzy. Przy okazji pan instruktor doszkolił mnie z łuku, który spędzał mi sen z powiek <3
    • tomektommyy Re: Egzamin w ŁOMŻY 22.08.22, 11:34
      Kurs robiłem w szkole Master. Egzamin zdałem bez problemu. Potrafią dobrze nauczyć jeździć. Szkoła bezstresowo i skutecznie. Spokojne mogę polecić tą szkołę.
    • sebasebis Re: Egzamin w ŁOMŻY 21.10.22, 16:56
      Szkołą Master dobrze uczy jeździć. Nauczyli mnie prowadzić samochód od podstaw. Instruktorzy na poziomie, mają wiedzę i potrafią ją przekazać. Jazdy prowadzone bezstresowo i w taki sposób bym nauczył się jeździć w każdych warunkach. Spokojnie polecam
    • matimateuszsz Re: Egzamin w ŁOMŻY 16.11.22, 10:31
      Ja zdawałem egzamin na prawo jazdy w Łomży. Poszło gładko i spokojnie. Egzaminator nie szukał dziury w całym. Dobrze tez przygotowali mnie do egzaminu w ośrodku Kamiński. Potrafią dobrze szkolić i wiedza na co zwracać uwagę.
    • krzykrzykris Re: Egzamin w ŁOMŻY 17.11.22, 12:44
      W Masterze dobrze przygotowali mnie do egzaminów. W Łomży zdawałem na kat B i C. Szynko sprawnie i skutecznie.
      • marcinkinn Re: Egzamin w ŁOMŻY 21.12.22, 21:11
        Też robiłem kurs w Szkole Master Kat B i C . Naprawdę szkołą godna polecenia> Uczą skutecznie i rzetelnie. Po kursie u nich egzamin to pestka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka