IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.11, 23:12
Kto wie gdzie jest najmocniejsze(najszybsze)solarium w Wałbrzychu?
Obserwuj wątek
    • Gość: ;p Re: Solarium IP: *.play-internet.pl 23.01.11, 23:54
      Czy każda kretynka musi zakładać taki wątek? OPCJA SZUKAJ..... powinni zaznaczyć na ku...ki różówy, może jedna z drugą by załapały barwy plemienne i wpisały...
      • Gość: u mnie Re: Solarium IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.01.11, 00:08
        u mnie kurw.....asz twoja zajebana jest najlepsze solarium jak cie opie... lutlampą to cie w tym szpitalu ku... na ślasku od oparzeń nie poskładają w ni chója kurnmmmmwa
        • Gość: ;p Re: Solarium IP: *.play-internet.pl 24.01.11, 00:28
          a bierz ja, byle jużnie pisała tych wątków, pewno napędzi koleżanek- grzanek:D
          • Gość: Gosia Re: Solarium IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 22:26
            Dziwni ludzie jesteście.Jeśli pytam gdzie jest,znaczy że nie używam na codzień.Potrzebuję szybko się opalić na wesele.Ot,wszystko.Więc zamiast pluć jadem powiedzcie gdzie można się wybrać.Pozdrowienia dla wszystkich.
            • Gość: Gizela Re: Solarium IP: *.play-internet.pl 25.01.11, 10:11
              Ton tego wątku jest okropny, skąd takie podejscie nie rozumiem.
              Oczywiście popieram autorke, że przeciez to nic złego. Ciekawe czy ci wulgarni krytycy wiedzą, że rozsądne opalanie powtarzam ROZSĄDNE ma wiele pozytywnych aspektów. Po krótce promienie słoneczne są żródłem pozyskania witami D, która zmniejsza ryzyko chorób na raka. Pozatym poprawia nam samopoczucie, i jest to opalanie bezpieczne bo mozna je kontrolowac, a nie tak jak co niektórzy wyrwą się do Egiptu i wracaja z oparzeniami 3-go stopnia. A 5 sesji w solarium przed wyjazdem zapobiegło by temu. le cóz kazdy ma swoje zdanie na ten temat.
              Gosiu jest wiele solariów w wałbrzychu i Szczanie, Nie bedę pisała o konkretach bo uznane zostanie to za reklamę.......

Ja osobiście opalam sie w Szczawnie. PS. Nie wierz tylkow hasła: NOWE LAMPY CZY SOLARIUM TURBO.

Ladną i zdrowa opaleniznę trzeba budować stopniowo i powoli zaczynając od łóżek odpowiedniej mocy.
              Pozdrawiam
              • Gość: :P Re: Solarium IP: *.play-internet.pl 25.01.11, 10:22
                OPCJA SZUKAJ
    • Gość: Yx Re: Solarium IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.11, 19:08
      Solarium to nic dobrego. Za granicą wprowadzają zakaz a w Polsce zaczyna się biznes rozkręcać:) Normalka.
      • Gość: Gizela Re: Solarium IP: *.play-internet.pl 27.01.11, 09:11
        Chyba jednak nie wiesz co piszesz. A gdzie ten zakaz jeżeli mozna wiedzieć. A za granica także i u nas (w krotkiej przyszłości wprowadzaja normę 0.3). Ale i tak nie wiem o czym mowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka