verdana 11.07.13, 15:28 Forum zostało zamknięte. Jesli ktoś w nim uczestniczył, a nie został wpisany na listę - proszę o kontakt jutro(albo później), na razie wpisuję uczestników. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Uwaga!!! 11.07.13, 17:42 prosze o wpisanie i pozostawienie mnie. Dziekuje. Odpowiedz Link
zla.m Re: Uwaga!!! 11.07.13, 22:00 A czy w zajawce forum nie powinna się pojawić informacja, do kogo nowi chętni mogą się zwrócić z uprzejmą prośbą (podanie, 2 zdjęcia, zaświadczenie o niebyciu rufusem) o wpisanie? Odpowiedz Link
verdana Re: Uwaga!!! 11.07.13, 22:05 Chyba nie, bo sporo już wysłało zgłoszenia. Moze to taki wstępny filtr - jak ktoś się nie zorientuje, ze trzeba napisać do mnie, czyli administratora, to lepiej, aby się nie zgłaszał? Dwie osoby test zday i zostały wpuszczone. Odpowiedz Link
bi_scotti Re: Uwaga!!! 12.07.13, 03:30 Dobry wieczor, u Was juz pewnie prawie dzien dobry - wyglada na to, ze po raz pierwszy bede czlonkiem bractwa zamknietego forum - chyba jest to warte opicia Dziekuje, Verdana. Odpowiedz Link
melmire Re: Uwaga!!! 12.07.13, 08:21 test konta bo nawet nie pamietam czy sie udzielalam ale moglabym chciec! Odpowiedz Link
pampelune Re: Uwaga!!! 12.07.13, 18:06 Dziękuję za przyjęcie i bardzo się cieszę z decyzji o zamknięciu. Odpowiedz Link
jota-40 Re: Uwaga!!! 14.07.13, 01:00 Skoro widzę i czytam, to znaczy chyba, że jestem? Jakby rzecz wymagała jakiegoś stanowczego potwierdzenia i prośby o przyjęcie do zacnego grona, niniejszym potwierdzam i uprzejmie proszę! Odpowiedz Link
mist3 Re: Uwaga!!! 15.07.13, 22:03 Ja również dziękuję. Choć jestem tylko czytelniczką Odpowiedz Link
onion68 Re: Uwaga!!! 16.07.13, 12:20 Bardzo dziękuję, mimo że ostatnio nie udzielam się zbytnio, cieszę się, że tu jestem Odpowiedz Link
verdana Rufus 16.07.13, 13:40 Niejaki Rufus poprosił o wejście. Jak sądzę, nie będzie sprzeciwu, jeśli powiem,z ę jego dwukrotna prośba została odrzucona? Pa, pa Rufusie. Dla pocieszenia możesz sobie nas czytać jak dotychczas, bo najwyraźniej żyć bez tego forum nie mozesz. Odpowiedz Link
verdana Re: Rufus 16.07.13, 23:46 Rufus wysłał zgłoszenie kolejny raz. Zastanawiam się, na co liczy? Rufusie, idź wreszcie do lekarza.... Odpowiedz Link
pavvka Re: Rufus 17.07.13, 09:48 verdana napisała: > Rufus wysłał zgłoszenie kolejny raz. Zastanawiam się, na co liczy? Może na to, że kiedyś Ci się palec omsknie i przez pomyłkę klikniesz "akceptuj" zamiast "odrzuć" Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Rufus 23.07.13, 07:34 mysle, ze sie w koncu zmaczy. Ale, przeciez jest kilka for, gdzie przyjeto by go z otwartymi ramionami! Odpowiedz Link
brykanty Re: Uwaga!!! 16.07.13, 22:47 Dziękuję za wpisanie. Głównie czytam, miło, że mogę dalej. Odpowiedz Link
nchyb Re: Uwaga!!! 18.07.13, 18:12 Witam, rozumiem, ze jeżeli moge odpisać, to jestem wpisana? ufff Odpowiedz Link