Dodaj do ulubionych

Starania letnie - weteranki:))))

• roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 11:45
      Hej Ewciu!
      No wkońcu mamy ładną pogodę!
      U mnie z cycuszkami jest różnie, bo nieraz nawalają mnie kilka dni po owulacji,
      a nieraz w ogóle. W tym cyklu np. wcale mnie nie bolą.
      Natomiast zawsze, od razu po owulacji czuję "tam" ciągnięcia, skurcze i ból
      macicy. Nie wiem czy to normalne, ale napewno upierdliwe.
      A czemu pytasz?
      • siuba79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 11:56
        Cześć Wszystkim
        Melduję się na posterunku. Co z Kattrin, zaczynam się mocno martwić, przecież
        napisała by coś że chce od nas trochę odpocząć i nabrać dystansu. Zresztą
        ostatnio jak z nią rozmawiałam to mówiła że znika ale pod koniec lipca. Dzieje
        się coś niedobrego... choć mam nadzieję że jednak nie.
        Kasiu jeśli nas czytasz to napisz choć słowo żebyśmy się nie martwiły.
        • siuba79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 11:57
          Wpadnę tu później, może będzie już wiadomo co i jak.
    • roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 11:58
      Cześć Siuba!
      Co u Ciebie?
      • siuba79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 12:04
        Czesc roleczko.
        U mnie 3dc tempka wreszcie spadła (z 35,8) na 35,3. Dzisiaj muszę się uczyc do
        obrony. Matrwie się o Kattrin, mam złe przeczucia.
    • roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 12:03
      No to w takim razie ja też wpadnę później.Pa!
      • punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 12:11
        ehhh dziwna sprawa z Ta Kacha,przeciez ona jest taka do Was przywiazana, tak
        nagle bez slowa niknac i nie dac znaku zycia.....moze jakiegos dola zlapalauncertain
        Ona czasem z tego co zauwazylam miala dolki, ale starala sie byc wesola, moze
        cos ja wybilo z rownowagisad hmmmm No ale nie bede spekulowac, to najgorsze co
        moze byc, miejmy nadzieje, ze wszystko oki i ze sie odezwie....

pozdrawiam Cie Kasiu!
        • siuba79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 13:53
          Jestem, ale martwię się o Kasię. Przecież ona nie zniknęła tak sobie bez
          powodu, coś musiało sie stać. Martwię się o nią, co się dzieje. Dlaczego tak
          nagle zniknęła? sad((((((((((

• eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 15:31
            Dziewczynki jestem z powrotem ale widze, ze nadal nie wiadomo co z Kasią sad
            jesli ktos tu siedzi to niech sie odezwie smile
            • eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 15:33
              ale superancka pogoda w Łodzi smile)))
              • eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 16:22
                halo halo jest tu ktoś ?
                • ne_monek z Kasią wszystko dobrze.. 20.06.05, 16:59
                  Witajcie dziewczynkismile

Kochane wiem jak bardzo sie martwicie o Kattrin..on tez o tym wie i poprosiła
                  mnie, abym przekazała Wam ze zyje,i z nia wszystko dobrze..jest cała i zdrowa..

Opowiem po krótce..
                  podczas wyjazdu służbowego jeden z samochodów firmowych miał wypadek..prezes i
                  pracownicy leża w szpitalu..Kasia została sama i wraz z jedny z
                  dyrektorów..prowadzą firmę....nie ma czasu..a pracy mnóstwo..
                  rozmawiałm z nią dziś .. jest jeszcze w szoku ..po tym co sie stało..i chyba
                  trzeba Bogu dziękowac..bo miałą tez jechac tym samochodem..

jak tylko znajdzie chwilkę czasu to zajrzy do Was.. więc proszę sie już nie
                  martwićsmilei cierpliwie czekac..aaaaaa i trzymac kciuki aby miała siłę to
                  przetrwać..
                  ściskam Was i całuje od Kasi równieżsmile
                  • diament79 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 20.06.05, 21:43
                    To dobrze, że Kasia cała smile
                    U mnie kiepsko, bóle mieśniowe nie daja mi żyć! sad Mam wrażenie, że jestem
                    zaje... chora. Nawet mi krew z nosa dzis leciała... Zobaczymy jak przezyje
                    dzisiejsza noc... Aha, byłam na próbnym czesaniu, moja ukochana fryzjerka
                    Elunia wyczarowała z moich krótkich włosów taką fryzurkę, że szok! Mam
                    normalnie koka! To juz jestem spokojna o fryzurę sobotnią.

A jak myslicie? Mogę juz testa zrobić??????????????? ;P
                    • danik1 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 20.06.05, 21:56
                      Czesc dziewczynki!!!
                      Nie bylo mnie dzisiaj z Wami, ale za to z mila checia nadrabialam dzisiejsze
                      zaleglosci!! Szkoda tylko, ze tak malo napisalyscie!! Ciesze sie, ze z Kasia
                      wszystko OK a przy okazji witam ne_monka. Ne_monku co u Ciebie slychac???
                      Odwiedzaj nas czesciej!!!
                      Diamenciku ja Ci dam chorobe!!!!!!!!!! To sa nerwy, zreszta calkowicie
                      zrozumiale. W sobote bede o Tobie myslala i masz mi sie nie denerwowac!!! Bede
                      czekala na zdjecia!! A ktory to dzien cyklu u Ciebie? Zaraz sprawdze, ale
                      testowanko zalezy od Ciebie. Ja ze swojej strony zycze Ci II kresek!!!
                      Pozdrowionka!!!
                      • danik1 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 20.06.05, 21:58
                        Diamenciku ja bym Ci radzila poczekac. Jezeli juz nie wytrzymasz to
                        najwczesniej zrob 24 czerwca!!! Bede trzymala kciuki!!!
                        • danik1 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 20.06.05, 21:59
                          Ewciu gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          Mowisz 5????? No, no, no!!!!!!!!!!!!!!!!
                          Usciski!!! smile))
                          • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 08:22
                            czołem Dziewczynki !!!!

super,ze z Kasią wszystko oki smile teraz czekamy jak do nas wróci smile

Diamenciku ja tez bym poczekała z testowaniem chociaż wiem ze Cie pewnie korci
                            ale przecież przed sobotą masz o czym myśleć wink wiem zajmij sie slubem i dbaj
                            siebie

