elfica83 03.06.10, 08:51 Jeszcze raz proszę Was o jakieś informacje na temat detoksuwszpitalu państwowym bądź prywatnym. Będę ogromnie wdzięczna za odpowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7zahir Re: DETOKS 03.06.10, 09:14 Medyczny sposób detoxu ten sam. Różnica? W prywatnym - ładniejsze otoczenie za duze pieniadze. A Wiesz co to jest detox? www.alkoholizm.akcjasos.pl/128.php Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Nie bój się 03.06.10, 09:51 jak wypłuczą kroplówkami z Ciebie wszystkie te swinstwa - w tym aldechyd octowy- trucizne bedaca produktem przemiany materii alkoholu zobaczysz swiat w zupelnie inny sposob. Poczytaj nt zespołu odstawienia. www.psychologia.net.pl/slownik.php?level=45 Detox łagodzi jego objawy i ułatwia wejście w nowe - już bez znieczulania uczuć - życie. Wiem, że czujesz sie zagubiona i boisz sie tego co Cie czeka. 7 lat wstecz czułam sie tak samo. Uwierz mi, że od detoxu będzie już tylko lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
elfica83 Re: Nie bój się 03.06.10, 14:27 Cały czas karmię się nadzieją, że będzie lepiej. Dziki za wsparcie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiulek61 Re: Nie bój się 05.06.10, 19:56 To tylko i wyącznie zależy od Ciebie! Bądż dzielna i nie daj się temu świństwu , ono nie rozwiąże za Ciebie problemów.Dasz radę.Zamknij stare drzwi i otwóż nowe do normalnego życia .Pozdrawiam -matka alkoholika Odpowiedz Link Zgłoś