kakui 31.07.05, 10:36 sa jeszcze te wiklinowe budki-kosze w ktorych mozna posiedziec? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniska01 Re: CZY GDZIEŚ NAD MORZEM ... 29.06.06, 20:45 W tym roku zwróciłam na to uwagę, że nie ma koszy na plażach. Widziałam za to wypożyczalnie leżaków (takie jak w 'kurortach;)) Odpowiedz Link
kaga9 Re: CZY GDZIEŚ NAD MORZEM ... 01.07.06, 00:35 do niedawna były w Kołobrzegu:) czy są w tym roku- jeszcze nie wiem.. Odpowiedz Link
aankaa Re: CZY GDZIEŚ NAD MORZEM ... 01.07.06, 23:33 a czy pojawi się facet ze skrzynką i hasłem "sensacja Bałtyku - lody na patyku" ? Odpowiedz Link
lustroo Re: CZY GDZIEŚ NAD MORZEM ... 14.07.06, 07:49 Teraz chodzi taki co krzyczy: Węęęęgooorzzz węęędzoonyy, allll :) Mężu, mężu nie bądź głuuupi, niech Ci żona węęęgorzaaa kupi ;) Odpowiedz Link
anon2 Re: CZY GDZIEŚ NAD MORZEM ... 01.09.06, 12:24 lustroo napisała: > Teraz chodzi taki co krzyczy: Węęęęgooorzzz węęędzoonyy, allll :) > Mężu, mężu nie bądź głuuupi, niech Ci żona węęęgorzaaa kupi ;) Czy to nie było przypadkiem w Krynicy Morskiej ? :) Odpowiedz Link
e.giza Re: CZY GDZIEŚ NAD MORZEM ... 19.07.06, 22:49 W Świnoujściu- za uwaga 28 zł za dzień. Zbrodnia w biały dzień!!! Na Majorce leżak kosztował 4 euro!!!! Odpowiedz Link
horpyna4 Re: CZY GDZIEŚ NAD MORZEM ... 08.08.06, 13:52 He, he, ja je właśnie po raz pierwszy zobaczyłam w Pobierowie równo pół wieku temu. Więcej tam nie byłam, ale wspomnienia z Pobierowa mam baaardzo wcześnie peerelowskie. Między innymi przeganianie pod wieczór przez wopistów ludzi spacerujących brzegiem morza. I sporo opuszczonych, wyszabrowanych domów w okolicy. Odpowiedz Link
monibiel Re: CZY GDZIEŚ NAD MORZEM ... 18.08.06, 21:35 Witam Was wszystkich po mojej wakacyjnej przerwie. Kosze wiklinowe widziałam na plaży w Dębkach - za darmo, niekoniecznie dla klientów kafejki plażowej, bo i tak nie sposób dojść kto nim jest, a kto nie. Niestety kosze były tylko trzy i co rano amatorzy uprawiali wielkie na nie polowanie. Śmiesznie było patrzeć, ale i smętnie, że tych koszy nie ma więcej... No ale skoro brakuje na plażach ratowników, to co tu wymagać koszy! Takie same super-kosze posiada hotel w Juracie (Bryza chyba???), lecz tylko dla hotelowych gości. Odpowiedz Link
cereusfoto Re: CZY GDZIEŚ NAD MORZEM ... 14.09.06, 11:09 A ja będąc w Kołobrzegu w 1978 lub 79 roku pamiętam ( bo mam zdjęcie ) takiego faceta co chodził po plaży z .... żywą małpką - siedział mu na ramieniu a on wyglądał jak pirat( podobną do pana Nelsona z Pipi ). Tylko nie wiem co on sprzedawał - a może tylko do zdjęcia pozowała ta małpka. Odpowiedz Link
cereusfoto Re: CZY GDZIEŚ NAD MORZEM ... 14.09.06, 11:09 No i oczywiście kosze też pamiętam. Super były... Odpowiedz Link
lilarose Re: CZY GDZIEŚ NAD MORZEM ... 20.09.06, 13:58 Ja spotkałam w tym roku w Jastarni lub Juracie. Nawet zdjęcie sobie w takiej zrobiłam :)) Odpowiedz Link
jot6 Re: CZY GDZIEŚ NAD MORZEM ... 11.10.06, 14:47 znam producenta takich koszy - mówił,że wywozi je do Szwecji i tam sprzedaje,bo w _Polsce nikt nie był od paru lat zainteresowany Odpowiedz Link