kakofoniks 30.09.04, 16:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=16266900 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: ECCO HOLIDA = ECCO KARALUCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 20:03 Byłam też na Krecie w apartamentach i owszem zabiłam karalucha -całego jednego. Nie robiłam z tego powodu afery! Miałam wypożyczony samochód i zwiedzałam tą piękną wyspę.Moję wspomnienia będa pozytywne i na pewno po nocach mi się nie będzie śnił karaluch :)bo chyba nie o to chodzi!!! Jakbyś osę miał w apartamencie albo pająka też pisałbyś reklamację?! Może Ty boisz się robaków?! Pozdrawiam :) ps: nie jestem pracownikiem ecco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks Re: ECCO HOLIDA = ECCO KARALUCH 12.10.04, 21:29 a co bys zrobila jakbys znalazla karaluchy w jedzeniu i nie jednego ale codziennie pare?? poza tym stracilem przez ecco samochod na caly dzien i uwazam ze powinni mi zwrocic kase za dzien wynajmu. zwiazane to bylo z tym imz obiecano mi zmiane pokoju rano a dokonano jej poznym popoludniem w zwiazku z czym nigdzie nie wyjechalem bo czekalem na zalatwienie sprawy, ktora w koncu zostala zalatwiona dzieki interwencji greka - wlasciciela innego hotelu. na marginesie ecco nie jest calkowicie w porzadku poczytaj sobie na forum "swiat" i "grecja" Odpowiedz Link Zgłoś