roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 11:45 Hej Ewciu! No wkońcu mamy ładną pogodę! U mnie z cycuszkami jest różnie, bo nieraz nawalają mnie kilka dni po owulacji, a nieraz w ogóle. W tym cyklu np. wcale mnie nie bolą. Natomiast zawsze, od razu po owulacji czuję "tam" ciągnięcia, skurcze i ból macicy. Nie wiem czy to normalne, ale napewno upierdliwe. A czemu pytasz? Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 11:56 Cześć Wszystkim Melduję się na posterunku. Co z Kattrin, zaczynam się mocno martwić, przecież napisała by coś że chce od nas trochę odpocząć i nabrać dystansu. Zresztą ostatnio jak z nią rozmawiałam to mówiła że znika ale pod koniec lipca. Dzieje się coś niedobrego... choć mam nadzieję że jednak nie. Kasiu jeśli nas czytasz to napisz choć słowo żebyśmy się nie martwiły. Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 11:57 Wpadnę tu później, może będzie już wiadomo co i jak. Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 11:58 Cześć Siuba! Co u Ciebie? Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 12:04 Czesc roleczko. U mnie 3dc tempka wreszcie spadła (z 35,8) na 35,3. Dzisiaj muszę się uczyc do obrony. Matrwie się o Kattrin, mam złe przeczucia. Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 12:03 No to w takim razie ja też wpadnę później.Pa! Odpowiedz Link
punisherka Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 12:11 ehhh dziwna sprawa z Ta Kacha,przeciez ona jest taka do Was przywiazana, tak nagle bez slowa niknac i nie dac znaku zycia.....moze jakiegos dola zlapala Ona czasem z tego co zauwazylam miala dolki, ale starala sie byc wesola, moze cos ja wybilo z rownowagi hmmmm No ale nie bede spekulowac, to najgorsze co moze byc, miejmy nadzieje, ze wszystko oki i ze sie odezwie.... pozdrawiam Cie Kasiu! Odpowiedz Link
siuba79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 13:53 Jestem, ale martwię się o Kasię. Przecież ona nie zniknęła tak sobie bez powodu, coś musiało sie stać. Martwię się o nią, co się dzieje. Dlaczego tak nagle zniknęła? (((((((((( Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 15:31 Dziewczynki jestem z powrotem ale widze, ze nadal nie wiadomo co z Kasią jesli ktos tu siedzi to niech sie odezwie Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 20.06.05, 15:33 ale superancka pogoda w Łodzi ))) Odpowiedz Link
ne_monek z Kasią wszystko dobrze.. 20.06.05, 16:59 Witajcie dziewczynki Kochane wiem jak bardzo sie martwicie o Kattrin..on tez o tym wie i poprosiła mnie, abym przekazała Wam ze zyje,i z nia wszystko dobrze..jest cała i zdrowa.. Opowiem po krótce.. podczas wyjazdu służbowego jeden z samochodów firmowych miał wypadek..prezes i pracownicy leża w szpitalu..Kasia została sama i wraz z jedny z dyrektorów..prowadzą firmę....nie ma czasu..a pracy mnóstwo.. rozmawiałm z nią dziś .. jest jeszcze w szoku ..po tym co sie stało..i chyba trzeba Bogu dziękowac..bo miałą tez jechac tym samochodem.. jak tylko znajdzie chwilkę czasu to zajrzy do Was.. więc proszę sie już nie martwići cierpliwie czekac..aaaaaa i trzymac kciuki aby miała siłę to przetrwać.. ściskam Was i całuje od Kasi również Odpowiedz Link
diament79 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 20.06.05, 21:43 To dobrze, że Kasia cała U mnie kiepsko, bóle mieśniowe nie daja mi żyć! Mam wrażenie, że jestem zaje... chora. Nawet mi krew z nosa dzis leciała... Zobaczymy jak przezyje dzisiejsza noc... Aha, byłam na próbnym czesaniu, moja ukochana fryzjerka Elunia wyczarowała z moich krótkich włosów taką fryzurkę, że szok! Mam normalnie koka! To juz jestem spokojna o fryzurę sobotnią. A jak myslicie? Mogę juz testa zrobić??????????????? ;P Odpowiedz Link
danik1 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 20.06.05, 21:56 Czesc dziewczynki!!! Nie bylo mnie dzisiaj z Wami, ale za to z mila checia nadrabialam dzisiejsze zaleglosci!! Szkoda tylko, ze tak malo napisalyscie!! Ciesze sie, ze z Kasia wszystko OK a przy okazji witam ne_monka. Ne_monku co u Ciebie slychac??? Odwiedzaj nas czesciej!!! Diamenciku ja Ci dam chorobe!!!!!!!!!! To sa nerwy, zreszta calkowicie zrozumiale. W sobote bede o Tobie myslala i masz mi sie nie denerwowac!!! Bede czekala na zdjecia!! A ktory to dzien cyklu u Ciebie? Zaraz sprawdze, ale testowanko zalezy od Ciebie. Ja ze swojej strony zycze Ci II kresek!!! Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 20.06.05, 21:58 Diamenciku ja bym Ci radzila poczekac. Jezeli juz nie wytrzymasz to najwczesniej zrob 24 czerwca!!! Bede trzymala kciuki!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 20.06.05, 21:59 Ewciu gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mowisz 5????? No, no, no!!!!!!!!!!!!!!!! Usciski!!! )) Odpowiedz Link
eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 08:22 czołem Dziewczynki !!!! super,ze z Kasią wszystko oki teraz czekamy jak do nas wróci Diamenciku ja tez bym poczekała z testowaniem chociaż wiem ze Cie pewnie korci ale przecież przed sobotą masz o czym myśleć wiem zajmij sie slubem i dbaj siebie Danik dzieki za gratulacje ta 5 to chyba za te stresy, które przezywałam u mnie 19 dc tempka 37,0 i dzisiaj usg Odpowiedz Link
eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 08:48 kurcze znowu tu siedzę sama gdzie jestescie ? Odpowiedz Link
natali7a Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 09:22 Hej dziewczyny! Właśnie nadrobiłam zaległości, coś ostatnio mam dużo pracy i wpadam tu tylko na chwilkę... choć bardzo mi z tego powodu przykro... Cieszę się bardzo, że z Kaśką jest ok i że dała nam o tym znać U mnie 13 dc, owu ok. 17, ale za to albo świruje mi tempka albo termometr (elektron), ale raczej tepmka, bo sprawdzam bo trzy razy i ciągle jest taka sama, już samam nie wiem Acha! Wczoraj nad naszą działką przeleciał bocian (nie widywany przedtem na naszym osiedlu ) i widzieliśmy go oboje z moim m. Więc może jednak?? Pozdrówka dla wszystkich Niedługo się odezwę www2.fertilityfriend.com/home/natali7a Odpowiedz Link
punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:05 Hej!!!! cze Ewcik!)) czemu wczoraj siedzialas i nie odpisywalas na moje posty, ja tu za Ciebie piffko loje, a Ty sie cos nie odzywaszPPPPP )) cojest?) Odpowiedz Link
eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:07 cześć!!!! no wreszcie sie pojawiłaś !!! ja tu od rana zaglądam Odpowiedz Link
eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:08 co z u Ciebie ? @ przyszła czy nadal nie? Odpowiedz Link
punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:09 ;P a wczoraj to coto bylo? ja sie rozpisalam streszczajac swoja historie,a mianowicie dlaczego nie lubie ginekologow a Ty co? zero reakcji hehehehDDD Odpowiedz Link
punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:13 No @ dalej ani widu ani slychu;/ nie mam nawet objawow jak przed @, wrecz przeciwnie czuje sie fantastycznie, piekna i kobieca wiesz ostatnio mam jakies odpaly, wczoraj wieczorem np moj maz myslal ze zwariowalam, zaczelam smiac sie jak przyslowiowy glupi do sera, tak z niczego, wystarczylo ze popatrze na zlew w kuchni i wybuchalam smiechem a za chwile w placz..powaznie heh, zdarza mi sie to dosc czesto, ale jesli chodzi o ficzyczne objawy to nie bardzo je mam;/ Odpowiedz Link
punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:14 No ale co u Ciebie? jak Ty sie czujesz? opowiadaj))) Odpowiedz Link
eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:14 o kurde !!! musiało mi to umknąć ale wczoraj mialam zwariowany dzien w pracy, wiec musisz mi wybaczyc a teraz lece poszukac tej historii ) zaraz wracam Odpowiedz Link
eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:17 juz znalazłam !!! faktycznie czasem to az strach pomyslec jak czlowiek przezywa co lekarz mu powie. tyle, ze oni nie zawsze maja racje a my przezywamy Odpowiedz Link
punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:17 Ewcik ja zartuje ))))))) ta historia jest kilka pieter w gore, na tej stronie))) Odpowiedz Link
punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:18 No dokladnie, ale mow co u Ciebie? wszystko jak samopoczucie? jak sie czujesz? Odpowiedz Link
eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:20 znalazlam znalazlam. ja mam dzisiaj malego stresa bo ide na usg i po pierwsze martwie sie ze za poźno bo to juz 19 dc a skok tempki mialam w piatek czyli 15 dc noi nie wiem czy ona bedzie widziec czuy byla owu czy nie a po drugie martwie sie czy wszystko ok ze mna Odpowiedz Link
punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:22 napewno beda wiedziec czy owulacja byla , czy dopiero bedzie) ale dlaczego martwisz sie czy wszystko z Toba oki?.. Odpowiedz Link
eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:22 mam ochotę wogole dac sobie spokoj ze staraniami i nie myslec o robieniu dziecka, mierzeniach tempki,badaniach itd itp tylko, ze nie wiem czy poxniej nie bede tego zalowac , ze nie staralam Odpowiedz Link
eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:24 no nie wiem mam nadzieje, ze jest ok ale boje sie, ze ona np mi powie ze mam cykle bezowulacyjne albo wyda jakas inna diagnoze, ktora mnie podlamie psychicznie. co ci bede mowic sama wiesz jak jest jak ci lekarz cos powie robiac przy tym powazna mine Odpowiedz Link
goko1 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:23 hej! ja też trochę odpuszczam forum, wróce może później, mam taki sajgon i w pracy i w domu, tyle roboty, nie wiadomo za co sie brać, że nawet nie zmierzyłam tempki dzisiaj, zapomniałam z tego wszystkiego :-0 wrócę za kilka dni i zobacze co u Was słychać, mam nadzieję, że przez 2 dni sie wyrobie i będzie troche lżej Odpowiedz Link
eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:25 czesc Goko!!! bedziemy na Ciebie czekać )) Odpowiedz Link
punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:38 papa goko Ewcia, jesli tak do tego podchodzisz, dam Ci rade, znam sie troche na psycholigii i powiem ci jak ja to widzeBadania zrob, zbadaj sie czy wszystko oki, kobieta powinna robbic badania co pol roku. Upewnij sie ze wszystko jest oki a bedziesz spokojna na przyszlosc. Jesli chodzi o dziecko, to nie lam sie, daj sobie spokoj z tym mierzeniem i cala ta procedura jesli masz juz dosc i nic to nie daje. Kochaj sie z mezem jak do tej pory tak z milosci,kiedy tylko bedziesz miala na to ochote, bez zadnych wyznacznikow ani bez zastanawiania sie czy dzis czy jutr czy pojutrze masz owulacje.Czerp z bliskosci przyjemnosc i nie mysl o niczym innym ,nie mysl o dziecku. Oddaj sie samoistnemu biegowi spraw, jak masz byc mama, to nia zostaniesz niezaleznie od mierzenia temperatury i sprawdzania owulacji, to tylko Cie blokuje i powoduje ze caly czas o tym myslisz, oddaj sie tajemnicy rzuc to wszystko, jeli uwazasz ze to jest niepotrzebne) POtem sama sie zaskoczysz jak nagle zajdziesz w ciaze) Odprez sie , badz z mezem blisko i czekaj spokojnie, bo jak powiedzialam jak masz miec dziecko, jak taki jest Twoj los, to je i tak bedziesz miala !!! w najbardziej nieoczekiwanym momencie sie o tym dowiedz zobaczysz Ewciu!)) Co ma byc to bedzie, a co sie odwlecze to nie ucieczeNie martw sie! )Ja tak robie, co ma byc to bedzie a ja nic nie zmienie, pozostaje sie cieszyc z zycia i czekac na bieg wydarzen , lekko pomagajac losowi)))))) Odpowiedz Link
punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:46 Napewno sie okaze , ze jestes zdrowa i zapenie piekna kobieta)) Nawet niewiesz jakie przypadki sa z tymi ciazami, zawsze ale to zawsze moze sie zdarzyc nawet cud!)))Organizm ludzki to nie maszyna, wplyw na niego ma psychika Wiesz moje wszystkie kolezanki maja okresy mniej wiecej regularne i wiekrzosc z nich ma juz dzieci, staraly sie o nie 3-4 miesiace i juz sa mami, niektore juz kilkuletnich mnaluchow.Zazdroszcze im tego, ale sie nie lamie jakos. Ja prawie cale zycie od kiedy dostalam okres mecze sie ,z ta burza hormonalna, a teraz jeszcze przeszkadza mi to w zostaniu mama, ale nie mierze, nie licze nie waze, niemam co z takimi cyklami. Wiem , ze jestem zdrowa i to mi wystarcza, to jest dla mnie najwazniejsze Reszte oddaje w rece losu i tym wyzszym sprawom, nadludzkim, ktore sa odpowiedzialne nawet za cudy... Odpowiedz Link
punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 10:50 Nie raz chce mi sie plakac, dlaczego ja? , dlaczego u innych jest to takie proste, a ja przeciez mam w sobie tyle energii i takie pokladow milosci, ktorej juz niemma gdzie przelewac ( to tak jak z wiaderkiem i z zepsutym kranem. Kiedy cieknie a Tobie nie stracza naczyc zeby ta wode w nie wlac, aby nie zalala mieszkania) Takim naczynkiem bez dna byloby jedynie moje malenstwo........ Odpowiedz Link
punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 11:05 Ewcia pomysl o Tym co napisalam, ja musze wyskoczyc na poczte, bede niedlugo a Ty powiedz co o tym myslisz, usmiechnij sie tylko )) bedzie dobrze, bo przeciez nie moze byc inaczej! zaraz bede pap Odpowiedz Link
diament79 cd 21.06.05, 11:13 Jestem i tez mam bardzo dużo zamieszania w pracy, tak więc nie będę mogła pisać często. Sytuacja u mnie wygląda nastepująco: link poniżej testu nie robiłam bo i nie było kiedy a i tak myslę, że nic z tego... Odpowiedz Link
eweks0 Re: cd 21.06.05, 11:21 Diamenciku!! na razie to nie wiadomo czy nic z tego. poczekaj jeszcze przynajmniej do wekendu i zatestuj, chociaż prawde mowiąc nie wiem jak masz czas przed slubem o tym mysleć Odpowiedz Link
siuba79 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 11:14 Cześć Kamień z serca mi spadł, cały czas martwiłam się co jest z Kasią, dobrze że wszystko się wyjaśniło i jest OK. Dzisiaj muszę się ostro uczyć do obrony, więc raczej mnie tu dziś nie będzie. może wpadnę wieczorkiem zobaczyc co tam u Was słychać. Potem trzy dni pracy po 12 godzin, więc też może być kiepsko z wchodzeniem na forum, ale się postaram. Weekend wyjeżdżam, poniedziałek wkuwam do obrony, a we wtorek dzień prawdy (obrona). Trzymajcie za mnie kciuki, bo powoli mam stresa. Ok. idę się uczyć, choć mi się już bardzo nie chce, bo pogoda taka piękna. Pozdrawiam i papatki )))))))))))) Odpowiedz Link
natali7a Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 11:23 Nie martw się Siuba! Będzie dobrze, zawsze jest dobrze na obronie komisja jest wyrozumiała Ale kciuki oczywiście będziemy trzymać i to bardzo mocno!!! Pozdrawiam Miłego wkuwania Odpowiedz Link
eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 11:16 Dzieki. Kochana jestes, ze chce Ci sie podnosic kogoś na duchu. tzn ja nie jestem załamana tylko troche sie stresuje tym co ona mi dzisiaj powie, bo powiedziala mi na ostatniej wizycie (kilka miesięcy temu), ze jeseli do czerwca nie zajde to trzeba bedzie zrobic wszystkie badania, a tym samym machina ruszy a mialam nadzieje, ze tego unikne i ze do czerwca sie uda. no nic zobacze co mi powie dzisiaj wieczorem Odpowiedz Link
eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 11:18 czesc Siuba !!! jasne, ze bede trzymac kciuki, bo sama niedawno tego potrzebowałam. bedzie dobrze )) Odpowiedz Link
eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 11:22 nie bedzie mnie przez jakies 2 godzinki ale jak wroce to odrazu zajrze pozdr Odpowiedz Link
punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 11:49 Ewcia nie martw sie, badania trzeba zrobic, aby wlasnie ustalic przyczyne nieplodnosci, ale nie zawsze oznacza to ze jest cos nie tak z narzadami, czesto chodzi poprostu o najzwyklejsze podloze psychiczne niemosnosci zajscia Nie martw sie, wszytsko bedzie oki)) Odpowiedz Link
siuba79 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 13:11 Pisałam do Kattrin, wszystko OK, tylko ma dużo pracy, dlatego nie może tu zaglądać. Kazała Was bardzo serdecznie pozdrowić i wyraziła swoją nadzieję, że nie zapomnimy o niej (głuptasek, oczywiście że nie). Ok. dzięki za trzymanie za mnie kciukasów i zmykam znowu do nauki ))))) Acha u mnie 4dc: 1dc - nie mierzyłam tempki 2dc - 35,8 3dc - 35,3 4dc - 35,5 Odpowiedz Link
eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 13:57 aloha !!!! już jestem z powrotem ) Odpowiedz Link
punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 14:18 Ewcia welcome aboard!)) jesli chodzi o to, ze jestem kochana, ze chce mi sie Cie pocieszac, to wiedz, z enie chodzi tu o chcenie ale o fakty, wiec glowa do gory!))))) poprostu mowie Ci jak jest))))))))))))hyh Odpowiedz Link
punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 14:50 ej nie pekaj, jestem, jestem, mam cos do zrobienia i tak z doskoku zagladam)) Odpowiedz Link
punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 14:52 U mnie oki WLasnie zaczelam czytac "Zmartwychwstanie" Lwa Tolstoja)))))))( w przekladzie extra, polecam@!!!!!a Ty, czytasz cosik?) Odpowiedz Link
eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 14:57 mam zamiar dzisiaj albo jutro zacząc czytać Tokarczuk "Ostatnie historie" Odpowiedz Link
eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 15:01 u Grudzińskiego jest opowiadania poświęcono ostatnim dniom zycia Tołstoja. nie pamietam tylko tytułu i w ktorym zbiorze opowiadan ale sprawdze i ci jutro powiem. W "Rozmowach w Neapolu" jakie prowadził Bolecki z Grudzińskim jest tez rozdział poswiecony temu opowiadaniu i panowie rozmawiaja sobie o samym Tołstoju. jak jestes miłosniczka Lwa, to polecam ) Odpowiedz Link
eweks0 Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 15:56 Dziewczynki ja zaraz zmykam. życze wszystkim udanego popołudnia i do juterka. Mam nadzieję, że jutro bedzie nas tu więcej )) Roleczko co u Ciebie ? Odpowiedz Link
punisherka Re: z Kasią wszystko dobrze.. 21.06.05, 21:12 hej Ewcia )))) Wiesz pewnie jestes juz po lekarzu, martwie sie, ale zarazem wiem, ze pewnie z Toba wszystko oki!!!!!!Caly czas mysle o Tobie i trzymam kciuki! Daj znac raniutko jak tam badania wyszly!!!!! !!!!!!!Czekam kochana ! pozdrownienia papapa!!! Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania letnie - weteranki:)))) 21.06.05, 22:00 Nie mogłam niestey wpaść tu wczesniej, a teraz Was nie ma... Zamieszanie takie w pracy, że szok, dzis byłam u ortodonty i się zdołowałam, jak będę wyglądać na zdjęciach ślubnych w aparacie???????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? buuuuu a na dodatek z dwóch lat leczenie chyba przeciągnie sie do trzech, ma byc niby bezpłatne po 24 miesiącach, ale o tym to się przekonam w październiku bo akurat minie dwa lata... Byłam wczoraj na próbnym czesaniu, wyglądało to super Nie wiedziałam, że moje krótkie włosy da sie tak fajnie upiąć Może każdy będzie patrzył na włosy a nie na zęby?? Testu nie robie, bo chyba nie ma sensu. Objawów jakichkolwiek brak, od kawy nie odrzuca... Teraz tylko myślę ile znowu będę czekac na taki wykresik jak ten teraz i o tym jak przeżyję ślub jesli dostanę @... Pociesza mnie fakt, że kuzyka (świadkowa) tez chyba będzie miała.... Aha w pracy mam teraz świetną grupę Emeryci. Przyzwyczaiłam się do dzieciaków z rozruszanymi rodzicami a tu połowa ludków o laskach hihi A co najciekawsze zmiataja tak wszystko z talerzy, że kucharka nie ma co wziąć swojemu psu do żarcia... No to chyba tyle, rozpisałam sie bo Kuba w pracy i nie mam do kogo dzioba otworzyć rodzice już mają dosyć Aaaaaa wiecie co? Spotkałam na pewnym forum, na pewno też było o starankach, ale nie pamiętam nazwy, poznałam pewną Anetkę, zaczęłyśmy ze sobą gadać na gg jak się okazałao że tez jest z Jeleniej i proszę: mieszkała w moim bloku!!!!!!!!!!!! Fajnie nie??? No teraz to już naprwade koniec, ciekawe kto przeczyta całość hehehe Buziaczki Aneta na 3 dni przed ślubem Odpowiedz Link
