iwika 11.02.06, 20:10 czy będąc w ciąży mogę bez obaw stosować ignatię? Lekarz-homeopata stwierdził, że tak, ale jednocześnie zastrzegł, że w ciąży różnie bywa i gdyby coś się wydarzyło to żebym nie miała pretensji... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beba2 Re: ignatia a ciąża 11.02.06, 21:26 On Ci to zapisał i potem tak powiedział? Kretyn chyba jakiś. To się nazywa odpowiedzialność zawodowa. Odpowiedz Link
iwika Re: ignatia a ciąża 12.02.06, 08:44 właściwie to masz rację a ja nadal nie wiem: mogę czy nie? Odpowiedz Link
molla7 Re: ignatia a ciąża 12.02.06, 09:37 Mam przemozne wrażenie, ze homeopaci wymagaja, żeby od nich niczego nie wymagać. To lekarz nie pacjent bierze na siebie odpowiedzialność. Homeopatia to chyba uznana metoda medycyny, może nie przez wszystkich, wiec chyba nalć od nich profesjonalne podejscie do sprawy. A nie jak zle pojdzie, to przeciez leczy sie pani na wlasną odpowiedzialność. To nie przyczynia sie do powiekszenia grona zwolennikow homeo, zgodnie potwierdzających z racjonalnych powodow jejdobrodziejstw. co do ignatii to nie doradze. Odpowiedz Link
beba2 Re: ignatia a ciąża 12.02.06, 11:05 A w związku z czym masz brać ignatię i w jakiej potencji? W sumie palnęłabym od razu, ze mozesz spokojnie brać i nic się nie stanie, ale znając to forum mogłabym dostać po łbie od tych co im się wydaje, że wiedzą wszystko najlepiej. Odpowiedz Link
very_martini Re: ignatia a ciąża 12.02.06, 17:49 Jakiś dziwny ten lekarz. Ciekawe, czy matkom niemowląt tez mówi, żeby dawać lek na kolki, a jednocześnie "no wie pani, z niemowlętami róznie bywa". 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link