Danik dzieki za gratulacje ta 5 to chyba za te stresy, które przezywałam wink

u mnie 19 dc tempka 37,0 i dzisiaj usg
                            • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 08:48
                              kurcze znowu tu siedzę sama sad
                              gdzie jestescie ?
                              • natali7a Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 09:22
                                Hej dziewczyny!
                                Właśnie nadrobiłam zaległości, coś ostatnio mam dużo pracy i wpadam tu tylko na
                                chwilkę... choć bardzo mi z tego powodu przykro...
                                Cieszę się bardzo, że z Kaśką jest ok i że dała nam o tym znać smile
                                U mnie 13 dc, owu ok. 17, ale za to albo świruje mi tempka albo termometr
                                (elektron), ale raczej tepmka, bo sprawdzam bo trzy razy i ciągle jest taka
                                sama, już samam nie wiem
                                Acha! Wczoraj nad naszą działką przeleciał bocian (nie widywany przedtem na
                                naszym osiedlusmile ) i widzieliśmy go oboje z moim m. Więc może jednak??
                                Pozdrówka dla wszystkich smile
                                Niedługo się odezwę
                                www2.fertilityfriend.com/home/natali7a
                                • punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:05
                                  Hej!!!!
                                  cze Ewcik!smile)) czemu wczoraj siedzialas i nie odpisywalas na moje posty, ja tu
                                  za Ciebie piffko loje, a Ty sie cos nie odzywasztongue_outPPPPP smile)) cojest?smile)
                                  • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:07
                                    cześć!!!! no wreszcie sie pojawiłaś !!! ja tu od rana zaglądam smile
                                    • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:08
                                      co z u Ciebie ? @ przyszła czy nadal nie?
                                    • punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:09
                                      ;P a wczoraj to coto bylo?tongue_out ja sie rozpisalam streszczajac swoja historie,a
                                      mianowicie dlaczego nie lubie ginekologow a Ty co? zero reakcji tongue_out hehehehbig_grinDDD
                                      • punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:13
                                        No @ dalej ani widu ani slychu;/ nie mam nawet objawow jak przed @, wrecz
                                        przeciwnie czuje sie fantastycznie, piekna i kobiecatongue_outbig_grin wiesz ostatnio mam
                                        jakies odpaly, wczoraj wieczorem np moj maz myslal ze zwariowalam, zaczelam
                                        smiac sie jak przyslowiowy glupi do sera, tak z niczego, wystarczylo ze
                                        popatrze na zlew w kuchni i wybuchalam smiechem a za chwile w placz..powaznie
                                        heh, zdarza mi sie to dosc czesto, ale jesli chodzi o ficzyczne objawy to nie
                                        bardzo je mam;/
                                        • punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:14
                                          No ale co u Ciebie? jak Ty sie czujesz? opowiadajsmile)))
                                      • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:14
                                        o kurde !!! musiało mi to umknąć ale wczoraj mialam zwariowany dzien w pracy,
                                        wiec musisz mi wybaczyc smile a teraz lece poszukac tej historii smile)
                                        zaraz wracam
                                        • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:17
                                          juz znalazłam !!!
                                          faktycznie czasem to az strach pomyslec jak czlowiek przezywa co lekarz mu
                                          powie. tyle, ze oni nie zawsze maja racje a my przezywamy
                                        • punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:17
                                          Ewcik ja zartuje tongue_outsmile))))))) ta historia jest kilka pieter w gore, na tej
                                          stroniesmile)))
                                          • punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:18
                                            No dokladnie, ale mow co u Ciebie? wszystko jak samopoczucie? jak sie czujesz?
                                          • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:20
                                            znalazlam znalazlam.
                                            ja mam dzisiaj malego stresa bo ide na usg i po pierwsze martwie sie ze za
                                            poźno bo to juz 19 dc a skok tempki mialam w piatek czyli 15 dc noi nie wiem
                                            czy ona bedzie widziec czuy byla owu czy nie a po drugie martwie sie czy
                                            wszystko ok ze mna
                                            • punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:22
                                              napewno beda wiedziec czy owulacja byla , czy dopiero bedziesmile) ale dlaczego
                                              martwisz sie czy wszystko z Toba oki?..
                                            • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:22
                                              mam ochotę wogole dac sobie spokoj ze staraniami i nie myslec o robieniu
                                              dziecka, mierzeniach tempki,badaniach itd itp tylko, ze nie wiem czy poxniej
                                              nie bede tego zalowac , ze nie staralam
                                              • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:24
                                                no nie wiem mam nadzieje, ze jest ok ale boje sie, ze ona np mi powie ze mam
                                                cykle bezowulacyjne albo wyda jakas inna diagnoze, ktora mnie podlamie
                                                psychicznie. co ci bede mowic sama wiesz jak jest jak ci lekarz cos powie
                                                robiac przy tym powazna mine
                  • goko1 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:23
                    hej!
                    ja też trochę odpuszczam forum, wróce może później, mam taki sajgon i w pracy i
                    w domu, tyle roboty, nie wiadomo za co sie brać, że nawet nie zmierzyłam tempki
                    dzisiaj, zapomniałam z tego wszystkiego :-0
                    wrócę za kilka dni i zobacze co u Was słychać, mam nadzieję, że przez 2 dni sie
                    wyrobie i będzie troche lżej
                    • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:25
                      czesc Goko!!!
                      bedziemy na Ciebie czekać smile))
                      • eweks0 Punisherko gdzie znowu zniknełaś ? 21.06.05, 10:30
                        jak w temacie smile
                    • punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:38
                      papa gokosmile

