29.10.04, 20:28
Niestety moje drogie odcieli mnie od netu a i samopoczucie nienetowe było
ponieważ jestem w trzecim miesiącu ciąży :):). I tu liczę na Kati bo
wątpliwości i strachów mnóstwo... Przyjmiecie mnie znów na forum? Niedługo
będę baaaaaaaaaaaaardzo puszysta :).
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: WRACAM :) 29.10.04, 22:55
      gratulujemy i przyjmujemy z powrotem:) Napisz cos wiecej co u ciebie-
      mieszkacie dalej z tesciami? W pracy dalej taki mlyn? Czekamy na spowiedzz
      zcasow neiobecnosci:)
      • soffica Re: WRACAM :) 30.10.04, 17:45
        Niestety mieszkamy z teściami i chcemy bardzo szybko się wyprowadzić szukamy
        więc taniego kredytu, bo mieszkanie mamy już upatrzone. Tylko skąd wziąć 100
        tys :(
        W robocie jeszcze nie wiedzią o ciąży i myłyn mam straszny, między innymi
        dlatego nie siedziałam na necie, musiałam dać mojemu dziecku trochę odpocząć:).
        Jednym z pierszych objawów była właśnie senność i zmęczenie dlatego byłam o 20
        w łóżku :)Teraz to już powoli mija i przymierzam się do powiedzenia szefowej -
        pewnie będzie nieszczęśliwa, ale powiedzieć muszę bo zaczyna mi być ciasno w
        spodniach :)
        Napiszccie koniecznie co tam u Was. Kiedy ślub Anula?
        • anula36 Re: WRACAM :) 30.10.04, 18:05
          Cholera przede wszystkim strasznie sie zrobilo pusto na forum.
          Gosiasta pojechala po studich ( juz magisterka :) do domu i zanikla, Kasia -
          Smok pracuje jak oszalala, Kirah to juz na dobre odplynela, Diastema sie
          obrazila i uciekla...pomor.
          Niestety w kwestii kredytow nie jestem specem ale 100.000 to nei jest jeszcze
          taka powalajaca na kolana kwota jak na kredyt mieszkaniowy. Trzeba sie
          streszczac,zeby wam ktos tego mieszkania nie capnal sprzed nosa.
          Szefowa moze i nei bedzie szczesliwa ale to je problem. Rob swoje a jak cie
          bedzie bardzo dreczyc to na L4 - zdrowie twoje i dziecka wazniejsze niz jej
          humory.
          Slub sie na razie rozmyl jakos.Moze na wiosne? I to cichy szybki wyskok do USC,
          w przerwie na lunch:)
          Ostanio oboje tak zapieprzamy,ze w ogole rzadko mamy okazje spokojnei pogadac.
          Poza tym opadla pierwsza euforia pozareczynowa i stwierdzam,ze po prostu slub
          nei jest mi specjalnie potrzebny do szczescia- gdyby byl- juz bylabym od dawna
          mezatka.
          Poza tym ze wzgledu na specyfike nowej matury moj facet stracil dodatkowa prace
          i polowe dochodow.Uniwersytet za dobrz enei palci asystentom. JA za to dopadlam
          dodatkowa prace do konca roku, ale za neiwielkie pieniadze ( akurat wyremontuje
          zeby i pare jeszcze rzeczy), straszna cienizna finansowa.
          i mentalnei jestem wykonczona tylko praca i sen. Blee
          • smok-kati Re: WRACAM :) 11.11.04, 01:09
            soffica gratulacje, i jeszcze raz gratulacje, co do puszystości to wątpię byś zwiększyła swoje gabaryty bynajmniej nie do 6 miesiąca, stawiam na kilka kilogramów na minus potem będzie odrabianie ale to ile odrobisz zależeć będzie od gustów twojego dzidziusia :) senność normalka i wcale nie minie tymczasowe przejście ale niedługo znów cię dopadnie, od czwartego miesiąca do 7,5 jest super fajnie w ósmym robi się trochę ciężko, a w dziewiątym trochę niewygodnie bo wszędzie tylko ten brzuch :)) ale zobaczysz że to są najcudowniejsze chwile w życiu kobiety i nikt ich nie powinien tobie psuć humorami itp. u mnie pracownica jest w ciąży i sama wysłałam ją na zwolnienie ale udało mi się dopiero od tego poniedziałku co będzie, termin ma na trzeciego wiesz jaki fajny ma brzucholek obstawiamy na chłopaka, jeszcze tylko sondaż czy je słodkie w ósmym i dziewiątym miesiący jeśli nie to będzie to chłopak :)) jeszcze raz gratulacje dbaj o siebie i nieprzemęczaj się ty i twój skarb jesteście najważniejsze, reszta sama się jakoś ułoży, co do mieszkania popytaj o kredyt mieszkaniowy pod hipotekę powinni wam dać, to teraz modny kredyt :)) pozdrowienia i całusy Kasia a pracy jest stanowczo za dużo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka