neospasmina 29.10.08, 14:35 czy ta pozycja: "Annika" merlin.pl/Annika/browse/product/1,625750.html to to samo co ta "Annika i jej niezwykli przyjaciele"? www.badet.pl/go/_info/?id=37260&idc= czy warto to kupić dla 6-latki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Annika - pytanie śledcze 29.10.08, 15:18 Po numerze ISBN wynika, że to samo, ale ilość stron i tytuł inne, a obie to nowości. Dziwne... Odpowiedz Link
sinceramente Re: Annika - pytanie śledcze 29.10.08, 20:40 Wygląda na to, że to samo, bo Annette Pehnt napisała tylko jedną książkę z tym imieniem w tytule (nie znam niemieckiego, więc nie wdaję się w szczegóły). Na stronie Egmontu ta książka też jest opisana dziwnie, bo na stronie wynikowej widnieje "Annika" Annette Pehnt a obok jest zdjęcie i na okładce można przeczytać "Annika i niezwykli przyjaciele". Odpowiedz Link
i2h2 Re: Annika - pytanie śledcze 29.10.08, 23:03 To samo, to samo, ale żeby dokładniej namieszać, to Merlin ma obcięte zdjęcie ;-) Odpowiedz Link
bluestarfish Re: ale czy warto kupować? 23.10.09, 11:02 No właśnie, czy warto? Czytał ktoś? Odpowiedz Link
mamalilki Re: ale czy warto kupować? 23.10.09, 14:21 Ja czytałam z pięciolatką i raczej mnie nudziła ta książka. Lilce się dość podobała, dobrnęłyśmy do końca ale już do niej nigdy nie wracałyśmy a mamy takie pozycje, które trzeba było od deski do deski po kilka razy przeczytać (np. Klarę). Odpowiedz Link