kogucik.2872 20.06.14, 20:19 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2872 ostrzeżenie 20.06.14, 21:35 to powtórzę, bo widać nie dotarło. mam ogromne poczucie humoru, ale ono też ma granice. Uważaj, żebym ja się nie przeleciał po twoim dziecku i mężusiu. Nie zniżam się do takiego rynsztoka ale dla ciebie zrobię w końcu wyjątek. Ubliżasz swojemu zawodowi, etyce nie tylko lekarskiej ale ludzkiej etyce i zwykłej kulturze, osiągnęłaś dno totalne. Nieprawdopodobne,jak bardzo wrażliwi potrafią być ludzie na punkcie własnym. I jednocześnie - nie dostrzegają,jak bardzo krzywdzą innych ludzi... Dramat. Odpowiedz Link
kogucik.2872 x 20.06.14, 21:36 Re: Do Sorelliny Autor: izydor88 ☺ 20.06.14, 21:32 uważaj..................... Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Wyjątkowo obłudna osoba. Rozumiem,że to trudne mieć męża z chorobą psychiczną,ale dlaczego dręczyć tym innych ludzi? Odpowiedz Link
kogucik.2872 obelgi 20.06.14, 21:52 Machnij ręką, Klaro, chociaż i tego są niegodni za tysiące najwstrętniejszych obelg pod naszym adresem wszystkie są tylko odpowiedzią na sprowokowane zaczepki - co jest tu dokładnie udokumentowane. Od przyjazdu WU - a raczej od momentu wypieprzenia z forum izydor. Wcześniejsze również tu są. Odwalcie się od nas - my odwalimy się od was - proste jak konstrukcja cepa. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: obelgi 20.06.14, 21:55 Klaro, jeszcze na tvn-ie zastanawialam sie nad szczegolnymi przypadkami, ktore tam wystepowaly, wtedy wysunelam hipoteze, ze w szpitalu psycihatrycznym pacjentom dali komputery i dostep do internetu. W ten sposob mogli zredukowac personel i na dluzsza mete to sie oplacilo... pacjenci byli zajeci i mogli rozladowywac swoje fobie na Bogu Ducha winnych i nieswiadomych internautach - i to tak trwa, co jakis czas ujawnia sie kolejny swir... i tu się zgodzę Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: obelgi 20.06.14, 22:04 widzą i rzygają już waszymi zaczepkami, szkalowaniem, wyzwiskami - reagują - bo mają tego dosyć. Ale tego wy z kolei nie widzicie niby. A wystarczy poczytać pamiętnik zaczepny i wiadomo jasno i wyraźnie - kto kogo. polecam pod głęboką rozwagę No bardzo sa wrazliwi a to ze sami od rana do nocy, albo w tysiacach zapisanych ekranow usiluja innych wciagnac do brudu w jakim sie taplaja - tego nie widza. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: x 21.06.14, 07:30 Re: Do Sorelliny Autor: izydor88 ☺ 20.06.14, 21:32 uważaj..................... Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Wyjątkowo obłudna osoba. Rozumiem,że to trudne mieć męża z chorobą psychiczną,ale dlaczego dręczyć tym innych ludzi? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: x 21.06.14, 10:32 Te fizdy dawno przekroczyly wszelkie granice. Ale to tam dalej wisi. Wiec sranie na meza dziecko matke uznaje od teraz za dozwolone. Ocene psychiczna glupkow rownież Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: x 21.06.14, 11:15 o to, że jedna fizda wywaliła post w gnoju dotyczący dziecka Sorell - który został usunięty dopiero na żądanie Sorell, gdyż pozostałe fizdy nie widziały nic złego w czymś, co powinno być usunięte natychmiast, a troll posuwający się do czegoś takiego - natychmiast zbanowany. Alew fizdom w to graj 1zorro-bis napisał: > kurde...... > A o co tutaj do cholery biega?! > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: x 21.06.14, 19:44 no, nie jestem calkiem na bierzaco. Urlopujem siem....... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: x 21.06.14, 19:56 a się urlopuj zdrowo 1zorro-bis napisał: > no, nie jestem calkiem na bierzaco. Urlopujem siem....... Odpowiedz Link
sorel.lina Re: x 21.06.14, 11:21 1zorro-bis napisał: > kurde...... > A o co tutaj do cholery biega?! O to, że zażądałam od adminki Kalejdoskopu usunięcia postu autorstwa Izydora88. Post ten - adresowany personalnie do mnie - zawierał obraźliwe dla moich (nie będących uczestnikami żadnego forum) bliskich treści. Post został usunięty. Tyle. Odpowiedz Link