mikoa 18.01.08, 19:38 Czy coś jeszcze tej autorki poza "8+2 i ciężarówka" zostało u nas wydane? Mój pięciolatek jest zachwycony. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i2h2 Re: Anne-Cath.Vestly 18.01.08, 20:30 Tak, był jeszcze przekład "Guro" (przygody małej dziewczynki) i nie wiem co to jest "Sekret taty i ciężarówka" - może to być inny przekład albo inna książka ;-) Odpowiedz Link
nchyb Re: Anne-Cath.Vestly 19.01.08, 09:43 to inny przekład - tako rzecze Biblionetka... :-) Odpowiedz Link
malech Re: Anne-Cath.Vestly 19.01.08, 22:35 Nie tylko twój pieciolatek jest zachwycony! Moj sześciolatek też i ja rownież. Czytalam te ksiązkę z ogromna radością, a na sam koniec wzruszylismy sie oboje :))) Odpowiedz Link
mikoa Re: Anne-Cath.Vestly 21.01.08, 15:11 Właśnie przeczytaliśmy ostatni rozdział i jest nam smutno...Zżylismy się z tą rodzinką, jak nie wiem co.Ach, gdyby tak istniała kontynuacja:) Wróciliśmy teraz do Astrid Lindgren w poszukiwaniu podobnych scen z prostego, szczęśliwego skandynawskiego życia:) Odpowiedz Link
i2h2 Re: Anne-Cath.Vestly 23.01.08, 13:15 "Guro" w pewnym sensie jest kontynuacją (ale czy powtarza się bohater, czy epizodycznie występuje, to nie pamiętam). Odpowiedz Link
asiau Re: Anne-Cath.Vestly 29.01.08, 20:41 my też właśnie skończyliśmy tę książkę, i bardzo tęsknimy za kontynuacją! mam nadzieję że dalsze części będą wydane zanim moje dzieci wyrosną.. Odpowiedz Link