Dodaj do ulubionych

joalis, danmed

27.11.09, 13:58
czy ktoś stosował te preparaty-jak ja o nich czytam to wydaje mi się to takie trochę czary mary. robiłam wczoraj córce biorezonans(też nie wiem na ile to wiarygodna metoda, w każdym razie właśnie w danmedzie, apataem salwia)i sporo pokryło się z moimi obserwacjami. wyszły liczne powikłania poszczepienne, obciążenie rtęcią, glinem i niklem, nadal dużo grzyba(a leczę już o roku homeo i izopatycznie, pilnuję diety), bardzo dużo nieprawidłowości w różnych narządach, a najważniejsze to,że w układzie nerwowym, podobno ma zablokowaną tkankę glejową-dużo tam glutenu(a nie daję od 2 tyg) i kazeiny(tej z kolei od roku). wykupiłam preparaty na zaproponowaną kurację(cena powalająca). już i tam mam bardzo chudy portfel w związku z leczeniem córki sanum i boiron, ale czego się nie zrobi,żeby mieć normalne dziecko. boję się,że kupiłam jakąś nadzieję, która...szkoda gadać.kto ma jakieś doświadczenia z tymi preparatami? oni w tym danmedzie powiedzieli mi,że one w ogóle nie kolidują z homeo, a nawet wzmacniają działanie niektórych-tylko trzeba zachować odpowiedni odstęp. i mam pytanie- czy są tu rodzice, którym udało się zlikwidować poważne komlikacje poszczepienne(czyli te w układzie nerwowym), stosując samą homeopatie? ja właśnie oczekuje euvaxu z sycowa, potem chyba wezmę się za resztę szczepionek. ale jak cztam opinie,że rtęć z mózgu usunie tylko ALA, to nie wiem, czy nie uderzyć w "grubsze" oczyszczanie. proszę doradzcie, podzielcie się doświadczeniem!bo ja już głupieje
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka