wegielek 22.07.09, 12:56 dodalyscie mi odwagi, by spytac o ine auta, ktore nas interesuja jezdzi ktoras z was sintra lub alhambra? jakie sa wasze opinie? do tej pory jezdzilismy siena (fiat), ale daje nam w kosc, trza zmienic auto na wiekszy silnik i wieksza liczbe siedzen Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaanieli Re: alhambra i sintra - polecacie? 22.07.09, 18:36 mam alhambrę diesla. pełny wypas. ja mam automat skrzynię i sobie chwalę. bardzo polecam. bezawaryjny samochód, wyjątkowo wygodny. dzieciaki się napakuje, bagaż i jeszcze jest miejsce pozdrawiam. Odpowiedz Link
wegielek dzieki :) 23.07.09, 19:48 dzieki za opinie. bardzo nam sie alhambra podoba, bardzo Odpowiedz Link
mamaanieli Re: dzieki :) 23.07.09, 20:16 nie ma za co aha. i mamy w aucie jeden fotel zintegrowany - fajny, polecam, bo się przydaje na krótkie trasy. nie zmieni osła w mustanga... Odpowiedz Link
kasperkowa Re: alhambra i sintra - polecacie? 24.07.09, 16:32 My jeździmy sintrą i jesteśmy baaardzo zadowoleni ( na razie nie mamy doswiadczeń z innymi tego typu autami). Jest przestronna, siedmioosobowa, z tyłu jest miejsce na nogi, bagażnik też spory, ma mnóstwo fajnych i przydatnych schowków. Wygodnie składa się fotele, choć nie chowają się w podłogę jak np w zafirze. Bardzo wygodna na dłuższe trasy. Niestety przestali ją produkować chyba w 1998 lub 99 roku więc zaczynają sie starzeć. Odpowiedz Link