opium74 24.03.10, 14:35 Juz sie pogubiłam w watkach polecających.... wiem ze we Wrocławiuklasycznego dobrego homeopaty nie znajdę ...ale może warto udac się np. do Krakowa? Katowic? sa tam jakies polecane postaci?? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very.martini Re: DOBRY homeopata klasyczny najbliżej Wrocławia 24.03.10, 22:57 Warto na pewno:). Ale z dzieckiem czy z dorosłym? 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
neoaferatu Re: DOBRY homeopata klasyczny najbliżej Wrocławia 25.03.10, 09:23 Dr Katarzyna Bross - Walderdorff przyjmuje we Wrocławiu. Odpowiedz Link
opium74 Re: DOBRY homeopata klasyczny najbliżej Wrocławia 25.03.10, 13:04 O! Poczytam o Pani dr Tak na parwdę to chciałam z dzieckiem ale i siebie i męża chętnie bym skonsultowała :) nie ma takich 3 w 1 co to i dziecko i kobiete i faceta dobrze zdiagnozuje?? :) Odpowiedz Link
very.martini Re: DOBRY homeopata klasyczny najbliżej Wrocławia 25.03.10, 14:51 Jak z dzieckiem, to może dr Miśtal z Krakowa? Klasyk i pediatra. Ale on drogi i telefonów nie odbiera... 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
neoaferatu Re: DOBRY homeopata klasyczny najbliżej Wrocławia 25.03.10, 20:07 Dr Bross leczyła mnie i moje dzieci i mojego tatę i byłam zadowolona z efektów leczenia wszystkich. Odpowiedz Link
opium74 Re: DOBRY homeopata klasyczny najbliżej Wrocławia 26.03.10, 11:52 szczęście mnie trafiło nieziemskie i okazało się że pani dr jest dziś w naszym mieście :) Nawet na wizytę udało mi się zapisać :) Pani miła, wywiad szczegółowy (chyba? :) ) pisze chyba bo to moja pierwsza wizyta u jakiegokolwiek homeopaty klasycznego. Dobrała kulki dla Gnoma, mamy sie pojawić za miesiąc chyba że wszystko będzie super to za dwa. dziękuje bardzo za namiary :) Odpowiedz Link
homopatka Re: DOBRY homeopata klasyczny najbliżej Wrocławia 31.03.10, 04:24 stary Bross by sie przekrecil gdyby wiedzial jak na psy zeszla jego ukochana medycyna w rodzinie. Odpowiedz Link
minutek1 do homeopatka 01.04.10, 09:25 homopatka napisała: > stary Bross by sie przekrecil gdyby wiedzial jak na psy zeszla jego ukochana > medycyna w rodzinie. Mogłabyś wyjaśnić co masz na myśli? Odpowiedz Link
minutek1 Do opium! 26.03.10, 12:30 witaj ,o której godzinie byłaś na wizycie? Chyba się spotkałyśmy:-). Jakie dostałaś kulki dla synka?Jaki problem ma Twoje dziecko??? pozdrawim p/s my leczymy się już u doktor od dłuższego czasu. Odpowiedz Link
opium74 Re: Do opium! 26.03.10, 12:46 JA BYŁAM Z SAMEGO RANA :)sorry za capsa masz wiadomość na priv Odpowiedz Link
minutek1 Re: Do opium! 26.03.10, 15:01 Niestety poczta gazetowa mi nie działa. Oto adres: dorota.bronicka@wp.pl Odpowiedz Link
neoaferatu Re: Do opium! 27.03.10, 12:21 Mi też nie działa. Co jest z tą pocztą gazetową? Minutek, a wiesz kiedy dr będzie kolejny raz we Wrocku? Odpowiedz Link