to_wlasnie_cala_ja 17.11.10, 13:02 witam czy może mi ktoś polecić jakieś fajne miejsce w górach oczywiście niedrogie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korniz Re: wyjazd w góry 17.11.10, 13:16 w jakie góry.ostatnio byliśmy w Pieninach ale nie pod samymi górami okolice Pienin i było tanio.Moge podesłać info jak jesteś zainteresowana. Odpowiedz Link
to_wlasnie_cala_ja Re: wyjazd w góry 17.11.10, 17:30 jest nam obojętne w jakie góry warunek zeby nie było tłoczno bo chcemy wziąć trzylatkę. Chcemy by zmieniła choć na chwilę klimat i to wyjazd pod nią. A oczekuję : dobrego dojazdu, łazienki tyle. Nic wypasionego ale też nie jakaś suterena z grzybem na ścianie. No taki poziom przeciętny mnie interesuje Odpowiedz Link
zuzanna.7 Re: wyjazd w góry 17.11.10, 20:46 Polecam to - www.zalasem.pl/ Byłam miesiąc temu, jest bardzo fajny ośrodek, pyszne jedzenie, doba ze śniadaniem i obiadokolacją 45 złotych. W tej cenie jest 2 godziny na osobę korzystania z ciepłych źródeł w Szaflarach, a jest tam super, dla dziecka również fajna atrakcja. Ośrodek jest 10 km od Zakopanego i 5 km od Bukowiny, naprawdę super ! Odpowiedz Link
zuzanna.7 Re: wyjazd w góry 17.11.10, 20:50 Przepraszam, z całym wyżywieniem kosztuje 70 złotych, bez 40 złotych, ze śniadaniem chyba 55, zresztą wszystko jest na ich stronie Odpowiedz Link
airborell Re: wyjazd w góry 17.11.10, 23:45 70 zł za trzy osoby czy za jedną? Jeśli za jedną to: o matko . Spokojnie znajdziesz bardzo fajne kwatery za 25-30 zł (np. w Gorcach, Sądeckim czy Niskim). Odpowiedz Link
marika_8 Re: wyjazd w góry 18.11.10, 08:45 No oczywiście, że za jedną. Też tam byłam i uważam, ze jest super Za 25-30 złotych, owszem, ale bez wyżywienia, a za 70 złotych masz śniadanie w formie szwedzkiego stołu i obiadokolację, wypaśną, że tak powiem. A dp tego 2 godziny na osobę pobytu w termach, za symboliczne 2 złotych. A normalnie termy kosztują sporo. Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: wyjazd w góry 18.11.10, 10:21 Jedź do Rabki, tam sporo niedrogich kwater znajdziesz a dla dziecka sporo atrakcji. Miejsce fajne też jako baza na wycieczki., Odpowiedz Link
fossetta Re: wyjazd w góry 18.11.10, 13:41 Wisła-Malinka, polecamy. Byliśmy w tym roku w ferie z 6-cio i 3-latką..w przyszłym roku też tam jedziemy.www.podjalowcem.cal.pl/ Odpowiedz Link
to_wlasnie_cala_ja Re: wyjazd w góry 18.11.10, 15:43 korniz bardzo proszę o info o tym miejscu. 70 zł od osoby niestety kategorycznie odpada Odpowiedz Link
taba18 Re: wyjazd w góry 18.11.10, 15:51 Też polecam Pieniny, zwłaszcza Czorsztyn. Przed urodzeniem córki byłam z osiem razy. Nie byliśmy prawie 4 lata, bo mieszkamy nad morzem, więc mamy kawałek... Masa kwater prywatnych - pokoje z łazienkami albo z łazienką na korytarzu. Mam sprawdzoną kwaterkę, jakbyś chciała to odszukam namiary. Generalnie taniutko - jak byłam ostatnio to dosłownie kilkanaście zł od osoby (łazienka na 3 pokoje, na korytarzu lodówka, czajnik,możliwość korzystania z kuchni). Fajna baza wypadowa. Warto wybrać się do Szczawnicy (może tam rozejrzyj się za kwaterami - w samej Szczwnicy jest sporo atrakcji, można pospacerować wzdłuż Dunajca; ale będzie drożej niż w Czorsztynie). Odpowiedz Link
korniz Re: wyjazd w góry 18.11.10, 17:05 www.kluszkowce.turist.pl/mizerna4/ Taba 18 czyżbyś to samo wysłała Bo czytając opis to jakbym ja to pisała.Tak zgadza się można zwiedzić Czorszczyn Szczawnicę Krościenko nad Dunajcem,Niedzicę-To miejscowości które znajdują się niedaleko, Odpowiedz Link
ani-a9 Re: wyjazd w góry 18.11.10, 21:06 ja byłam latem w sromowcach niżnych, 30 zł/osoba kwatera z łazienką (za dziecko 2 letnie nie płacilismy), kuchnia z wyposażeniem na piętrze (na 3 pokoje), warunki super bo to nowy dom, widok z okna przy pogodzie na Tatry. Mała miejscowosć ale mi się bardzo tam podobało. Jak chcesz namiary to pisz. Odpowiedz Link