wrzesien2007 03.07.11, 20:49 bylas w Sianozetach w czerwcu? jak bylo? mamy tam jechac w sierpniu i jestem ciekawa Twojej opoiniii Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: agni71 05.07.11, 16:37 Właśnie wróciłam. Domek Ok, jedzenie też - bez fajerwerków, ale naprawdę przyzwoite stołówkowe jedzenie, zupy nie "jechały" na kilometr glutaminianem, może poza rosołem . Pogode mielismy świetną (5 dni wielkiego słońca, stosunkowo ciepła jak na Bałtyk woda - 20 stopni), więc ogólnie jestem zadowolona. Fajna rzecz ogrodzony teren, mozna było dzieciaki swobodnie wypuścić. Przyjemny plac zabaw. Z animacji nie korzystaliśmy, widziałam info o jakims konkursie plastycznym, ale corki nie chciały brać udziału. Jedna rzecz mnie tylko denerwowała, a dodatkowo podejście właściciela. W naszym domku cos było pokopsane z piecem - woda pod prysznicem leciała raz gorąca, że aż parzyła, a za chwilę zupełnie zimna i nijak nie mozna było ustawić dobrej temp. Pan, co prawda wspomniał na pocz., ze cos jest nie tak z piecem, ale ujął to jako :"trzeba sobie ustawic temp. w piecu, bo poprzedni wynajmujący skarżyli się na niemożnośc ustawienia temp. wody". No, niestety, ustawianie innej temp. w piecu nic nie dawało i tak sie troche męczyl;iśmy z tym prysznicem przez cały tydzień, szczególnie było to uciążliwe przy myciu dzieci i myciu głowy. Na koniec jak zdawalismy klucze mówię, ze trzeba cos zrobic z tym piecem, bo bardzo to uciązliwe - a pan - zero reakcji, nawet nie powiedział "przepraszam". Chyba tylko w tym naszym nieszczęsnym domku był taki problem, jakby co, to ostrzegam - B komfort nr 11. Do zejścia na plażę faktycznie blisko, ale za to trafiło nam sie wbijanie falochronów na plaży, więc i tak podjeżdżaliśmy do Ustronia albo szliśmy 2 zejścia dalej, no ale na to akurat "Bursztyn" wpływu nie miał... Kuchnia OK, przydawała sie mikrofala, z kuchenki i pralki nie korzystaliśmy. Za prąd zapłaciliśmy chyba niecałe 30 zł za tydzień (byliśmy w 7 osób). Mam oczywiście zastrzeżenia, co do ilości półek, wieszaków i schowków, ale pod tym względem zadowala mnie jedynie Kamratowo w Wiśle Odpowiedz Link
wrzesien2007 Re: agni71 08.07.11, 21:40 czyli bez fajerwerkow, ale w miare ok. Kurcze jak na pobyt tam 2 tygodniowy obiawiam sie ze pod koniec mozemy tego miejsca miec serdecznie dosc. Pewnie opcja jaka mieliscie Wy czyli 7 dni to optymalna dlugosc na takie miejsce. Sprawdze... Dzieki, ze napisalas. A jedziecie gdzies jeszcze teraz w polske? Odpowiedz Link
agni71 Re: agni71 09.07.11, 20:55 Tak, mamy w planach Góry Świętokrzyskie, Carownica: carownica.pl/ i Karkonosze, dom z bali: www.domzbali.karpacz.pl/ i pewnie jeszcze długi weekend sierpniowy, ale to juz z noclegami u rodziny. Odpowiedz Link