Gość: eliza Nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:03 lepszego wzou na rynku w tej klasie. Kazde pieniadze warto zaplacić. Link Zgłoś
art_0 Re: Nie ma 27.06.04, 11:15 eliza napisał(a): > Nie ma lepszego wzou na rynku w tej klasie. Kazde pieniadze warto zaplacić. Fajny tekst. Bardzo mnie rozbawil. Link Zgłoś
Gość: eliza Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:18 nie ma nic śmiesznego. Za samo to, ze ktos łaskawie chce ksare sprzedać nalezy mu jeszcze dolozyc 1000 PLN do ceny, ktora on proponuje. Ten wóz to marzenie wielu. Lepszy od takich marek jak MB Lexus czy BMW. On po prostu niszczy konkurencje. Link Zgłoś
andrewx Re: Tu już ktoś napisał: 27.06.04, 11:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=13733528&a=13733528 albo tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=13697855&a=13734770 Link Zgłoś
art_0 Re: Tu 27.06.04, 11:23 Coraz lepiej. A ja slyszalem nawet ze premiera C4 zostala wstrzymana o 5 lat w zwiazku ze swietnymi wynikami sprzedazy Xsary :))))))))))))) pozdrawiam Art Link Zgłoś
art_0 Re: Tu 27.06.04, 11:30 A tak w ogole to piszesz w stylu Greenblacka: poczatek zdania w temacie, reszta w tresci. Czyzby GB widzac nudy na forum zaczal prowokowac korzystajac z cudzego nicka? Art Link Zgłoś
Gość: eliza Owszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:42 prowokuje pod zastepczym nickiem, ale nie jestem GB. Pozdro Link Zgłoś
art_0 Re: Owszem 27.06.04, 12:12 A co sie uzyskuje prowokujac? Wieczna chwale? Szacunek potomnych? Dodatkowe dochody? A moze zwykle nikomu nie potrzebne bicie piany zasmiecajace forum? Art Link Zgłoś
Gość: eliza A co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:14 się zyskuje wymyślając i opowiadając dowcipy? I tak nigdy wszyscy sie nie będa z nich śmiać. Link Zgłoś
art_0 Re: A co 27.06.04, 12:21 Stac cie na wiecej niz przyklad z dowcipami....Moze np: co sie zyskuje wlaczajac swiatla mijania w dzien, albo ile zaoszczedze jak przerobie moja 760iL na gaz... Art Link Zgłoś
Gość: m Re: Ale co mysliscie o tych xsarach i citroenach IP: *.malnet.pl 27.06.04, 13:09 i innych francuzach? Moim zdaniem Citroeny sie skonczyly tak jak francuzka reprezentacja. Na Renault zlego slowa nie powiem bo ich modele naprawde sa ladne i charakterne. Ale Xsara ktora jezdze obrzydla mi calkowicie. Link Zgłoś
art_0 Re: Ale co mysliscie o tych xsarach i citroenach 27.06.04, 13:17 Ale nowa C4 w ktorej mialem juz przyjemnosc siedziec przyciaga oko. Moze nadal bedzie awaryjnym modelem, moze jest ciasna na tylnych siedzeniach, ale stylistyke ma....kosmiczna. I bedzie sie wielu ludziom podobac, czego napewno nie mozna powiedziec o obecnym modelu pozdrawiam Art Link Zgłoś
Gość: m Re: Ale co mysliscie o tych xsarach i citroenach IP: *.malnet.pl 27.06.04, 13:29 www.newemotion.it/motori.php3?ProdID=23 to czy podoba sie nowy model C4 to jest kwestia gustu. Uwazam jednak ze chlopaki przesadzili, to nawet nie jest kosmiczne. Citroen sie skonczyl, brakuje mu stylu i pomyslow z poprzednich lat. Kiedsy to byla marka a teraz ich projekty przypominaja Samare rodem z ZSRR. A szkoda. Xsara, ktora posiadam jest ostatnim autem tej marki. A poza tym powinnismy nie kupowac ich samochodow bo nie wybudowali u nas fabryki. Tak samo mysle o Hyundai'ach. Link Zgłoś
Gość: Wampir Na poważnie IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 13:41 Hmm, obejrzałem dziś pierwszy raz C4. To ma być kosmos? Zero funkcjonalności. Tył Megane, przód Vectry, garbate jak New Beetle, całość nijaka. Ciekawe, jaki będzie widok do tyłu przez taką łamaną szybę (nie mówię o jej cenie w razie stłuczenia). Auto będzie się podobało przez miesiąc, potem się opatrzy i koniec. W dodatku pewnie wszystko robione na oko i nietrwałe, kupa elektroniki działającej kiedy zechce. Nowe BMW serii 1 - to jest smochód. C4 wygląda na zwykły chłam. Oczywiście opinia jest jak najbardziej subiektywna. Może nas C4 czymś zaskoczy. Np. jakąś fikuśną łapką na kubek z McDonalda. Link Zgłoś
art_0 Re: Na poważnie 27.06.04, 13:49 C4 w którym siedzialem wygladalo inaczej. Te zdjecia/komputerowki sa najblizsze: carspyshots.proboards2.com/index.cgi? action=display&board=spy&num=1077818989&start=0 Ale widzialem tylko 5drzwiowa wersje. Art Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ja tez mam Xsare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 17:02 Obrzydliwe to C4 auto. Natomiast jesli chodzi o Xsare to kupilam je z rok temu i juz mam dosyc (jakosc wykonczenia wnetrza jest koszmarna, po kilku ,miesiacach wszystko trzeszczy). Obsluga w Citroen Polska zignorowala mnie gdy probowalam sie o cos dowiedziec. Szkoda gadac. W przyszlym roku zamierzam zmienic auto i chyba wybiore Astre. Pozdrawiam i wspolczuje innym wlascicielom. Link Zgłoś
Gość: Olo Re: ja tez mam Xsare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 17:06 Z Astrą jest inny problem - na siłe chcą przescignąc Golfa, ale cenami... DOchodzi do tego ze kupując Astrę z podstawowym (za słabym) silnikiem 1.4 i doposażając auto w klimatyzacje ocierasz sie niebezpiecznie o 70 tys zł.... A za takie pieniadze to.. ja przepraszam ale wole Mondeo.... Link Zgłoś
Gość: xsarcia Re: ja tez mam Xsare IP: *.opa / *.opa-carbo.com.pl 27.06.04, 17:48 Trzeszczenie i stuki, które się pojawiły w prawym słupku Xsary kolegi dało się usunąć w prozaiczny sposób. Wystarczyło przesmarować wszystkie uszczelki gumowe drzwi gliceryną. I jak ręką odjął. Chłop zadowolony jakby nówką jeździł. Link Zgłoś
Gość: Allah Re: ja tez mam Xsare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 18:45 To moze profilaktycznie wszystkie Xary zaraz po wyjezdzie z salonu :kąpać" w całosci w wazelinie ;-)) Link Zgłoś