Gość: Aniołek IP: *.as-net.pl 14.03.03, 12:29 UWAZAM ZE "OPEL TIGRA" JEST NAJPIEKJNIEJSZYM DZIECKIEM KONCERNU "OPELA " PAP Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: oviraptor Re: Opel Tigra IP: *.przezmierowo.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 00:31 ja natomiast uważam że Tigra jest najpiękniejszym dzieckiem motoryzacji wogóle Link Zgłoś
Gość: alf Re: Opel Tigra IP: *.multinet.wan / 10.1.15.* 12.09.03, 18:28 małe auto duża kasa Link Zgłoś
Gość: venivv Re: Opel Tigra IP: 212.160.232.* 12.09.03, 18:57 "Ferrari dla fryzjerek" - kiedyś to widziałem w gazecie pozdr Link Zgłoś
wichura Re: Opel Tigra 12.09.03, 20:47 Dobre! Taki jest mniej-więcej przekrój użytkowników. Link Zgłoś
Gość: Mar mnie się podoba, ale... IP: *.skorosze.2a.pl 12.09.03, 21:38 podobno w Niemczech kupowali to głownie Turcy... Link Zgłoś
Gość: Hah Re: mnie się podoba, ale... IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 05.10.03, 17:07 buiahaha co za leb jak widze takie texty "podobno..." podobno to matizy sie wywarcaja a sie nie wywracaja, podobno kola w lanosie odpadaja a nie odpadaja, podobno auta niemieckie sa najlepsze a nie są itd Link Zgłoś
Gość: Fidel Re: Opel Tigra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 16:33 Mój braciak ma Tigre z 97r. Kupił za 20 tys zł a drugie tyle wsadził. Nie z przyczyn technicznych ale w tuning. Zrobił spojlery, dyfuzor, zamontował niebieskie diody, alufelgi 16/235 itd. Ma motor 1.4 ale ze świateł nikt nie ma szans samochodem porównywalnej klasy. Jednak ja jadąc z tyłu troche biłem głową o sufit a mam tylko 179 cm. Ale z przodu ok. Problemem jest zbyt lekki przód- jak chciał zerwać na mokrym asfalcie podbijały koła tak mocno że aż szarpało kierownicą. Ale i tak jest zajefajny ;) Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Opel Tigra IP: *.acn.waw.pl 07.10.03, 20:35 Podrywalo nie dlatego ze jest zbyt lekkie, tylko z przyczyn zle dobranego zawieszenia (utwardzenie/obnizenie) lub ze zuzytych elementow np. mocowania belki stabilizujacej. Zreszta, zapraszam na tigra-team.pl/forum ....tutaj jestesmy Link Zgłoś
Gość: LOLROTFL Re: Opel Tigra IP: *.acn.waw.pl 08.10.03, 16:55 Mój braciak ma Tigre z 97r. Kupił za 20 tys zł a drugie tyle > wsadził. Nie z przyczyn technicznych ale w tuning. Zrobił > spojlery, dyfuzor, zamontował niebieskie diody, alufelgi 16/235 > itd. Ma motor 1.4 ale ze świateł nikt nie ma szans samochodem > porównywalnej klasy. LOL ROTFL nawet, proponuje zeby sprobowal z takim parchem jak saxo Vts..moze byc w serii, ale nietylko spod swiatel..a wogole....LOL Tigra..a co to jest? Polecam tracktest na Motorvision, i BBC top gear..LOL tiiigrrrra Link Zgłoś
betty-bt Re: Opel Tigra 08.10.03, 01:28 Gość portalu: Aniołek napisał(a): > UWAZAM ZE "OPEL TIGRA" JEST NAJPIEKJNIEJSZYM DZIECKIEM > KONCERNU "OPELA " PAP fakt! marze o tigrze. nie uwazam, ze jest najlepszym autem na swiecie, ale chce... i juz :) Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Opel Tigra IP: *.zie.pg.gda.pl / *.zie.pg.gda.pl 08.10.03, 03:10 Ladny to moze i jest , ale jest do dupy , pseudo sportowiec na bazie corsy i do tego taki cholernie maly. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Opel Tigra IP: *.zie.pg.gda.pl / *.zie.pg.gda.pl 08.10.03, 03:19 No i jesli chodzi tez o wyglad to z opli najbardziej mi sie podoba calibra a nie to cos. Link Zgłoś
hiszpan25 Re: Opel Tigra 08.10.03, 09:06 ładne autko mi sie podoba ale ceny ma nieuzasadnione dlatego tez kupiłem zwykłą Corsę 1.4... A co do wyglądu to na top liście opla jest u mnie takze szacowna Calibra ale to inny przedział cenowo-klasowy. PZDR! Link Zgłoś
betty-bt Re: Opel Tigra 08.10.03, 12:07 Gość portalu: Marek napisał(a): > Ladny to moze i jest , ale jest do dupy , pseudo sportowiec na bazie corsy i do > > tego taki cholernie maly. juz to wszystko slyszalam i nie zaprzeczam. mimo to obstaje przy tigrze. niech sobie jest pseudo sportowiec. jestem kobieta i w rajdach udzialu nie biore- to raz, a dwa- moze to prozne, ale wlasnie dlatego, za to, ze tak zgrabnie wyglada lubie tigre. mezczyzni oceniaja auta w zupelnie innych kryteriach, ja zwracam uwage na wyglad zewnetrzy. o tym co pod maska nie mam pojecia. a prowadzi sie rewelacyjnie. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Opel Tigra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 16:41 Jak tak wyglad sie dla ciebie liczy to kup sobie alfe romeo , to jest wyglad i te silniki. Link Zgłoś
Gość: kawszyn Re: Opel Tigra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.03, 16:48 wole honde CRX. wyglad i znakomite silniki... Link Zgłoś
betty-bt Re: Opel Tigra 08.10.03, 17:12 Gość portalu: Marek napisał(a): > Jak tak wyglad sie dla ciebie liczy to kup sobie alfe romeo , to jest wyglad i > te silniki. narazie to nie stac mnie nawet na tigre. alfa mi sie nie podoba ;-P Link Zgłoś
Gość: Rolo Re: Opel Tigra IP: 195.116.106.* 31.10.03, 10:07 Nie wiem, czy wiecie, ale większość kobiet (przynajmniej 90% tych które znam) uważa wszystkie auta Alfy za paskudztwo. Podobnie Daewoo (poza Matizem). Co do tigry - jednomyślność - śliczna. Moja dziewczyna też ma Tigre. Dla mnie troszke za małe, ale dla kobiet wydaje się być pojazdem idealnym. Poza tym to zupełnie bezusterkowy samochód. Link Zgłoś