gonia301 18.06.04, 14:47 powiedzcie coś o tym leku i może jeszcze o adrenalinum... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: natrium chloratum LM XII 18.06.04, 16:58 pierwsze, co mi przychodzi do głowy to to, że jest dobrym lekiem dla anorektyczek:) Dobrze robi na nerwy ogólnie:) Adrenalinę sprawdzę i napiszę wieczorem:) Jak się wiedzie kuracja? Wywołuję Cię myślami, dzisiaj rano o Tobie pomyślałam. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
gonia301 Re: natrium chloratum LM XII 21.06.04, 11:58 Dziękuję za pamięć. Muszę Ci powiedzieć, że i ja spodziewałam się odpowiedzi właśnie od Ciebie. Ostatnio rzadziej tu zaglądam, ale miło, że to forum rozrasta się w takim szybkim tempie. Świadczy to dobrze, że zainteresowanie tą formą terapii rośnie. U mnie dobrze. Mogę powiedzieć już teraz po ponad 1,5 miesięcznym okresie leczenia, że jest nieżle. Pan doktor dał mi jeszcze dodatkowe zalecenia co do sposobu odżywiania, no i chyba pomaga , łącznie z lekami. Przede wszystkim też staram się myśleć pozytywnie; wyrzuciłam z połki wszelkie książki związane z nerwicą, lękiem, depresją. myślę, że to dobry krok. Jeśli nie mam ich na widoku przed oczyma, to nie zagłębiam się w kolejne rozdziały i nie "dopasowuję" ich do swoich objawów. Rzeczywiście na początku leczenia był kryzys totalny, teraz widzę, że potrafię się więcej uśmiechać, jest mi na pewno łatwiej, że te uciążliwe objawy dało się w jakiś sposób wyeliminować, choć są jeszcze trudniejsze dni, kiedy to gorzej się czuję. Ale nie poddaję się. Biorę regularnie te swoje kuleczki i kropelki i mam nadzieję, że z każdym dniem o krok do przodu ku wyzdrowieniu. Pozdrawiam serdecznie. To adrenalinum jest w stężeniu CH 30. Odpowiedz Link