sylwek07 20.08.05, 16:47 milego ogladania: bobasy.pl/ milej soboty i niedzieli zycze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijaczek Re: Bobasy 20.08.05, 18:19 fajne... ja juz sie nie moge doczekac az bede miala swoja malpke ze mna :o) ciekawe jak wyglada??? Odpowiedz Link
ulkaa Re: Bobasy 20.08.05, 19:43 Milutkie Mia, doczekasz sie , doczekasz. A Twoja Emma to beda takie slicznosci, jestem pewna ! Buziaki Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Bobasy 20.08.05, 19:54 No!!! Wszystko co najpiekniejsze w Tatusiu i wszystko co najpiekniejsze w Mamusi. Moj maz mogl poznac swoje dzieci po paznokciu najmniejszego paluszka u stop. Taki maciupki trojkacik z boku do paluszka przyklejony. Zebyscie wiedzialy jak za kazdym razem juz na porodowce te paluszki calowal po rozpoznaniu w nich siebie. )))))) Teraz te krzywe paznokcie siedza sobie nadal na stopkach nr 42 i wygladaja dokladnie jak tatusiowe. Nie potrzeba testow DNA. Odpowiedz Link
bietka1 Re: Bobasy 20.08.05, 20:59 Ja tez wiem dokladnie co po mnie, a co po tatusiu... Slodkie... Odpowiedz Link
mijaczek Re: Bobasy 20.08.05, 21:57 no to u mnie w rodzinie mowi sie, ze moja mamcia dzieci nie ma, bo nikt do niej podobny nie jest, za to tato nie musi martwic sie o ojcostwo nic a nic... nie dosyc, ze "kolorki" odziedziczylismy po nim, to jeszcze wszyscy mamy pieprzyki w tych samych miejscach co on [na twarzy, na szyji lub szyi - nie wiem i pod lewa piersia] :o) Odpowiedz Link
kotorybka Re: Bobasy 21.08.05, 14:25 Fajniutkie bobaski A jak się mój Matti urodzil to po brwiach mąż go poznawał Do tej pory nawet obcy ludzie mnie często uprzejmie informują, że synek baaardzo do ojca podobny, czasem pytam siebie czy on napewno jest mój ... Marta ******* Mój Matti-nowe zdjęcia Odpowiedz Link