patyska 09.03.06, 13:46 moj tata dowiedzial sie od znajomej, ktora mieszka w Michalinie, ze beda gdzies w Jozefowie ciagnac nitke drogi szybkiego ruchu - czy to prawda? a jesli tak, to w sasiedztwie jakich ulic? dziekuje! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomi Re: droga szybkiego ruchu w Jozefowie? 09.03.06, 13:57 To tez już było Jeśli oczywiście o to Ci chodzi... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19980&w=37635600&v=2&s=0 Więcej linków nie podrzucam ;P, przejrzyj sobie forum dokładnie, a na pewno znajdziesz całą masę interesujących Cię informacji ;D Odpowiedz Link
patyska Re: droga szybkiego ruchu w Jozefowie? 09.03.06, 14:23 ja to chyba czytac nie umiem... nie widze tu odpowiedzi na moje pytanie... bedzie czy nie? Odpowiedz Link
doomi Re: droga szybkiego ruchu w Jozefowie? 09.03.06, 14:41 No faktycznie: niby jest wątek a nadal nic nie wiadomo Odpowiedz Link
patyska Re: droga szybkiego ruchu w Jozefowie? 09.03.06, 14:50 ale sie przynajmniej usprytnie - popatrze na mape, pozaznaczam "podejrzane" ulice i tam dzialki nie kupie )) wiec werbeny, wyszynskiego, wawerska, jaroslawska i wiazowska odpadaja Odpowiedz Link
111majka Re: droga szybkiego ruchu w Jozefowie? 10.03.06, 23:49 Nesca, a cos na temat drogi szybkiego ruchu byś powiedziała? Strasznie tu dużo domysłów, a nic konkretnego nie wiadomo, ani gdzie, ani w ogóle czy jest w planach. A każdego to interesuje. Odpowiedz Link
nesca1 Re: droga szybkiego ruchu w Jozefowie? 10.03.06, 23:59 Jedna droga szybkiego ruchu to ulica Nadwiślańska - czyli 801. Według projektów i blokowania terenów od ponad 10 lat nie pokrywa się w całości z istniejącą ulicą. Na północy miasta ma być odchylona na zachód od istniejącej ulicy, na wysokości Granicznej ma przecinać Nadwiślańską w kierunku wschodnim po czym gdzieś na wysokości Wyszyńskiego powrócić do istniejącego koryta. Inna trasa to droga Piaseczno- Wołomin ale co do tej to dokładnie nie wiem jaki ma być przebieg bo projektu nie widziałam. No to na razie tyle. Jak się czegoś dowiem to napiszę. Odpowiedz Link
111majka Re: droga szybkiego ruchu w Jozefowie? 11.03.06, 00:17 Dzięki Ale bez planu się nie obejdzie, wyobraźnię mam ciut za krótką... Odpowiedz Link