mamalgosia 09.12.05, 19:24 Kiedyś pamiętam, że miałąm adres do sióstr zakonnych, którym można zlecić intencję modlitewną. jednak teraz już nei pamiętam, gdzie to było. Czy możecie mi pomóc? Znacie takie adresy? Dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agrescik75 Re: prosby o modlitwę w necie 09.12.05, 20:02 Ja zwracam się w takich chwilach do: - Sióstr Pasterek z Jabłonowa Pomorskiego: m.karlowska_xl@wp.pl - Klarysek ze Starego Sącza: intencje@klaryski.sacz.pl Jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłam - zawsze otrzymuję zapewnienie o modlitwie i parę ciepłych słów. Większośc zgromadzeń mających swoje strony, ma na nich "skrzynki intencji". Jeśli masz czas i ochotę możesz poszukać: salwatorianie.pl/miba/ Odpowiedz Link
agrescik75 Re: prosby o modlitwę w necie 09.12.05, 21:06 Jeszcze ze strony katolik.pl skrzynka klarysek kapucynek z Krakowa: www.katolik.pl/modlitwa/intencje.php Odpowiedz Link
karolina_29 Re: prosby o modlitwę w necie 09.12.05, 20:30 Na stronie www.mateusz.pl jest skrzynka intencji sióstr karmelitanek. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: prosby o modlitwę w necie 10.12.05, 13:05 Dziewczyny, bardzo serdecznie Wam dziękuję Odpowiedz Link