Dodaj do ulubionych

Pomoc dla turysty!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21.03.07, 10:07
Witam wybieram sie ze znajomymi do Zakopanego. Moglibyscie polecic mi tanie a fajne miejsca jeśli chodzi o nocleg, jedzonko i dobra zabawe:)
Obserwuj wątek
    • ciupazka Re: Pomoc dla turysty!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.07, 10:25
      Pomocy udzieli Ci w razie czego TOPR i lekarze, czego nie życzę, a tu pomoż
      sobie sam i potem narzekajcie sami na siebie.To tak dyplomatycznie.Powodzenia.

www.fred-zakopane.com/
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=20393252
      www.nowotarski.pl/index.php?id=TURYSTYKA&dok=103
    • ciupazka Re: Pomoc dla turysty!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.07, 10:25
      Pomocy udzieli Ci w razie czego TOPR i lekarze, czego nie życzę, a tu pomoż
      sobie sam i potem narzekajcie sami na siebie.To tak dyplomatycznie.Powodzenia.

www.fred-zakopane.com/
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=20393252
      www.nowotarski.pl/index.php?id=TURYSTYKA&dok=103
      • ciupazka Re: Pomoc dla turysty!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.07, 11:25
        Tanio tu:

www.szaflary.org/agroturystyka.html
        • brydziaxxx Re: Pomoc dla turysty!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.07, 11:27
          dzieki:)
    • brydziaxxx Re: Pomoc dla turysty!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.07, 11:26
      dziekuje za informacje ale ja nie szukam stron internetowych z ofertami bo kazda z nich ma na celu reklame wiec przdstawiaja sie w jak najlepszym swietle. Chcialabym poznac wasze prawdziwe opinie na temat miejsc wypoczynkowych, noclegow i rozrywki. W koncu to wy mieszkancy Zakopanego znacie to miasto najlepiej.
      • ola31121982 Re: Pomoc dla turysty!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.07, 12:58
        hej!
        również jestem turystką z okolic Kielc.
        w zeszłym tygodniu rezerwowałam miejsca na weekend majowy dla kilku osób -
        powiem szczerze że był problem, bo akurat na ten okres dużó zajętych miejsc.
        nie wiem na kiedy chcesz Ty. nie mam jakiś sprawdzonych - zawsze szukam w
        necie, oglądam fotki i zamawiam.
        nie wiem też jak chcesz spędzić czas, czy leniuchując czy chodząc po górach.w
        zakopanem trochę tego jest - masz kasprowy, gubałówkę, morskie oko, giewont i
        wiele innych fajnych miejsc - jaskinie i stawy itd.
        w mieście krupówki oczywiście na wieczór, basen, fajne karczmy.są quady ale
        ceny powalające, rowery.
        a jedzenie polecam w restauracji ADAMO - schodząc krupówkami w dół w stronę
        gubałówki trzeba dojść do samego dołu i skręcić w prawo i parenaście metrów
        dalej po prawej . to pizzeria ale są też dobre domowe obiadki i nie tylko.za 4
        osoby najedzone do syta + napoje płaciliśmy około 90 - 100zł.
        pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.o.
      • Gość: Ciupazka Re: Pomoc dla turysty!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.it-net.pl 21.03.07, 13:47
        brydziaxxx napisała:

Chcialabym poznac wasze prawdziwe opinie na temat miejsc wypoczynkowych,
        noclegow i rozrywki. W koncu to wy mieszkancy Zakopanego znacie to miasto
        najlepiej.

I co, sądzisz, że jeden o drugim będzie pisał? Konkurencja na to nie pozwala.
        Każdy zabiega o gościi a w buziuchnię kubeł wody, jak u kogo , po ile, czy
        smacznie. Nikogo to nie obchodzi nikt Ci na takie pytanie z mieszkańców
        Zakopanego i okolic nie odpowie. Za kryptoreklamę trzeba podobno karać.
        Legalnie i precz z szarą strefą. Gospodarza problem to zareklamować, za
        reklamę zaplacić i wynająć , no i warunki odpowiednie stworzyć, aby gościa
        zachęcić i do siebie przyciągnąć. Tylko goście mogą wymieniać między sobą
        info... jak u kogo. Tylko kogo to interesuje? Chyba na e-maila wymiyniojcie
        se opinie. Tu nifto tego nie cyto. W necie gazdy nie siedzom. Reklamują swoje
        chałupy w google i tam patrzoj, co fto, ka i za kielo Ci proponuje. I coby
        mi to ostatni roz było podawanie adresów i kierowanie do znajomków. Przeńde
        jo sie tam kie i uwidze, co to reklamujys i kogo. Roz juz tak zrobiyłak, to
        syf taki był, ze wstyd mi było, ze cosi takie w necie ftosi śmie reklamować
        i na Krupówkach.
        Telo.Pozdr.
        • ciupazka Re: Pomoc dla turysty!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.04.07, 00:23
          Pomozemy przyjechać i wyjechać, hehe... ze świąt tyz!

www.szwagropol.pl/index.php?id=100
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka