Dodaj do ulubionych

blada kreska

24.06.13, 11:36
dziewczyny dzisiaj zrobiłam test i wyszła druga blada kreska, widać ją ale jest o wiele bledsza niż ta pierwsza. najlepsze jest to, że nie wiem co o tym wszystkim myśleć, nie wiem który to dzień cyklu (bo mam tak nieregularne cykle, że nie potrafię określić który to dzień, tym bardziej, że po czasie intensywnych starań odpuściłam totalnie, przestałam liczyć i nie przywiązywałam wagi do dat). w zeszłym tygodniu myślałam, że zacznie mi się @ bo podczas korzystania z toalety zobaczyłam takie czerwone zabarwienie wydzieliny na wkladce. nie mam pojęcia co o tym wszystkim myśleć. dodam, że rok temu w lipcu kiedy fiksowałam totalnie na punkcie starań, zrobiłam test, który był negatywny a kiedy spojrzałam na niego po kilku godzinach też widziałam cień drugiej kreski (oczywiście wszystko okazało się złudzeniem optycznym a właściwie chyba odczytaniem wyniki po zbyt długim czasie). ta dzisiejsza druga blada kreska na teście pojawiła się w ciągu jakiś 5 minut. Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • maxi.ma Re: blada kreska 24.06.13, 12:09
      myślimy że moze to byc ciąża jaki i jej brak smile
      Musisz powtórzyć test jutro lub za dwa dni.
      Jeżeli jestes juz tydzien po terminie @ (tak zrozumialam z Twojej wypowiedzi) to druga kreska powiunna byc juz bardzo widoczna praktycznie od razu. Ale jest prawdopodobienstwo z eowulacje mialas poznije, jezeli nie mozesz sie doczekac do jutra to zrob bete dzisiaj - przy bladej kresce powinna juz wyjsc jezeli jest cioążowa.
    • gkoz Re: blada kreska 24.06.13, 15:43
      Myślę że jesteś w ciąży, a tâ krew to była implantacja zarodka
    • lidek0 Re: blada kreska 24.06.13, 18:05
      Nie wiem czy jest sens powielać wątki na różnych forach. Przy nieregularnych cyklach możesz mieć zaburzenia hormonalne, to się rzuca na początek. /leczysz się?/ no i beta powie co to.
      • justy113 Re: blada kreska 24.06.13, 18:40
        Tak leczyłam brak owu ale teraz lekarz kazał mi odpocząć od owi, zrobiłam test innej firmy - ten sam wynik.
        • mamcia07 Re: blada kreska 24.06.13, 20:12
          Absolutnie nie chcę Cię zasmucać, ale w moim przypadku blada kreska owszem oznaczała ciążę ale kończyło się źle. Skorzystaj z podpowiedzi dziewczyn i zrób betę.
        • blue_orchidea Re: blada kreska 24.06.13, 21:17
          to moze najlepiej bedzie jak zrobisz bete...
          • maga8484 Re: blada kreska 25.06.13, 17:08
            U mnie też była blada kreska ( test w dniu spodziewanego okresu i potem 2 dni później też blada kreska ) a jak widać na suwaczku skończyło się ciążą.
            Dla pewności zrób tak jak dziewczyny radzą betę.

Trzymam kciuki smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka