diastema 26.08.04, 19:34 drodzy forumowicze co tu za porzadki nie ma z kim pogadac juz z nudow rozkrecam inne fora ale tam jest odzew na moje posty.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: hallo 27.08.04, 00:28 moze dlatego,ze forum powoli zminia sie w forum dla odchudzajacych sie:) Ja poki co jakos w ogole nie mam natchnienia w tym temacie. Dzis mialm gosci i nie odmowilam sobie wypicia z nimi koniaczku i zjedzenia lodow. A poza tym niestety mam to co inni-praca mnie przygniata czasowo:) Poza tym bez wiekszych zmian:) Odpowiedz Link
diastema Re: hallo 27.08.04, 11:36 nie forum sie nie zmienia bylo takie zawsze w koncu to nie ja wpadlam na pomysl naszego malego klubu kwadransowych grubasow. mialysmy razem walczyc i sie wspierac bo to jeden z naszych celow. Odpowiedz Link
biancaty Re: hallo 27.08.04, 20:50 Mnie się podoba to nasze forum takie, jakie jest. Można się pożalić trochę... właśnie mnie dół jakiś łapie :-( Normalnie nic mi nie wychodzi!!! Odpowiedz Link
nicey Re: hallo 05.09.04, 11:49 Idzie supermodelka przez wieś, a za nią szczekając biegnie strasznie chudy pies. Jakiś gospodarz podźwignął się od piwa i chce odgonić psa, ale kum łapie go za łokieć i mówi: - Daj spokój psu! Co on winien? W życiu tyle kości naraz nie widział... Odpowiedz Link
ramzes-ka Re: hallo 05.09.04, 14:26 HAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHA DOBRE :D Odpowiedz Link