Ewcia, jesli tak do tego podchodzisz, dam Ci rade, znam sie troche na
                      psycholigii i powiem ci jak ja to widzesmileBadania zrob, zbadaj sie czy wszystko
                      oki, kobieta powinna robbic badania co pol roku. Upewnij sie ze wszystko jest
                      oki a bedziesz spokojna na przyszlosc. Jesli chodzi o dziecko, to nie lam sie,
                      daj sobie spokoj z tym mierzeniem i cala ta procedura jesli masz juz dosc i nic
                      to nie daje. Kochaj sie z mezem jak do tej pory tak z milosci,kiedy tylko
                      bedziesz miala na to ochote, bez zadnych wyznacznikow ani bez zastanawiania sie
                      czy dzis czy jutr czy pojutrze masz owulacje.Czerp z bliskosci przyjemnosc i
                      nie mysl o niczym innym ,nie mysl o dziecku. Oddaj sie samoistnemu biegowi
                      spraw, jak masz byc mama, to nia zostaniesz niezaleznie od mierzenia
                      temperatury i sprawdzania owulacji, to tylko Cie blokuje i powoduje ze caly
                      czas o tym myslisz, oddaj sie tajemnicysmile rzuc to wszystko, jeli uwazasz ze to
                      jest niepotrzebnesmile) POtem sama sie zaskoczysz jak nagle zajdziesz w ciazesmile)
                      Odprez sie , badz z mezem blisko i czekaj spokojnie, bo jak powiedzialam jak
                      masz miec dziecko, jak taki jest Twoj los, to je i tak bedziesz miala !!!wink w
                      najbardziej nieoczekiwanym momencie sie o tym dowiedzwink zobaczysz Ewciu!smile)) Co
                      ma byc to bedzie, a co sie odwlecze to nie ucieczesmileNie martw sie! smile)Ja tak
                      robie, co ma byc to bedzie a ja nic nie zmienie, pozostaje sie cieszyc z zycia
                      i czekac na bieg wydarzen , lekko pomagajac losowitongue_outsmile))))))
                      • punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:46
                        Napewno sie okaze , ze jestes zdrowa i zapenie piekna kobietasmile)) Nawet
                        niewiesz jakie przypadki sa z tymi ciazami, zawsze ale to zawsze moze sie
                        zdarzyc nawet cud!smile)))Organizm ludzki to nie maszyna, wplyw na niego ma
                        psychikasmile Wiesz moje wszystkie kolezanki maja okresy mniej wiecej regularne i
                        wiekrzosc z nich ma juz dzieci, staraly sie o nie 3-4 miesiace i juz sa mami,
                        niektore juz kilkuletnich mnaluchow.Zazdroszcze im tego, ale sie nie lamie
                        jakos. Ja prawie cale zycie od kiedy dostalam okres mecze sie ,z ta burza
                        hormonalna, a teraz jeszcze przeszkadza mi to w zostaniu mama, ale nie mierze,
                        nie licze nie waze, niemam co z takimi cyklami. Wiem , ze jestem zdrowa i to mi
                        wystarcza, to jest dla mnie najwazniejszesmile Reszte oddaje w rece losu i tym
                        wyzszym sprawom, nadludzkim, ktore sa odpowiedzialne nawet za cudy...
                        • punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:50
                          Nie raz chce mi sie plakac, dlaczego ja? , dlaczego u innych jest to takie
                          proste, a ja przeciez mam w sobie tyle energii i takie pokladow milosci, ktorej
                          juz niemma gdzie przelewac ( to tak jak z wiaderkiem i z zepsutym kranem. Kiedy
                          cieknie a Tobie nie stracza naczyc zeby ta wode w nie wlac, aby nie zalala
                          mieszkania) Takim naczynkiem bez dna byloby jedynie moje malenstwo........
                          • punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:55
                            Ewcia jestes??
                            • punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 11:05
                              Ewcia pomysl o Tym co napisalam, ja musze wyskoczyc na poczte, bede niedlugo a
                              Ty powiedz co o tym myslisz, usmiechnij sie tylko smile)) bedzie dobrze, bo
                              przeciez nie moze byc inaczej!smile zaraz bede pap
                              • diament79 cd 21.06.05, 11:13
                                Jestem i tez mam bardzo dużo zamieszania w pracy, tak więc nie będę mogła pisać
                                często. Sytuacja u mnie wygląda nastepująco: link poniżej smile testu nie robiłam
                                bo i nie było kiedy a i tak myslę, że nic z tego...
                                • eweks0 Re: cd 21.06.05, 11:21
                                  Diamenciku!! na razie to nie wiadomo czy nic z tego. poczekaj jeszcze
                                  przynajmniej do wekendu i zatestuj, chociaż prawde mowiąc nie wiem jak masz
                                  czas przed slubem o tym mysleć wink
                              • siuba79 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 11:14
                                Cześć smile
                                Kamień z serca mi spadł, cały czas martwiłam się co jest z Kasią, dobrze że
                                wszystko się wyjaśniło i jest OK.
                                Dzisiaj muszę się ostro uczyć do obrony, więc raczej mnie tu dziś nie będzie.
                                może wpadnę wieczorkiem zobaczyc co tam u Was słychać. Potem trzy dni pracy po
                                12 godzin, więc też może być kiepsko z wchodzeniem na forum, ale się postaram.
                                Weekend wyjeżdżam, poniedziałek wkuwam do obrony, a we wtorek dzień prawdy
                                (obrona). Trzymajcie za mnie kciuki, bo powoli mam stresa.
                                Ok. idę się uczyć, choć mi się już bardzo nie chce, bo pogoda taka piękna.
                                Pozdrawiam i papatki smile))))))))))))
                                • natali7a Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 11:23
                                  Nie martw się Siuba! Będzie dobrze, zawsze jest dobrze na obronie komisja jest
                                  wyrozumiała
                                  Ale kciuki oczywiście będziemy trzymać i to bardzo mocno!!!
                                  Pozdrawiam
                                  Miłego wkuwania
                              • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 11:16
                                Dzieki. Kochana jestes, ze chce Ci sie podnosic kogoś na duchu. tzn ja nie
                                jestem załamana tylko troche sie stresuje tym co ona mi dzisiaj powie, bo
                                powiedziala mi na ostatniej wizycie (kilka miesięcy temu), ze jeseli do czerwca
                                nie zajde to trzeba bedzie zrobic wszystkie badania, a tym samym machina ruszy
                                a mialam nadzieje, ze tego unikne i ze do czerwca sie uda. no nic zobacze co mi
                                powie dzisiaj wieczorem
                                • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 11:18
                                  czesc Siuba !!! jasne, ze bede trzymac kciuki, bo sama niedawno tego
                                  potrzebowałam. bedzie dobrze smile))

• eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 11:22
                                    nie bedzie mnie przez jakies 2 godzinki ale jak wroce to odrazu zajrze smile
                                    pozdr smile
                                    • punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 11:49
                                      Ewcia nie martw sie, badania trzeba zrobic, aby wlasnie ustalic przyczyne
                                      nieplodnosci, ale nie zawsze oznacza to ze jest cos nie tak z narzadami, czesto
                                      chodzi poprostu o najzwyklejsze podloze psychiczne niemosnosci zajsciasmile Nie
                                      martw sie, wszytsko bedzie okismile))
                                      • siuba79 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 13:11
                                        Pisałam do Kattrin, wszystko OK, tylko ma dużo pracy, dlatego nie może tu
                                        zaglądać. Kazała Was bardzo serdecznie pozdrowić i wyraziła swoją nadzieję, że
                                        nie zapomnimy o niej (głuptasek, oczywiście że nie).
                                        Ok. dzięki za trzymanie za mnie kciukasów i zmykam znowu do nauki smile)))))
                                        Acha u mnie 4dc:
                                        1dc - nie mierzyłam tempki
                                        2dc - 35,8
                                        3dc - 35,3
                                        4dc - 35,5
                                        • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 13:57
                                          aloha !!!!
                                          już jestem z powrotem smile)

• eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 14:14
                                            nikogo tu nie ma ? sad((
                                          • punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 14:18
                                            Ewcia welcome aboard!smile)) jesli chodzi o to, ze jestem kochana, ze chce mi sie
                                            Cie pocieszac, to wiedz, z enie chodzi tu o chcenie ale o fakty, wiec glowa do
                                            gory!smile))))) poprostu mowie Ci jak jestsmile))))))))))))hyh
                                            • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 14:23
                                              witam ponownie !!!
                                              • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 14:23
                                                co słychac jeszcze u Ciebie ?
                                                • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 14:33
                                                  znowu jestem sama sad
                                                  • punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 14:50
                                                    ej nie pekaj, jestem, jestem, mam cos do zrobienia i tak z doskoku
                                                    zagladamtongue_outsmile))
                                                  • punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 14:52
                                                    U mnie okismile WLasnie zaczelam czytac "Zmartwychwstanie" Lwa Tolstojasmile)))))))(
                                                    w przekladziesmile extra, polecam@!!!!!a Ty, czytasz cosik?smile)
                                                  • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 14:57
                                                    mam zamiar dzisiaj albo jutro zacząc czytać Tokarczuk "Ostatnie historie"
                                                  • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 15:01
                                                    u Grudzińskiego jest opowiadania poświęcono ostatnim dniom zycia Tołstoja. nie
                                                    pamietam tylko tytułu i w ktorym zbiorze opowiadan ale sprawdze i ci jutro
                                                    powiem. W "Rozmowach w Neapolu" jakie prowadził Bolecki z Grudzińskim jest tez
                                                    rozdział poswiecony temu opowiadaniu i panowie rozmawiaja sobie o samym
                                                    Tołstoju. jak jestes miłosniczka Lwa, to polecam smile)
                                                  • eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 15:56
                                                    Dziewczynki ja zaraz zmykam. życze wszystkim udanego popołudnia i do juterka.