eryka5 Do Punisherki 21.06.05, 23:30 Hej!!!! Nie wiem czy mnie pamiętasz ale udzielałam się tutaj kiedys kilka razy i nawet pisałam do Ciebie zwracajac uwagę na pewne podobieństwa naszych sytuacji i podejsciu do sprawy.... To naprawdę zaskakujące ale ja także nie dostaję od 10 dni okresu,mimo że miałam wyrazne bóle sygnalizujace jego nadajeście.Byłam pewna że tak jak zawsze pojawi sie w terminie i raczej wszystko na to wskazywało a tutaj ku mojemu zaskoczeniu tak się nie stało i po dziś dzień okres się nie pojawił.To bardzo dziwne tym bardziej że zdarzyło sie to pierwszy raz i naprawdę nie wiem co o tym sądzić??? Dodam jeszcze że niestety nie jest to ciąża bo robiłam już 2 testy i oba wyszły negatywne( Zamierzam poczekać jeszcze kilka dni i chyba udam się do Pana G. bo powiem szczerze ze ta sytuacja zaczyna mnie już trochę martwić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
danik1 Starania letnie - weteranki!!! :-))) 22.06.05, 08:41 Co to nikogo jeszcze nie ma??????????????? (( A myslalam, ze sobie poczytam!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania letnie - weteranki!!! :-))) 22.06.05, 08:49 Zapraszam do nowego watku!!! )) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania letnie 22.06.05, 08:48 cześć Dziewczynki !!! u mnie za przeproszeniem hujnia. mam doła po wczorajszym badaniu niby wszystko pieknie w środeczku wyglada, zadnych patologii, trzon macicy rewelka, przodozgiecie jakieś ale niestety lewa strona prawdopodobnie nie pracuje i owu chyba (bo ona na 100% nie jest pewna) owu nie było. taka jestem rozbita, ze zapomniałam tego wydruku wziąć bo bym Wam zacytowała. w kazdym badź razie mam przyjsc z mezem na rozmowę wstępna i zaczac robic badania (jesli rzecz jasna sie zdecydujemy). mąż kazał mi sie na razie nie przejmowac (łatwo mu mowić)i w poniedziałek umawiamy sie na tę rozmowę (tak postanowiliśmy). to chyba tyle pozdr Punisherko to opowiadanie ma tytuł "Wariacje na temat Wielkiej Ucieczki". Dzieki, ze myslałas o mnie Diamenciku na pewno bedzie sliczna Panną Młodą . Bede myslec o Tobie napisz tylko o ktorej godzinie ten wazny moment sie rozpocznie. Odpowiedz Link
punisherka Re: Do Punisherki 22.06.05, 09:04 Hej Eryka, pewnie, ze Cie pamietam))Hyh z tym okresem to poczekaj na testowanie, widzisz jak ja robilam kilka dni po spodziewanej miesiaczce, tez mi nie wyszedl, a okresu niema jak nie bylo takze po dzis dzien!(58 dzien cyklu!!) Mojej kolezance najleprzej test ( ten sam co ja robilam i moja szwagierka gdy zaszla w ciaze) wyszedl dopiero po okolo 6 tygodniach i w dodatku ten najbardzie czuly (Qiuck Vue)!!! Wiec nic straconego!) Poczekaj, ja testuje jakdos za tydzien, kilka dni po 2 terminie spodziewanej miesiaczki!) zobaczymy co z tego wyniknie)))) A masz jakies objawy ciazy Eryko? Fajnie, ze wpadlas! Pozdrawiam Cie, jak sie pojawisz pd razu daj znac)) Odpowiedz Link
punisherka Re: Do Punisherki 22.06.05, 09:10 Hej Ewciaaaaaa!!!!)) Twoj maz ma racje! Nie przejmuj sie!Wszystko bedzie dobrze, brak owulacji to nic az tak powaznego,dadza Ci odpowiednie hormonki zeby ja wywolac i bedzie oki)) dobrze ze z narzadami masz wsio oki!) Wiec nie masz owulacji, hmm ale powiedz jakim cudem testy owu wykazywaly, ze masz? Odpowiedz Link
eweks0 Re: Do Punisherki 22.06.05, 09:12 cześć !!! wskakuj na nowy wątek bo tu juz sie zacina ) Odpowiedz Link