Dodaj do ulubionych

natrium chloratum LM XII

18.06.04, 14:47
powiedzcie coś o tym leku i może jeszcze o adrenalinum...
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: natrium chloratum LM XII 18.06.04, 16:58
      pierwsze, co mi przychodzi do głowy to to, że jest dobrym lekiem dla
      anorektyczek:)
      Dobrze robi na nerwy ogólnie:) Adrenalinę sprawdzę i napiszę wieczorem:)
      Jak się wiedzie kuracja? Wywołuję Cię myślami, dzisiaj rano o Tobie pomyślałam.

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatyczne
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
      • gonia301 Re: natrium chloratum LM XII 21.06.04, 11:58
        Dziękuję za pamięć. Muszę Ci powiedzieć, że i ja spodziewałam się odpowiedzi
        właśnie od Ciebie. Ostatnio rzadziej tu zaglądam, ale miło, że to forum
        rozrasta się w takim szybkim tempie. Świadczy to dobrze, że zainteresowanie tą
        formą terapii rośnie. U mnie dobrze. Mogę powiedzieć już teraz po ponad 1,5
        miesięcznym okresie leczenia, że jest nieżle. Pan doktor dał mi jeszcze
        dodatkowe zalecenia co do sposobu odżywiania, no i chyba pomaga , łącznie z
        lekami. Przede wszystkim też staram się myśleć pozytywnie; wyrzuciłam z połki
        wszelkie książki związane z nerwicą, lękiem, depresją. myślę, że to dobry krok.
        Jeśli nie mam ich na widoku przed oczyma, to nie zagłębiam się w kolejne
        rozdziały i nie "dopasowuję" ich do swoich objawów. Rzeczywiście na początku
        leczenia był kryzys totalny, teraz widzę, że potrafię się więcej uśmiechać,
        jest mi na pewno łatwiej, że te uciążliwe objawy dało się w jakiś sposób
        wyeliminować, choć są jeszcze trudniejsze dni, kiedy to gorzej się czuję. Ale
        nie poddaję się. Biorę regularnie te swoje kuleczki i kropelki i mam nadzieję,
        że z każdym dniem o krok do przodu ku wyzdrowieniu. Pozdrawiam serdecznie. To
        adrenalinum jest w stężeniu CH 30.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka