feelek
02.12.14, 13:44
Onegdaj Marius zapytał mnie na tym forum: czy nie uważam, że dałem się wkręcić?
Doomi podczas debaty zapytała:
doomi 27.11.14, 18:13
"Panie Burmistrzu,
Czy jako przewodniczący stowarzyszenia Dla Miasta udzielił Pan reprymendy panu radnemu C. Łukaszewskiemu - członkowi swojego stowarzyszenia? Chodzi mi o jego wpis na naszym forum po wygranych wyborach do rady miasta"
jej chodziło o taki cytat:
czarenty 18.11.14, 19:30
"Panowie feelek i markiz0 dziękuję Wam za doping i poparcie w ostatnich tygodniach. To Wasze wpisy sprawiły, ze uzyskałem najlepszy wynik wyborczy od 16 lat. Jestem dumny z siebie ale przede wszystkim z rozsądku wyborców. Nie dali na szczęście wiary uszczypliwościom, złośliwościom i normalnym kłamstwom tych dwóch hien."
odpowiedź p. Burmistrza na pytanie zadane przez Doomi:
kruszewski2014 27.11.14, 18:38
"Po pierwszej turze wyborów rozmawialiśmy w gronie członków stowarzyszenia Dla Miasta o poziomie debaty publicznej. Stwierdziliśmy, że w wielu przypadkach poziom agresji przekroczył wszelkie granice dobrego smaku. Mamy nadzieję, że do takich sytuacji nie będzie już więcej dochodziło. "
inna "odpowiedź" p. Burmistrza Kruszewskiego na pytanie Doomi:
"Na funkcję przewodniczącego zgłoszono tylko jednego kandydata - Cezarego Łukaszewskiego. Nowego przewodniczącego w tajnym głosowaniu poparli wszyscy radni. "
----------------------------------------
"Pokłoń się i ty o dziewkę Panie Zagłobo, zapewne ci ją obiecają"
(H. Sienkiewicz - Ogniem i Mieczem)
"nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?"
(Stanisław Bareja, Miś)
---------------------------------------
Myślę, odpowiadając Mariusowi, że tak, że dałem wkręcić. Dałem się razem z wieloma namówić na szczerość p. Kruszewskiego w postaci elektronicznej debaty.
----------------------------------
to był mój ostatni wątek założony na okoliczność wyborów samorządowych 2014