glomcia1990 01.01.09, 22:38 Zdesperowana ;) puszysta poszukuje partnera na studniowke z wojewodztwa podkarpackiego lub malopolskiego (wschodnie rejony) Mój e-mail : migikobra@interia.pl Z gory dziekuje :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verdifirst Re: Poszukuje partnera na studniowke 02.01.09, 00:07 glomcia1990 napisała: > Zdesperowana ;) puszysta poszukuje partnera na studniowke z > wojewodztwa podkarpackiego lub malopolskiego (wschodnie rejony) > Mój e-mail : migikobra@interia.pl > Z gory dziekuje :D Powodzenia życzę! Pisać pisać ludzie! Młoda kobieta szuka towarzysza! ;) Pozdrawiam pozytywnie! Odpowiedz Link
verdifirst Re: Podbijam 04.01.09, 15:00 verdifirst napisał: > Podbijam co by temat nie zaginął! Odpowiedz Link
grubaska27 Re: Poszukuje partnera na studniowke 04.01.09, 11:11 Też miałam ten problem daaaawno temu :) i byłam jako jedyna osoba w całej szkole sama na studniówce. To dopiero była rozpacz :P ale z perspektywy czasu widzę, jaka to była głupota żeby o coś takiego się zamartwiać :P Odpowiedz Link