ewengarda 22.11.06, 20:47 video.interia.pl/obejrzyj,film,31968,sortuj,p,st,24H,pozycja,132,Parodia_harego_poteraPolecam! Humor moze nie najwyzszych lotow, ale i tak zabawne. No i niezle zrobione. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewengarda i inne filmiki z HP w temacie 23.11.06, 21:44 tak sobie dzis pobuszowalam chwilke na you tube i pare linkow: 1. trailer oficjalny ZF www.youtube.com/watch?v=elXUU9qAGdo jakosc kiepska, ale lepszego nie znalazlam. Ostatnia klatka jasno mowi, kiedy brytyjska premiera 5.filmu 2. www.youtube.com/watch?v=t3m5r8Fk1j0&mode=related&search= zdjecia z planu, wypowiedzi ekipy itp. jest tez kilka filmikow fanowskich, jakosci roznej, niestety ja trafilam na te kiepskie najwyrazniej, wiec na ten moment sie zniechecilam. Jka cos dobrego trafie, podam link - i o to samo Was prosze! Odpowiedz Link
tonks666 Re: i inne filmiki z HP w temacie 24.11.06, 20:52 ten pierwszy filmik (z 1. postu) już dawno widziałam:P notomist zastanawi mnie, kim niby ma być ta kobieta z 39. sekundy pierwszego linka tego postu. macie jakieś opcje??^^ Odpowiedz Link
ewengarda Re: i inne filmiki z HP w temacie 24.11.06, 22:47 tonks666 napisała: > ten pierwszy filmik (z 1. postu) już dawno widziałam:P Mam prosbe - jak trafisz na cos fajn ego w przyszlosci, czy mozesz wrzucic link na forum? Bylabym wdzieczna, ale z racji wieku, rzadko znajomi wysylaja mi linki do "takich" rzeczy;-))) > > notomist zastanawi mnie, kim niby ma być ta kobieta z 39. sekundy pierwszego > linka tego postu. macie jakieś opcje??^^ Specjalnie dla Cie bie obejrzalam ponownie - jak dla mnie to Bellatrix. Odpowiedz Link