blondiii89 28.06.09, 21:35 Mam pytanie do kiedy może trwać objawy abstynencyjne po odstawieniu amfy???? dodam, że od 4 miesięcy jestem czysta i biore leki antydepresyjne ale mam straszne bóle żołądka, złe samopoczucie i co najgorsze lęki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ppcmz Re: objawy absytnencyjne 28.06.09, 22:04 to sa objawy psychiczne, jak sie gmera w mozgu to sie ma. a moze juz wczesniej mialas koslawo skoro zaczelas gmerac. szcesliwi sie stymulowac nie musza w koncu. skoro z depresjami sie ludzie bujaja i nerwicami to czemu niby ci by mialo przejsc tak ot tak, objawy takie same. to nie sa objawy fizyczne ze sie wypoci i juz minelo. Odpowiedz Link Zgłoś
ppcmz Re: objawy absytnencyjne 29.06.09, 00:08 tak wyszlo pesymistycznie troche niezamierzenie calkiem. tak mysle ze nad jakas terapia trzebaby sie zastanowic bblondi. jakis twoj post czytalem to ty tylko do psychiatry chodzisz, a ajakas pmoc teraeutyczna bylaby wskazana. dobry humor i zadowolenie z zycia od tabsow nie przybeda Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: objawy absytnencyjne 29.06.09, 13:38 Czy nie ma nikogo spośród lekarzy/znawców tematu/kto mógłby Tobie pomóc?Kilka miesięcy abscynencji to ogromny zysk, tym bardziej,że Ty chcesz się leczyć. Szukajcie a znajdziecie. Odpowiedz Link Zgłoś