malwaaa 29.05.05, 01:52 doła a za tydzień muszę oddać autoreferat. Nie mogę się skupić. Mam ochotę komuś przywalić. Może znajdziecie jakieś lepsze rozwiązanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewolwenta Re: Mam... 29.05.05, 08:39 A kopiuj wklej (z pracy) nie pomaga? Widzę, że tryb nocny niewiele daje. To pozostaje mi pocieszać, że już bliżej niż dalej. Odpowiedz Link
malwaaa Re: Mam... 29.05.05, 12:37 Nie do końca. Muszę ustosunkować się do recenzji. A nie mam na to chęci ani ochoty. Ech... Odpowiedz Link
mama.tadka Re: Mam... 29.05.05, 14:28 A jakie byly recenzje? Dużo uwag krytycznych? Pytam, bo sama czekam na recenzje :) Odpowiedz Link
malwaaa Re: Mam... 29.05.05, 15:02 Laurki dostałam ;-) Od zewnętrznego to sobie chyba w ramki oprawię. W zasadzie to nie wiem, co mam mu odpowiedzieć, bo nie zadał żadnego pytania. Stwierdził za to, że powinnam opublikować co poniektóre kawałki. Od "swojego" dostałam dwa pytania, bajeczne. No, ale trzeba odpowiedź ładnie ubrać w słowa. A z tym, to tak jak pisałam wyżej... Odpowiedz Link
malwaaa Re: Mam... 29.05.05, 20:43 Ależ ja się cieszę, a nie zrzędzę, żeby nie powiedzieć, że skaczę z radości. Ino nie o doktorat tu chodzi. Przez to pisanie człek zapomniał o normalnym świecie i teraz nie może się znaleźć. Jakaś taka pustka mnie opanowała. Ot i tyle. Odpowiedz Link
ewolwenta Re: Mam... 29.05.05, 20:49 Wcale nie jest łatwo ustosunkować się do takiej laurki. Co tu powiedzieć takiemu recenzentowi, poza tym że się zgadzam? Fakt, że pogoda raczej nie nastraja do ślęczenia nosem w monitorze. Odpowiedz Link
mama.tadka Re: Mam... 30.05.05, 18:33 Powiedz, że się zgadzasz i sama ewentualnie zaproponuj jakieś dalesze kierunki badań :) To zawsze jest możliwe. Odpowiedz Link
22pagoda Re: Mam... 30.05.05, 19:49 mozna Ci przyjsc pokibicowac? jestem gdanszczanka :) Odpowiedz Link
malwaaa Re: Mam... 30.05.05, 20:19 Wiem wiem, że jesteście ;-) No jak nie będziecie siedziały na plaży, to czemu nie. Tylko proszę mnie nie stresować pytaniami ;-) Odpowiedz Link
22pagoda Re: Mam... 30.05.05, 21:02 no i gdzie :) nareszcie powstanie grono gdanskie forum doktoranci, bialka1, jak sie rozpoznamy? Odpowiedz Link
biatka1 Re: Mam... 30.05.05, 21:29 blondyna jestem farbowana;) - a przed obrona - mozemy potem powiedziec jak bedziemy ubrane;) Odpowiedz Link