Gość: Marek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.03, 14:18 Kto wybiera sie na Ibize w najblizszym czasie? Z jakim biurem mozna pojechac, a z jakim jest najlepiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ARSI Re: IBIZA IP: *.bunkier.tbg.net.pl 24.05.03, 15:39 ja mam zamiar jechać pod koniec sierpnia , jesłi ceny nie beda zbyt wygórowane, bo jak pewnie wiesz Ibiza jest strasznie droga.Ja byłem w 1999 r ze Scanem ale teraz nie maja ich w ofercie. Ibize ma EL GRECO i FISCHER. Pamietaj jak jedziesz to tylko do San Antonio lub Ibizy, tylko tam jest klimat pełen zabawy i full , klubów. Udanego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: IBIZA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 17:48 Wiem jak jest na Ibizie bo jezdzimy co roku. Do tej pory jezdzilismy samodzielnie (bez biura). Wiemy bardzo dobrze czego i gdzie sie tam spodziewac. Teraz sie wybiueramy w sierpniu i jedziemy znow sami. Wpadlo nam do glowy, zeby sie wybrac jeszcze na tydzien w czerwcu. I teraz zaplanwolaismy, ze pojedziemy z biurem. Juz wiemy, ze El Greco i Fischer, ale Fischer ma tylko gdzies na "wsi", a El Greco sprawdzimy. Najbardziej chcielibysmy w misecie Ibiza lub w Playa den Bossa (Space :)))). To moze sie spotkamy w sierpniu. :))) Na razie Odpowiedz Link Zgłoś