Mam nadzieję, że jutro bedzie nas tu więcej smile))

Roleczko co u Ciebie ?
                                                  • punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 21:12
                                                    hej Ewcia smile))))
                                                    Wiesz pewnie jestes juz po lekarzu, martwie sie, ale zarazem wiem, ze pewnie z
                                                    Toba wszystko oki!!!!!!Caly czas mysle o Tobie i trzymam kciuki! Daj znac
                                                    raniutko jak tam badania wyszly!!!!! !!!!!!!Czekam kochana ! pozdrownienia
                                                    papapa!!!
    • diament79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 21.06.05, 22:00
      Nie mogłam niestey wpaść tu wczesniej, a teraz Was nie ma... Zamieszanie takie
      w pracy, że szok, dzis byłam u ortodonty i się zdołowałam, jak będę wyglądać na
      zdjęciach ślubnych w
      aparacie????????????????????????????????????????????????????????????????????????
      ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
      ???????????????????????????????????
      buuuuu
      a na dodatek z dwóch lat leczenie chyba przeciągnie sie do trzech, ma byc niby
      bezpłatne po 24 miesiącach, ale o tym to się przekonam w październiku bo akurat
      minie dwa lata...
      Byłam wczoraj na próbnym czesaniu, wyglądało to super smile Nie wiedziałam, że
      moje krótkie włosy da sie tak fajnie upiąć smile Może każdy będzie patrzył na
      włosy a nie na zęby?? wink
      Testu nie robie, bo chyba nie ma sensu. Objawów jakichkolwiek brak, od kawy nie
      odrzuca... Teraz tylko myślę ile znowu będę czekac na taki wykresik jak ten
      teraz i o tym jak przeżyję ślub jesli dostanę @... Pociesza mnie fakt, że
      kuzyka (świadkowa) tez chyba będzie miała....
      Aha w pracy mam teraz świetną grupę smile Emeryci. Przyzwyczaiłam się do
      dzieciaków z rozruszanymi rodzicami a tu połowa ludków o laskach hihi A co
      najciekawsze zmiataja tak wszystko z talerzy, że kucharka nie ma co wziąć
      swojemu psu do żarcia...
      No to chyba tyle, rozpisałam sie bo Kuba w pracy i nie mam do kogo dzioba
      otworzyć smile rodzice już mają dosyć smile
      Aaaaaa wiecie co? Spotkałam na pewnym forum, na pewno też było o starankach,
      ale nie pamiętam nazwy, poznałam pewną Anetkę, zaczęłyśmy ze sobą gadać na gg
      jak się okazałao że tez jest z Jeleniej i proszę: mieszkała w moim
      bloku!!!!!!!!!!!! Fajnie nie???
      No teraz to już naprwade koniec, ciekawe kto przeczyta całość hehehe
      Buziaczki Aneta smile na 3 dni przed ślubem big_grin
    • eryka5 Do Punisherki 21.06.05, 23:30
      Hej!!!!
      Nie wiem czy mnie pamiętasz ale udzielałam się tutaj kiedys kilka razy i nawet
      pisałam do Ciebie zwracajac uwagę na pewne podobieństwa naszych sytuacji i
      podejsciu do sprawy....
      To naprawdę zaskakujące ale ja także nie dostaję od 10 dni okresu,mimo że
      miałam wyrazne bóle sygnalizujace jego nadajeście.Byłam pewna że tak jak zawsze
      pojawi sie w terminie i raczej wszystko na to wskazywało a tutaj ku mojemu
      zaskoczeniu tak się nie stało i po dziś dzień okres się nie pojawił.To bardzo
      dziwne tym bardziej że zdarzyło sie to pierwszy raz i naprawdę nie wiem co o
      tym sądzić???
      Dodam jeszcze że niestety nie jest to ciąża bo robiłam już 2 testy i oba wyszły
      negatywnesad(
      Zamierzam poczekać jeszcze kilka dni i chyba udam się do Pana G. bo powiem
      szczerze ze ta sytuacja zaczyna mnie już trochę martwić.
      Pozdrawiam.
      • danik1 Starania letnie - weteranki!!! :-))) 22.06.05, 08:41
        Co to nikogo jeszcze nie ma??????????????? sad((
        A myslalam, ze sobie poczytam!!!!!!!!!!!!!
        • danik1 Re: Starania letnie - weteranki!!! :-))) 22.06.05, 08:49
          Zapraszam do nowego watku!!! smile))
      • eweks0 Re: Starania letnie 22.06.05, 08:48
        cześć Dziewczynki !!!
        u mnie za przeproszeniem hujnia. mam doła po wczorajszym badaniu sad
        niby wszystko pieknie w środeczku wyglada, zadnych patologii, trzon macicy
        rewelka, przodozgiecie jakieś ale niestety lewa strona prawdopodobnie nie
        pracuje i owu chyba (bo ona na 100% nie jest pewna) owu nie było. taka jestem
        rozbita, ze zapomniałam tego wydruku wziąć bo bym Wam zacytowała. w kazdym badź
        razie mam przyjsc z mezem na rozmowę wstępna i zaczac robic badania (jesli
        rzecz jasna sie zdecydujemy). mąż kazał mi sie na razie nie przejmowac (łatwo
        mu mowić)i w poniedziałek umawiamy sie na tę rozmowę (tak postanowiliśmy). to
        chyba tyle pozdr

