Dodaj do ulubionych

pomozcie gorączka!

17.03.07, 16:21
wczoraj byłam z dzieckiem u homeopaty zapisał apis 4 razy po 3 granulkii agropyron com.co godzinę. dziecko kaszlało i miało katar. osłuchując powiedział ze słychac coś w oskrzelach i ropa spływa po gardle i zaczyna sie angina. dziecko nie miało gorączki. dzisiaj niestety dostało 39,4 tepmeratury i nie wiem co robic bo homeo nie odbiera telefonu. dodam ze chciałam zacząc dziecko leczyc homeopatycznie bo sama od wielu lat sie leczę i kilka razy medycyna tradycyjna nie mogła mi pomóc a homeopatia owszem
Obserwuj wątek
    • gniadus Re: pomozcie gorączka! 17.03.07, 16:49
      W przypadku moich dzieci gorączka zawsze zwiastuje zdrowienie im wyższa tym szybciej dziecko zdrowieje. Niestety wymaga to duzych sił psychicznych ze strony rodziców, dzieci im mniejsze tym lepiej radzą sobie z gorączką. Przeczekałabym dwa dni, dałabym organizmowi powalczyć a w poniedziałek do kontroli!!! Polecam książeczkę, którą dostalismy od naszego homeo"Lecznicze działanie gorączki"A.Mnich
      • beba2 Re: pomozcie gorączka! 17.03.07, 17:07
        Nati, jesteś z Krakowa ?
        • nati1455 Re: pomozcie gorączka! 18.03.07, 16:20
          nie ja jestem z Białegostoku :-)
      • nati1455 Re: pomozcie gorączka! 18.03.07, 16:18
        dzieki chyba miałaś racje. Ok 16 wczoraj dostała 39,4 i tak spadała do 38,5 i rosła do 1.30 w nocy. Skapitulowałam i podalam panadol bo zaczęła mówić dziwne rzeczy. ale dzisiaj jest po 16-stej i gorączka nie powróciła. mam nadzieje że zdrowieje chociaż brzydki kaszel sie utrzymuje.
        • nati1455 Re: pomozcie gorączka! 29.03.07, 18:11
          Witam! postanowiłam napisać znowu, bo jestem trocę ,,skołowana". Po 5 dniach od wizyty u homeopaty córka była prawie zdrowa tylko utrzymywał sie niewielki katar przeźroczysty śluzowaty raczej nie zatykający noska. Po 10 dniach oczywiście po konsultacji z lekarzem odstawiliśmy kulki ale ten katar nadal sie utrzymuje. Przejdzie sam czy może zacząć coś podawać? Poradzcie coś proszę bo boje sie nawrotu.
          • 5_monika Re: pomozcie gorączka! 29.03.07, 18:31
            nie wiem czy przejdzie, ja nigdy takim katarem się nie przejmowałam.
            co dziecko dostawało, jakie leki ?
            • nati1455 Re: pomozcie gorączka! 30.03.07, 07:28
              witam!Córka nie dostawała nic oprócz tego co napisałam wyżej czyli agropyron i apis na wczesniejszą infekcje. A coryzalia przy wcześniejszych infekcjach nie działałała. Jeszcze dodam ze rano ten katar jest żółty i jest go sporo.
              • 5_monika Re: pomozcie gorączka! 30.03.07, 08:48
                no właśnie, ja konstytucyjny lek podałabym.
                Najczęściej po nocy katar jest bardziej zagęszczony.
                • nati1455 Re: pomozcie gorączka! 31.03.07, 16:32
                  I tu sie zaczynaja schody nie wiem jaki jest lek konstytucyjny mojej córki.
                  Nasz lekarz homeopata chyba nie ustala takiego leku sama za bardzo nie wiem na
                  czym to polega.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka