07.05.05, 19:10
Witam wszystkich i prosze o blizsze info na temat owej kuracji. Postanowilam
kolejny raz rzucic palenie, najdluzej wytrzymalam tylko 2 m-ce, wiec wiem, ze
i tym razem, bedzie ciezko :/ Czy te tabletki sa sprzedawane bez recepty i
jakie jest ich dzialanie? Z gory dziekuje za informacje i pozdrawiam
wszystkich "rzucajacych"
Obserwuj wątek
    • paragraf221 Re: Tabex 07.05.05, 19:41
      Tak !!!są dobre ja już nie palę 7 mieś.można dostać bez recepty,ale są droższe.
      Polecan i życzę wytrwałości.
      • paragraf221 Re: Tabex 07.05.05, 19:45
        przepraszam pokręciło mi się,nie palę już 5 mieś ale w moim przypadku to baaardzo
        dużo.
        pozdrawiam i życze wytrwałości
        • jestem_25 Re: Tabex 07.05.05, 20:02
          Dziekuje za info, wytrwalosc to coc, co napewno bedzie mi teraz potrzebne ;)
          Ech, zazdroszcze tych 5 m-cy, ale wszystko przede mna! Rowniez posdrawiam i
          zycze dalszych sukcesow :)!
          • hepik1 Re: Tabex 08.05.05, 07:36
            Nie ma takiej formy sprzedaży leków-bez recepty drożej.Sprzedając bez recepty
            Tabex aptekarz łamie przepisy co sie oczywiście zdarza.Tabex jest tylko na
            receptę co dla mnie jest mało zrozumiałe ale tak po prostu jest.Tyle ,że pójście
            do lekarza i wypisanie recepty nie jest az takim chyba problemem jeśli na szali
            leży zdrowie a może nawet życie a na pewno juz spore oszczędności (365 x
            5pln=1825 pln rocznie)
            • paragraf221 Re: Tabex 08.05.05, 16:35
              No to jesteś w błędzie!Tabex bez recepty kosztuje 36zła na receptę około 18zł.
              Dlaczego łamie?bo co?nie lepiej jak Ci pomoże i sprzeda bez?
              • hepik1 Re: Tabex 08.05.05, 20:53
                Morfine narkomanom też tak sprzedają w tej aptece?
                • hepik1 Re: Tabex 09.05.05, 08:08
                  Dlaczego na receptę?
                  UWAGA!!!!!
                  Tabex® nalezy wyznaczac tylko pacjentom o powaznym zamiarze rzucenia palenia
                  tytoniu. Pacjent powinien wiedziec, ze przyjmowanie preparatu Tabex® kontynuujac
                  palenie moze doprowadzic do wzmozenia niepozadanych dzialan nikotyny.
                  U pacjentow z niedokrwieniem serca, niewydolnoscia serca, schorzeniami naczyn
                  mozgu, schorzeniami uniedroznienia (zarostowego) tetniczego, hiper zatruciem
                  tyreoidyna, cukrzyca, niewydolnoscia nerek lub watroby, przepisanie preparatu
                  Tabex® powinno nastapic po uwazniej ocenie przez lekarza prowadzacego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka