chamlet69 22.01.03, 17:52 Witam czy to prawda ze w Barolo sztucznie podnosza poziom alkoholu? Tak słyszałem, dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chamlet69 Re: Barolo 22.01.03, 17:54 Jesli chodzi o Barolo, to tam wszystko jest sztuczne, tylko tegoroczne gradobicie prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
_michel Re: Barolo 22.01.03, 18:04 Tak to prawda! Ja często bardzo tam jestem we Włochach i sam widziałem jak wudki dolewają do tego wina. To było chyba Barolo bo tak potem na kartonach stało napisane. Ja się bałem o tym muwić ale teraz jak jusz pierwszy odważny sie znalazł to zaraz piszem o tym! Odpowiedz Link Zgłoś
chamlet69 Re: Barolo 22.01.03, 18:15 Wreszcie ktos podal mi dokladne informacje. Nie ma nic lepszego niz naoczny swiadek dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michel Re: Barolo IP: *.ppp1-3.had.worldonline.dk 22.01.03, 18:43 Mial byc zart ale wyszedli beznadziejnie glupio. Michel zawsze pisze z Danii, nie zauwazyles tego autorze ? Tego nie uda ci sie podrobic ! PS. drogi autorze - Michel pierwszy raz pil Barolo w 1970 roku w Mediolanie i od tamtej pory jest mu wierny. Ty zapewnie ssales wowczas jeszcze mleko z piersi matki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michel Re: Atak Klonów ? nie glupka ktory ...... IP: *.ppp1-3.had.worldonline.dk 22.01.03, 18:58 zwie sie giorgio-primo. Gdybys sie nie odzywal ale ciebie i na to nie stac. Najwidoczniej nie mozesz zniesc swojego bledu a zrobiles blad dziecinnie glupi. Ktos napisal - ze kto sie czubi ten sie lubi .... W tym przypadku to zupelnie nie trafne .... ja toba poprostu pogardzam !!!! mam cie za zwyklego wymoczka Odpowiedz Link Zgłoś