Dodaj do ulubionych

Natrium muriaticum

08.04.13, 20:10
Sluchajcie co o tym myslec? Dostalam natrium. 200ch jako konstytucyjny, w sumie to chodzilo mi o tradzik rozowaty bo strasznie mnie wysypalo. Bralam 9 kulek dziennie i faktycznie z prawej strony duzo mi zeszlo z lewej minimalnie sie poprawilo. Te kulki to bralam tak z tydzien, az mi sie skonczyly. Zaczelam po nich lepiej spac, ale w momencie gdy mi sie skonczyly poczulam sie gorzej wezly chlonne strasznie mi wywalilo..o czym to swiadczy, czy lek prawidlowo dobrany czy jednak nie
Obserwuj wątek
    • antreja Re: Natrium muriaticum 10.04.13, 10:52
      Jezeli lek byl dobrze dobrany przez homeopate, to pogorszenie jest wpisane w dzialanie leku. Organizm wraca do nierozwiazanych problemow i zaczyna je naprawiac. (Tak twierdzi nasz homeopata). Wydaje mi sie jednak, ze tydzien to za krotko, zeby oczekiwac cudow i zastanawiac sie, czy lek jest dobrze dobrany. Tradziku nie masz pewnie od wczoraj... Trudno oczekiwac, zeby po tygodniu zniknal na wieki wiekow:-)
      No ale ja nie jestem homeopatka. Niech wypowiedza sie specjalisci.
    • soleschusslera Re: Natrium muriaticum 14.04.13, 13:27
      chlopolapka napisała:

> Sluchajcie co o tym myslec? Dostalam natrium. 200ch jako konstytucyjny, w sumie
      > to chodzilo mi o tradzik rozowaty bo strasznie mnie wysypalo. Bralam 9 kulek d
      > ziennie i faktycznie z prawej strony duzo mi zeszlo z lewej minimalnie sie popr
      > awilo. Te kulki to bralam tak z tydzien, az mi sie skonczyly. Zaczelam po nich
      > lepiej spac, ale w momencie gdy mi sie skonczyly poczulam sie gorzej wezly chlo
      > nne strasznie mi wywalilo..o czym to swiadczy, czy lek prawidlowo dobrany czy j
      > ednak nie

Witam,
      Pani otrzymala odpowiedni lek oraz reakcja jet takze typowa. Prosze dalej brac lek. Polecam z doswiadczenia podwyzszyc potencje na C1000 (1000ch) i zarzywac na poczatku raz dziennie o tej samej porze 2 kuleczki. Jesli Pani stwierdzi, ze lek pomaga, to prosze brac tylko raz w tygodniu.

W momencie pogorszenia stanu zdrowia nalezy zawsze odstawiac leki homeopatyczne i po czasie podwyzszyc potencje. Konieczna jest konsultacja z dobrym lekarzem homeopata.

Ja polecam pacjentom LM (Q) potencje, gdyz sa one bardzo lagodne i najskuteczniejsze przy chorobach przewleklych.

www.dr-schuessler-sole-mineralne.pl
      Pozdrawiam
    • chlopolapka Re: Natrium muriaticum 18.04.13, 20:34
      Bardzo dziekuje panu za odpowiedz, jutro skontaktuje sie z moim homeopata, bo chyba bez recepty tak wysokiej potencji nie dostane. Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka