sweetsusana 16.05.06, 21:04 Witam Zastanawiam sie nad kupnem Opla 'tigry' Słyszałam jednak opinie iz auto to jest awaryjne czesto sie cos psuje... Interesuje mnie wersja 1.4 rok 96-97 jakie macie doswiadczenia z tym autkiem Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
waskes29 Re: Opel tigra 16.05.06, 21:32 Praktycznie to samo co Corsa ,taki sobie przecietny samochod o wygladzie typowo kobiecych samochodw .Nawet jesli sie psuje czesciej to pewnie drobiazgi w tym samochodzie nic nie ma skomplikowanego a czesci satanie . Tu masz cos wiecej moze Ciebie zainteresuje. moto.money.pl/oceny_aut/Opel_Tigra_m.html Link Zgłoś
leon.zbowidowiec Re: Opel tigra 16.05.06, 22:13 Dokladnie to co pisze Waskes - srodek to 99% wyposazenie z Corsy. Jezeli nie ma znaczenia dla Ciebie ten "unikalny" ksztalt to polecam z tych lat raczej Corse 1.4 16v. Link Zgłoś
sweetsusana Re: Opel tigra 18.05.06, 11:20 Dziekuje wam za odpowiedzi. a ta corsa 1.4 16v jak wyglada? Wiecie, mnie sie tigra barrdzo podoba, i ja sie nie znam na autach, chodzi mi o to czy nie jest jakos specjalnie awaryjna bo slyszalam ze ople niestety sie czesto sypia. pozdrawiam Link Zgłoś