Dodaj do ulubionych

Loty Balonem

24.05.11, 13:50
Dostajemy masę telefonów w sprawie lotu balonem dzieci. Loty odbędą się w sobotę 28 maja od 19 do 21:00 - warunek: bezwietrzna pogoda.
W zabawie weźmie udział około 80 dzieci. Dotychczas były dwie okazje wpisania się na listę:
1) rajd rowerowy - dwie nagrody rozlosowane wśród uczestników.
2) promocja karnetów na pływalni - kilkanaście osób.
Pozostałe miejsca zostaną rozlosowane podczas Pikniku od 11:00 do wieczora. Będą różne konkursy dla dzieci, gdzie będzie można wygrać lot balonem. Nie prowadzimy żadnych rezerwacji, wszystkie dzieci będą miały taką samą szansę na znalezienie sie w balonowym koszu...

Zapraszam do zabawy.

Jeśli ta atrakcja spodoba się naszym małym mieszkańcom Józefowa, to postaramy się zaprosić firmę balonową na piknik kończący wakacje.

pozdrawiam

Piotr Gąszcz
Obserwuj wątek
    • ola_dom Re: Loty Balonem 25.05.11, 11:38
      a kiedy balony dla dorosłych...???
      • icsir_jozefow Re: Loty Balonem 25.05.11, 12:03
        jak powstanie Międzynarodowy Dzień Dorosłegosmile.

A tak zupełnie na serio, to jeśli zebrałaby się na forum grupa zaintersowanych osób, które chciałby na ten cel przeznaczyć jakieś środki, to ICSiR mógłby to zorganizować. Dorosłych trochę mniej wiejdzie do kosza, dzieci przez godzinę w locie pionowym może polecieć około 40. Potrzeba 20 osób i każdy musiałby jakieś 80-100zł zainwestować.
        • ola_dom Re: Loty Balonem 25.05.11, 13:27
          ja bym chciała. bardzo. za taką cenę jak najbardziej.

jeśli właśnie w tej chwili tworzy się lista chętnych, to ja się zapisuję.
          • mateusz.wlodarczyk Re: Loty Balonem 25.05.11, 17:34
            Ja też jestem chętny, bardzo chętny. Jeśli uda się to zorganizować to proszę mnie z góry zapisać.
            A te 20 osób to się zbierze na 100%, chętnych będzie pewnie jeszcze więcej, w końcu nie co dzień można obejrzeć nasze miasto z lotu ptaka.
            • icsir_jozefow OK 25.05.11, 18:01
              spróbujemy coś zrobić, tylko chce żebyście Państwo mieli świadomość: Loty w pionie góra dół, balonem nie da się zrobić kółka nad Józefowem i przelecieć z powrotem do punkt startu. Atrakcja jest niewątpliwa, problem, że dopiero od 19 można latać, bo gdby dało się dłużej, to można by zorganizować jakąś dogrywkę za te pieniądze o których wspominałem od 21 do 22 z tym, że widać pewnie będzie już niewiele.
              Zobaczymy jak będzie wyglądała współpraca z firmą balonową i być moze zaprosimy ich na bardziej koemrcyjnych warunkach na zakończenie wakacji.

pozdrawiam

PG
    • icsir_jozefow Loty odwołane 28.05.11, 17:21
      ze względu na padający deszcz musieliśmy w dniu dzisiejszym odwołać loty balonem. Prognoza pogody uległa zmianie, a prognoza meteo, jaką otrzymała firma balonowa z Meto Okęcie była niekorzystna.

O nowym terminie lotów poinformujemy Państwa wkrótce.

Jutro zapraszamy na drugi dzień Pikniku - szczególnie na zajęcia z garncarzem z Bolimowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka