aniaa777 05.05.06, 20:08 A moj piesek bedzie mial na imie Sever i bedzie mial czarne oczka :) Pieknie, prawda? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tonks666 Re: pies Sever... :) 06.05.06, 22:17 a dlaczego nie Severus??:D albo Snape??:P Odpowiedz Link
aniaa777 Re: pies Sever... :) 06.05.06, 22:27 Severus za dlugie a wolac na psa Snape... jakos mi nie pasuje :) Sever mysle ze bedzie ok, to bedzie mala namiastka Severusa w moim domu :D Odpowiedz Link
eeela Re: pies Sever... :) 06.05.06, 23:42 No jak to - Severus szczekajacy, sliniacy sie, merdajacy ogonem? No przepraszam. Nie mow o tym wiecej, prosze, bo serce mi sie kraje. ;-P Odpowiedz Link
langolier_maximus Re: pies Sever... :) 07.05.06, 19:20 i co gorsza obłapiający zabawke od tylu albo stołową noge..psom sie zdarza "Severus natychmiast przestan fuu brzydki pies". Odpowiedz Link
aniaa777 Re: pies Sever... :) 07.05.06, 19:51 Teraz to mi obrzydzilyscie Severusa, koncze ten watek i rezygnuje z psa :) Odpowiedz Link
eeela Re: pies Sever... :) 07.05.06, 19:52 Rany, psa zostaw, tylko imie mu inne daj :-))) Odpowiedz Link
kasztannova mozekota 09.05.06, 12:25 Ja proponuję Snapem nazwać kota! Pies jest zbyt ufny wesoły, skacze, cieszy się... a kot...?! Kot byłby doskonały w tej roli :) Chodzący swoimi ścieżkami Severus... czy nie brzmi to dobrze? A pies?... Musiałby to być biedny zastraszony kundelek po jakimś strasznym właścicielu, tylko wtedy zachowywałby się podobnie. Może lubisz kogoś jeszcze? Chociaż tak swoją drogą to Twój pies i możesz go nazwać jak Ci się żywnie podoba! Niech żyje wolność! :) pozdrawiam Odpowiedz Link
trosca Re: mozekota 09.05.06, 21:45 Zgadzam się z tym, że do kota te imiona bardziej pasują.Pozatym kota się tak nie woła jak psa, więc coś dłuższego jest jak najbardziej ok.A dla pieska to może coś z Syriuszem? Odpowiedz Link