marta_midwest 07.07.05, 19:43 Dziewczyny z Florydy, szykujecie sie na Dennis? Mam nadzieje ze do Was nie dotrze, ale jakby co trzymajcie sie mocno i nie dajcie sie porwac wiatrowi! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Huragan 07.07.05, 20:06 a nas wczoraj zalalo, po tej Cindy czy cholera wie co to bylo. Ochlodzilo sie od razu, ale deszczu nam bylo naprawde potrzeba. Moze jakos ominie Dennis te biedna Floryde, w zeszlym roku nawialo im tam duzo huraganow, w tym roku dobrze byloby gdyby sobie odpuscily Odpowiedz Link
marta_midwest Re: Huragan 07.07.05, 20:16 Bede trzymac kciuki zeby Was ominelo, nalezy sie Florydzie conajmniej kilka lat spokoju po zeszlym roku... My tu nie miewamy huraganow, ale od czasu do czasu tornado warning wystarcza mi w zupelnosci. Odpowiedz Link
tamsin Re: Huragan 07.07.05, 20:20 Marta - ja nie na Florydzie, ale nam dmucha czesto z Florydy powietrze Odpowiedz Link
marta_midwest Re: Huragan 07.07.05, 20:32 Ooops!) jeszcze sie nie nauczylam kto skad dokladnie ale i tak trzymam kciuki) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Huragan 07.07.05, 20:51 Na Florydzie jest krokodylowa Asia9111 i Liloom teraz w odwiedzinach. Jakos sie beda trzymac razem )) ale lepiej niech ten huragam bokiem pojdzie. Odpowiedz Link
tamsin Re: Huragan 07.07.05, 20:56 wczoraj "czatowalam" z Asia911 i ona jest nad Atlantykiem, a huragan z drugiej strony jakos wieje. Ale na wszelki wypadek dobrze te kciuki trzymac mocno zacisniete, zeby ludziom znowu dachow i innych nie pozrywalo Odpowiedz Link
triskell Re: Huragan 07.07.05, 21:17 No to ja też je trzymam. Tutaj to "tylko" trzęsienia ziemi i wybuchy wulkanów nam grożą. Nie było żadnego od mojego przyjazdu, ale ciągle słyszę, że gdyby Mount Rainier pewnego razu wybuchła, to Olympia byłaby zagrożona. Na szczęście śpi już od wielu, wielu lat. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Huragan 08.07.05, 21:34 od kilku lat Huragany nie moga nosic samych imion zenskich ) Odpowiedz Link
janurper Re: Huragan 11.07.05, 19:42 Przepraszam dziewczyny ze sie wtracam bo to forum jest dla Was, ale chcialbym poinformowac ze idzie juz nastepny huragan.Na razie jest to tropical storm ale to sie zwykle tak zaczyna.Chlera troche za wczesnie w tym roku.Zeszly rok jakos przezylem,mysle ze jakos to bedzie.Najgorszy jest zwykle wrzesien i pazdziernik. Pozdrowienia z Florydy Janusz Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Huragan 11.07.05, 19:59 Janusz, za ciebie tez potrzymamy kciuki,wiec troche gwarancji juz masz )) Trzymaj sie jednak czegos dla pewnosci. A niech to cholera z tymi huraganami. Hej i nie dawajcie sie. Odpowiedz Link
asia9111 Re: Huragan 11.07.05, 20:21 no ladnie...jak na razie przezylam, a dzisiaj w pracy ktos nadaje wlasnie jak kolega Janusz, ze nie ma sie co cieszyc, bo leci nastepny, i tym razem chyba od strony Atlantyku...Przepraszam, a kolega Janusz, to gdzie zamieszkuje??? Odpowiedz Link
tamsin Re: Huragan 11.07.05, 20:44 no a czy Liloom juz wrocila z Florydy?? No i czy choc troche ladnej pogody tam miala??? no kurcze ten huraganowy sezon jakos wczesnie sie zaczal no i dosyc gesto Odpowiedz Link
asia9111 Re: Huragan 11.07.05, 20:51 nie, oni mieli byc na FL do soboty nadchodzacej, ale nie moge sie z Nia skontaktowac, bo sms-y zaczely wracac, a komorka tez szwankuje. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Huragan 11.07.05, 21:27 dobrze sie stalo ze nie wybralam sie z mezem na Floryde teraz....a przelozylismy wyjazd na pazdziernik... jak bylo Tsunami to mialam byc na wyspie Phuket, ale zdecydowalismy sie zostac w Norwegii... chyba mam aniola stroza.. Odpowiedz Link
asia9111 Re: Huragan 11.07.05, 21:29 chyba masz! w pazdzierniku huraganow nie ma, wiec zapraszam w imieniu krokodyli! Odpowiedz Link
liloom Re: Huragan 13.07.05, 22:36 w lipcu tez mialo nie byc a tu juz trzeci idzie EMILY pozdrawiam wszystkie babeczki bardzo goraco z 50 stopniami chyba... Odpowiedz Link