Gość: pierwszy IP: 82.160.17.* 19.03.09, 18:06 wnętrze troche BMW przypomina... nie dobrze Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: arny Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny IP: *.cust.tele2.pl 19.03.09, 18:54 Czy tylko mi z tyłu przypomina przykucniętą żabę?? Link Zgłoś
Gość: Damage Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.09, 19:26 wg mnie tylko tył jest ładny, reszta jakby nie pasuje Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 19:31 ciekawy - custom wynalazek..takie figo fago, ale zeby to przesadnie piekne , czy nowatorskie?;) nie podobaja mnie sie reflektory przednie wystajace "wprost z karoserii"(podobny zabieg w malym Alfa romeo"pininfarina" oraz Bentley'ach sie stosuje..)-to nie je cool... dac kawalek czarnego platiku i juz estetyczniej to wyglada Link Zgłoś
Gość: gość Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny IP: *.range86-148.btcentralplus.com 19.03.09, 20:15 jakbym wszystko to już gdzieś widział... pomijając znaczek, bo jest ciekawski Link Zgłoś
Gość: yh Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny IP: *.toya.net.pl 19.03.09, 20:51 brzydkie, wyjatkowy rozpierd, to tak jakby zalozyc koszule w kwiatki do spodni w kratke Link Zgłoś
Gość: hux Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 21:22 tył przypomina troche przód lotusa exige a wnetrze to jakas masakra podobne do multipli koszmar Link Zgłoś
Gość: purify Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny IP: *.chello.pl 19.03.09, 23:32 a wg mnie kazdy z powyzszych narzekaczy zrobilby laske z wdziecznosci za taki samochod. Link Zgłoś
wawak Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny 20.03.09, 16:07 Jak masz fajną laske purify, to mogę ci ją zrobić bez dawania czegokolwiek ;) Link Zgłoś
pocalujta_wujta Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny 20.03.09, 17:15 Ksztalt rzniety z Porsche Cayman? Ladny. Link Zgłoś
pocalujta_wujta Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny 20.03.09, 17:17 Wnetzre to raczej Porsche a nie BMW. BMW to mam a celuje w Porsche wiec mam porownanie ;-) owszem elementy niektore przypominaja BMW. Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny IP: *.l-3com.com 20.03.09, 18:07 Wiekszosc elementow przypomina siedzaca zabe(racja arny) a nie BMW. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny IP: *.telpol.net.pl 20.03.09, 18:33 tak szczerze mowiac to tyl bardziej by mi pasowal na przod niz obecny.... Link Zgłoś
Gość: romek52 Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.09, 19:26 Ładny,ale nad grillem to się nie wysilono.Jakoś nie pasuje do reszty.Taki z lekka prostacki:-)))))))) Link Zgłoś
panihalinka Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny 21.03.09, 00:21 Moja babcia na coś takiego powiada - gdyby to był koń, trzeba by go było zastrzelić. Litości! Wasze gusta mnie przerażają. Kształt rżnięty z porsche cayman - hahahaha! Ten pojazd jest straszliwy pod każdym względem, i nawet ja - prosta sprzątaczka spod Tczewa - mogę powiedzieć dlaczego. Mianowicie: brak tu jakichkolwiek proporcji, każdy z akcentów stylistycznych próbuje być najważniejszy, brak jakiejkolwiek klarownej linii która konstruuje bryłę - kompletnie nieudane błotniki które niszczą całą dynamikę bryły (syndrom roztopionego masła). Tył jest odrobinę lepszy ale tylko odrobinę - nie odstaje od typowej stylistyki angielskich kit carów. Wnętrze przeraża jeszcze bardziej - ktoś kto to wymyślił na pewno mieszka w domu z tralkami, wieżyczkami i rzeźbami jeleni w ogrodzie. Dno wodorosty i 3m mułu. Niech panowie zostaną przy restauracji starych samochodów, tylko niech coś zrobią z logo bo dawno nie widziałam czegoś bardziej nieudanego - to chyba 10-letni syn właściciela w korelu narysował! Tylko mi tu nie pisać że pani Halinka się nie zna! Zna się i niedługo będzie regularnie blogować żeby lud pracujący wyedukować estetycznie (orka na ugorze) Właśnie tak - sprzątaczka będzie uczyć naród dizajnu! Link Zgłoś
Gość: rem Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 03:42 pani halinko!! nareszcie!! bardzo prosimy!! a najpierw własne projekty!! zróbmy coś z tym światkiem motoryzacji! ja mogę zainwestować, dużo, potrzebuję pomysł! Link Zgłoś
Gość: rem Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 03:44 żeby nie było zbyt trudno, zacznijmy od loga! Link Zgłoś
Gość: herbatkaherbatnik Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny IP: *.range81-129.btcentralplus.com 21.03.09, 09:08 no to jest coupe! Link Zgłoś
net_friend Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny 21.03.09, 09:25 Auto nietuzinkowe, ale wyraźnie przekombinowano z wnętrzem. Dzieje się tu za dużo i za cudacznie. Efekt pikowanej kołderki do mnie nie przemawia. Link Zgłoś
Gość: nk Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 09:30 przód to przerobiony Aston Martin, tył ma elementy zapożyczone z przedniej części Lotusa Elise, linia nadwozia ciągnie Veyronem... nie żeby się dało dzisiaj zrobić coś na prawdę oryginalnego, ale to auto wygląda jak nieudana kopia Astona, w której nic się kupy nie trzyma... Link Zgłoś
Gość: gruby Re: F&M Vulca S - wulkan stylistyczny IP: *.popieluszki.lublin.pl 21.03.09, 11:53 bardzo późny barok Link Zgłoś