Punisherko to opowiadanie ma tytuł "Wariacje na temat Wielkiej Ucieczki".
        Dzieki, ze myslałas o mnie smile

Diamenciku na pewno bedzie sliczna Panną Młodą smile. Bede myslec o Tobie napisz
        tylko o ktorej godzinie ten wazny moment sie rozpocznie.
      • punisherka Re: Do Punisherki 22.06.05, 09:04
        Hej Eryka, pewnie, ze Cie pamietamsmile))Hyh z tym okresem to poczekaj na
        testowanie, widzisz jak ja robilam kilka dni po spodziewanej miesiaczce, tez
        mi nie wyszedl, a okresu niema jak nie bylo takze po dzis dzien!(58 dzien
        cyklu!!) Mojej kolezance najleprzej test ( ten sam co ja robilam i moja
        szwagierka gdy zaszla w ciaze) wyszedl dopiero po okolo 6 tygodniach i w
        dodatku ten najbardzie czuly (Qiuck Vue)!!! Wiec nic straconego!smile) Poczekaj,
        ja testuje jakdos za tydzien, kilka dni po 2 terminie spodziewanej
        miesiaczki!smile) zobaczymy co z tego wynikniesmile)))) A masz jakies objawy ciazy
        Eryko?
        Fajnie, ze wpadlas!
        Pozdrawiam Cie, jak sie pojawisz pd razu daj znacsmile))
        • punisherka Re: Do Punisherki 22.06.05, 09:10
          Hej Ewciaaaaaa!!!!smile))
          Twoj maz ma racje! Nie przejmuj sie!Wszystko bedzie dobrze, brak owulacji to
          nic az tak powaznego,dadza Ci odpowiednie hormonki zeby ja wywolac i bedzie
          okismile)) dobrze ze z narzadami masz wsio oki!smile)
          Wiec nie masz owulacji, hmm ale powiedz jakim cudem testy owu wykazywaly, ze
          masz?
          • eweks0 Re: Do Punisherki 22.06.05, 09:12
            cześć !!!
            wskakuj na nowy wątek bo tu juz sie zacina smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka