wodzu77 02.02.11, 00:50 Ja wiem, że były wybory a teraz jest śnieg - co zresztą dało się przewidzieć jak się zaczynało roboty, idzie zima śnieg sypnie - ale może w końcu ktoś zacznie to kończyć... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feelek Re: parking przy PKP 02.02.11, 13:45 ech Wodzu77, Wodzu 77... ja wiem brakuje tematów... no poczekaj w końcu na Twoje pytanie znajdzie się tu jakaś odpowiedź [ słowa i wyrażenia kluczowe: populizm, opozycja, kiełbasa wyborcza, racjonalne wytłumaczenie, czepianie się, konstruktywne działanie] Odpowiedz Link
artreson12 Re: parking przy PKP 02.02.11, 21:06 feelek a Ty to chyba nie masz co robić (widać bezrobotny), bo zawsze się wpinasz w tematy na które nie masz właściwie nic do powiedzenia-- Odpowiedz Link
feelek Re: parking przy PKP 03.02.11, 08:28 właściwie, jedyne co mogę zrobić aby dać Ci satysfakcję to przyznać Ci rację inaczej wymiana wpisów nie będzie miała końca prywatnie: lubię dyskusje i internet mi je zapewnia, kilkuletnia tu praktyka chyba potwierdza, że nie są to tylko dyskusje typowe dla internetu: "pogadać i szlus" PS. jest taka funkcja w kompie, że można niechciane wpisy ignorować, zachęcam do skorzystania PS2. nie , nie jestem bezrobotnym, inaczej odpowiadałbym szybciej ( czyjś tu rekord to odp. po kilku minutach, wiem na pewno, że nie jest to bezrobotny) a tak , niestety z kilkunastogodzinnym opóźnieniem nie obiecuję poprawy także w sprawie parkingów przy torach Odpowiedz Link
beretbaby Re: parking przy PKP 03.02.11, 11:04 feelek napisał: > PS. jest taka funkcja w kompie, że można niechciane wpisy ignorować, zachęcam d > o skorzystania To działa w obie strony. Zanim znowu zapragniesz kogoś strofować ,pouczać- skorzystaj . Odpowiedz Link
artreson12 Re: parking przy PKP 03.02.11, 13:13 "lubię dyskusje i internet mi je zapewnia" szkoda mi Ciebie, bo z tego co piszesz albo jesteś bardzo samotny i nie masz z kim pogadać albo już nikt nie chce z Tobą dyskutować bo jeśli w życiu tak robisz jak na forum (większość Twoich wypowiedzi sprowadza się do obrażania dyskutujących) to się nie dziwię. to smutne że polityka PO i PiS przesiąka w niektórych w życiu codziennym. Odpowiedz Link
feelek Re: parking przy PKP 04.02.11, 08:34 Artreson12 napsala: "...większość Twoich wypowiedzi sprowadza się do obrażania dyskutujących..." feelek odp.: b. proszę o przykład najlepiej jakikolwiek resztę wpisu , jeśli pozwolisz, jeśli Cię to nie obraża pozostawię bez komentarza (zarchiwizuję jako książkowy przykład trollingu) Odpowiedz Link