Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    22.01.03, 17:52
    Witam czy to prawda ze w Barolo sztucznie podnosza poziom alkoholu? Tak
    słyszałem, dzieki za info
    Obserwuj wątek
      • chamlet69 Re: Barolo 22.01.03, 17:54
        Jesli chodzi o Barolo, to tam wszystko jest sztuczne, tylko tegoroczne
        gradobicie prawdziwe.
        • _michel Re: Barolo 22.01.03, 18:04
          Tak to prawda! Ja często bardzo tam jestem we Włochach i sam widziałem jak
          wudki dolewają do tego wina. To było chyba Barolo bo tak potem na kartonach
          stało napisane. Ja się bałem o tym muwić ale teraz jak jusz pierwszy odważny
          sie znalazł to zaraz piszem o tym!
          • chamlet69 Re: Barolo 22.01.03, 18:15
            Wreszcie ktos podal mi dokladne informacje. Nie ma nic lepszego niz naoczny
            swiadek dzieki.
            • Gość: Michel Re: Barolo IP: *.ppp1-3.had.worldonline.dk 22.01.03, 18:43
              Mial byc zart ale wyszedli beznadziejnie glupio.

Michel zawsze pisze z Danii, nie zauwazyles tego autorze ? Tego nie uda ci sie
              podrobic !

PS. drogi autorze - Michel pierwszy raz pil Barolo w 1970 roku w Mediolanie i
              od tamtej pory jest mu wierny. Ty zapewnie ssales wowczas jeszcze mleko z
              piersi matki.

• giorgio_primo Atak Klonów??? n/t 22.01.03, 18:51

• Gość: Michel Re: Atak Klonów ? nie glupka ktory ...... IP: *.ppp1-3.had.worldonline.dk 22.01.03, 18:58
                  zwie sie giorgio-primo. Gdybys sie nie odzywal ale ciebie i na to nie stac.
                  Najwidoczniej nie mozesz zniesc swojego bledu a zrobiles blad dziecinnie glupi.

Ktos napisal - ze kto sie czubi ten sie lubi ....

W tym przypadku to zupelnie nie trafne .... ja toba poprostu pogardzam !!!!

mam cie za zwyklego wymoczka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka