aniam123 Re: w NK duzo ksiazek lekko uszkodzonych 27.03.09, 17:42 i znowu się spóźniłam, musiało być dużo fajnych pozycji, że tak szybko wymiotło. Napiszcie, proszę czy były Portrety, Filemon, Pippi, i coś z Loli - bo na nie najbardziej poluję. Odpowiedz Link
jelaj Re: w NK duzo ksiazek lekko uszkodzonych 27.03.09, 19:03 Dzisiaj, z tego co wymieniłaś była tylko "Pippi wchodzi na pokład" czyli chyba nie straciłaś wiele;) Odpowiedz Link
agnie-sia80 Re: 86 31.03.09, 18:04 nie moge zamowic???dlaczego pokazuje sie jakis pusty komunikat i dooopa... Odpowiedz Link
abepe Re: 86 31.03.09, 18:43 agnie-sia80 napisała: > nie moge zamowic???dlaczego > pokazuje sie jakis pusty komunikat i dooopa... A logujesz się? Mnie się udało i mam teraz poczucie, że NK blokuje mi inne książkowe zakupy (ale trudno się nie skusić na "Lato", brakujące części Snoopy'ego i innych kilka pozycji). Piękny mi wyszedł numer zamówienia 9999 (następne powinno być dodatkowo premiowane: ) Odpowiedz Link
agnie-sia80 Re: 86 31.03.09, 19:30 nie loguje sie bo nawet nie moge przejsc do tego"kroku".wkurzam sie;/ Odpowiedz Link
wio3 Re: w NK duzo ksiazek lekko uszkodzonych 17.04.09, 14:05 Dodali-przed chwilą było 120 Odpowiedz Link
kasia_piet Re: w NK - odbiór osobisty 17.04.09, 19:29 Parę dni temu odebrałam osobiście - chyba nigdy nie spotkałam się z tak sympatycznym podejsćiem do klienta:) - tylko otworzylam drzwi, od razu wiedzieli kim jestem (może wyglądam na upierdliwca...:) bo kilka razy im jęczałam...) Dostalam dodatkową torbę z gadżetami:) Moje dzieci osobiste wzięły, co chciały, resztę zaniosłam do klasy młodszego:) i cala masa dobra zostanie rozdana:) I dalej co? Zajrzałam przed chwila na nk-lekko uszkodzone i kupiłam 15, co w mojej sytuacji finansowej nie jest najlepszym pomyslem - ale usprawiedliwiam się tym, że większość (hmm, chyba...) jest na prezenty:) dla innych, no bo gdzie ja kupię takie tanie prezenty:)? A dzieci są zapraszane bardzo często:) - tylko nie wiem, czy do męża to przemówi.... Odpowiedz Link
pa_yo Re: w NK duzo ksiazek lekko uszkodzonych 22.04.09, 10:00 A może NK wrzuci cos 'lekko uszkodzonego' z okazji ŚDK ? :))) Poprosze o Emila :) Odpowiedz Link
babatera Re: w NK duzo ksiazek lekko uszkodzonych 24.04.09, 23:27 No i zamówiłam za 107 zł. Wszystko przez Was - dawno nie zaglądałam i już muszę stwierdzić, że to forum jest niebezpieczne ;-) Odpowiedz Link
mamachlopca1 Re: w NK duzo ksiazek lekko uszkodzonych 10.06.09, 15:03 dolozyli i wreszcie Dzieci kupilam;) Odpowiedz Link
pa_yo Re: w NK duzo ksiazek lekko uszkodzonych 29.06.09, 13:36 57 jest, w tym Dzieci, antologia fistaszków i Ella :) Odpowiedz Link
pia_ Re: 116 08.07.09, 20:15 Dzięki za cynk, załapaliśmy się wreszcie na Wielką Księgę Pippi i Zuźkę Zołzik :-) Odpowiedz Link
mamapodziomka Re: 116 08.12.09, 11:57 My sie tez zalapalysmy, ale nie wiem dokladnie na co, bo mama wieczorem przemailowala tylko, ze kupila duuuuzo z mojej listy ;) Odpowiedz Link
aniam123 Re: w NK duzo ksiazek lekko uszkodzonych 07.12.09, 15:12 Weszłam gdy było 136. Wreszcie udało mi się kupić "Wielką księgę Pippi", na którą już bardzo długo polowałam w uszkodzonych. Odpowiedz Link
iks54 Re: w NK duzo ksiazek lekko uszkodzonych 08.12.09, 10:38 Wieczorem wrzuciłam Dzieci, a rano gdy chciałam przejrzeć jeszcze raz w koszyku już było z ilością 0 :( Chorerka - jedna paczka jedzie, druga czeka w salonie a Odpowiedz Link
mharrison Re: w NK duzo ksiazek lekko uszkodzonych 08.12.09, 14:51 Wszystko wykupiliście już:-( Wy! Z wydrenowanymi portfelami!:-) Odpowiedz Link
pa_yo Jerzy i poszukiwanie kosmicznego skarbu 03.08.10, 13:10 Udało mi sie upolowac druga częśc Jerzego taniej, może któras z Was tez poluje :) Jest za 20 PLN w lekko uszkodzonych: www.nk.com.pl/jerzy-i-poszukiwanie-kosmicznego-skarbu/page,ksiazka,id,830,damaged,1/index.html Odpowiedz Link