sloggi 19.11.05, 12:15 Macie swoje ulubione miejsca na spcery? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomi Re: Spacerujecie? 19.11.05, 13:21 Jasne, że spaceruję: najczęściej jakoś tak nogi nas niosą w okolice cmentarza A dokładniej do lasu za nim. Ale od jakiegoś czasu więcej jeździmy całą rodziną na rowerach: na "stary most", do Świdrów Wielkich, do Mlądza (wszystko oczywiście laskami różnymi), do Wiązowny itd. Raczej staramy się urozmaicać trasy. A na co dzień też śmigam na rowerze, nawet na zakupy. Nawet wczoraj jeszcze jeździłam Odpowiedz Link
ann_74 Re: Spacerujecie? 20.11.05, 20:08 Zważywszy, że przyjeżdżam na spacery z Ursynowa to cały Józefów wydaje mi się jednym wielkim parkiem I tak prawie co tydzień. Odpowiedz Link
julka1800 Re: Spacerujecie? 21.11.05, 10:05 spacerujemy...ul.Polną na jej dalszym odcinku "za cmentarzem" innych miejsc jeszcze nie znamy Odpowiedz Link
bajka111 Re: Spacerujecie? 21.11.05, 10:42 To jest temat i watek dla mnie bardzo drazliwy. Bo ja teraz NIE spaceruje, NiE jezdze na rowerze, nigdzie NIE chodze i dibli mnie biora, bo bym pospacerowala, pojezdzila itd. Siedze na okraglo przy komputerze i czekam na wiosne. Wtedy bede luzniejsza i nadrobie wszystkie zimowe zaleglosci. Poza tym nie bardzo mam z kim. Mezowi sie nie chce, a dzieciaki juz troche duze i pozno wracaja ze szkoly. Ale jak spadnie snieg - nie mozna nie spacerowac Odpowiedz Link
doomi Re: Spacerujecie? 21.11.05, 13:44 Bajko, a nie masz jakiegoś pieska do spacerów?? Odpowiedz Link
bajka111 Re: Spacerujecie? 22.11.05, 15:57 Mam wspaniala suke, ktora uwielbia spacery. Poza nielicznymi wyjsciami z dzieciakami na ogol sobie hasa po dzialce. Ale moze to rzeczywiscie jest pomysl Odpowiedz Link
iguloo Re: Spacerujecie? 28.11.05, 00:14 Spacerujemy... ...najczęściej po ulicach Józefowa, jakoś boję się chodzić po lesie z dzieckiem w wózku. Latem czasami "spaceruję" do Otwocka lub Karczewa (do K. tylko w jedną stronę), a no i oczywiście do Warszawy (czyt. Falenicy ) na bazarek. Odpowiedz Link
bajka111 Re: Spacerujecie? 29.11.05, 00:26 Iguloo, to jestes daslekodystansowiec Jak sie wyprowadzilam z Warszawy do Michalowic i poszlam z moim 8-miesiecznym synkiem na pierwszy dluzszy rozpoznawczy spacer to... zabladzilam. Zlapala nas straszna burza, ulewa i pioruny, a ja zupelnie nie wiedzialam gdzie jestem z tym moim maluszkiem. Odpowiedz Link
111majka Re: Spacerujecie? 01.01.06, 23:04 Ja bylam dzisiaj na spacerze z moim psem. A potem poszlam obejrzec sztuczne ognie. A Wy dzis spacerowaliscie? Odpowiedz Link
morkub Re: Spacerujecie? 31.12.06, 22:55 I ten fajny wąteczek odświeżam. Jak teraz wyglądają Wasze spacerki??? Ja bardzo lubię i spaceruję codziennie, niemal, ale tras stałych nie mam. Za to zdaża mi się wędrować w towarzystwie Odkąd pobładziłam w okolicach ulicy Wodnej, nie zapuszczam się sama w leśne ostępy, ale trzymam się zabudowań. I muszę powiedzieć, że bardzo fajnie spaceruje się z Doomi, bo ma zawsze dużo ciekawego do powiedzenia o mijanych miejscach Odpowiedz Link
arkadia67 Re: Spacerujecie? 31.12.06, 23:08 pospacerowałam sobie dziś no "obkółko" swojego "Świdermajerka" sprawdzić kto dziś "sylwka" razem z nami będzie obchodził))) 2 mieszkanka na tak i 2 na nie)))) Odpowiedz Link
111majka Re: Spacerujecie? 01.01.07, 01:52 Ja pospacerowałąm do połówy ulic cy żby spotać s^ę z sąsiadami ))) Odpowiedz Link
111majka Re: Spacerujecie? 01.01.07, 01:52 Taaaaak. widać że mieli duuuuuuuużo szampana.... Odpowiedz Link
111majka Re: Spacerujecie? 03.01.07, 18:43 Chyba się ktoś pode mnie podszył... ja tego nie pisałam.... tamtego tym bardziej..... Odpowiedz Link