Dodaj do ulubionych

KOCHAM-JÓZEFÓW to UPR PR czyli PRAWICA

05.11.10, 20:46
Z tego co wyczytałem w gazecie WOT Kocham Józefów reprezentuje 15 kandydatów.
W Kocham Józefów są ludzie z Prawicy Katolickiej Wolnościowej UPR i WIP Korwina-Mikke Prawicy Rzeczpospolitej Marka Jurka.
Pozdrawiam Drogich Forumowiczów...
Obserwuj wątek
    • green-stokrotka Re: KOCHAM-JÓZEFÓW to UPR PR czyli PRAWICA 05.11.10, 21:54
      A czy też zawiesili swoje członkostwo? Bo skoro tak zrobił ich kandydat na burmistrza....
      • abigeil12 Re: KOCHAM-JÓZEFÓW to UPR PR czyli PRAWICA 06.11.10, 11:21
        a co z PZPR ? partii dawno nie ma ale przyzwyczajenia zostały ......................
        • marius68 Re: KOCHAM-JÓZEFÓW to UPR PR czyli PRAWICA 06.11.10, 11:34
          Klub radnych Prawa i Sprawiedliwości w Radzie Miasta Józefowa

- Paweł Rupniewski - Przewodniczący - kandydat na Burmstrza i radnego w 1
          -  Izabela Lasocka - kandyduje w 9 okręgu
          -  Damian Podolski- kandyduje w 8 okręgu
          -  Andrzej Mazek - kandyduje w 14 okręgu
          -  Józef Kaczorek - kandyduje w 3 okręgu

Czyli co najmniej 5 jest z PiS
          pozostałych kandydatów nie znam ale już to wskazuje że 1/3 jest z PiS

Rozumiem że chcieli powołać szerszy komitet ale dlaczego ukrywają (zawieszają) swoją przynależność partyjną?

Mariusz
          • abigeil12 Re: KOCHAM-JÓZEFÓW to UPR PR czyli PRAWICA 06.11.10, 12:43
            marius68 a jak u was jest z przynależnością , stanowicie jedną partię ?? Jak z byłą przynależnością szefa , nie ma się czego wstydzić !
            • abigeil12 Re: KOCHAM-JÓZEFÓW to UPR PR czyli PRAWICA 07.11.10, 16:20
              no i zero odpowiedzi , jednak może jest czego się wstydzić marius68 ?
              • marius68 Re: KOCHAM-JÓZEFÓW to UPR PR czyli PRAWICA 07.11.10, 16:59
                abigeil12
                Dałabyś ludziom odpocząć w końcu dziś dzień wolny. Ale jak już tak bardzo się domagasz to odpowiem.

Jedyna znana mi przynależność partyjna obecnego burmistrza to PPChD, partii współtworzącej AWS, obecnie jest niezależny.
                Wiem też że pan Paweł Rupnewski jeszcze w lutym należał do PiS stąd moje zdziwienie że nie ma adnotacji o przynależności w PKW.

Pozdrawiam
                Mariusz
        • jozefow512 Re: KOCHAM-JÓZEFÓW to PiS 07.11.10, 17:25
          abigeil12 napisała:

> a co z PZPR ? partii dawno nie ma ale przyzwyczajenia zostały .................

Jak patrzę na to, co robi PiS, to stwierdzam, że masz rację - PiS ->partia niby z XXIw. a przyzwyczajenia i nawyki jakby z PZPR.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka