Dodaj do ulubionych

tani smartfon

23.03.16, 10:23
Hej,
padł mi dziś mój smartfon (miał swoje lata) sad
Co możecie mi polecić niedrogiego?
Obserwuj wątek
    • juko14 Re: tani smartfon 24.03.16, 22:32
      Hmm. Nie wiem czy "polecam" to dobre słowo. Ale ja ostatnio w takiej sytuacji kupiłam KARBON. W zasadzie ma wszystkie funkcje i chodzi na Androidzie. Jego zaletą jest cena - kosztuje 400 zł (tak, nowy). Ale nie ma się co oszukiwać do Samsunga mu daleko... Tak czy inaczej wart swojej ceny a nawet więcej.
    • chude_ramie Re: tani smartfon 25.03.16, 12:56
      to ja powiem czego nie polecam - Kruger&Matz, wiesza się to ustrojstwo non stop, czasem nie widzi kontaktów i niestety nie otwierają się pliki np doc czy pdf
      na pewno pierwsza i ostatnia przygoda z tym niestety polskim producentem
    • skarolina Re: tani smartfon 26.03.16, 16:19
      Co masz na myśli pisząc "niedrogiego"? Chodzi o niską cenę czy stosunek ceny do jakości?
    • crokofon Re: tani smartfon 30.03.16, 15:55
      Pochwalisz się co kupiłeś? Czy jak w tym innym wątku o smartfonach nas olejesz smile
      • way.on.the.hill Re: tani smartfon 30.03.16, 18:16
        pochwalę, jak kupię
        na razie mam tel zastępczy, a nie mam czasu aktualnie by do sklepu się wybrać
        ale coś do 400zł się znajdzie
        kupię i jak poużywam to też powiem czy warto

miałam przez z lata nokię lumia - byłam zadowolona - ale mnie wystarczy telefon, sms, budzik, ewentualnie by do internetu się dostać, żadnych aplikacji nie używam, nie ściągam
    • jtby Re: tani smartfon 04.05.16, 20:38
      Kupiłem zgrabny mały (dla kogoś może to być wada) C-III smart w Biedronce. Myślałem, że będzie mi służył tylko do podstawowych rzeczy, ale po odpowiednim pomajstrowaniu przy Androidzie i dograniu oprogramowania okazało się, że urządzenie jest całkiem niezłe i działa lepiej niż mój trochę już podstarzały tablet Goclever. Nie nadaje się dla osób, które chcą robić nim zdjęcia, ale do kodów kreskowych i sporadycznych fotokopii wystarczy. Cena 200 zł. Widziałem też na Allegro.
    • the_incognito Re: tani smartfon 04.05.16, 22:26
      Kup jakiegoś starszego flagowca np. Galaxy S2, S3, S3 LTE, Note 3 - kwestia co to znaczy niedrogiego. Może jeszcze Motorola G albo tańsza E - mają dobre opinie, ale w odróżnieniu od powyższych Samsungów - nie miałem żadnej z nich.
      • okobar79 Re: tani smartfon 05.05.16, 09:16
        po co przepłacać? w cenie 400 PLN jest kilka dobrych smarków, niekoniecznie na andku
    • arturaspl Re: tani smartfon 05.05.16, 09:54
      polecam alcatela idol 3.
      jest swietny. ma niesamowity dzwiek (JBL projektowal uklad dzwiekowy), wysokiej rozdzielczosci ekran,
      i jest leciutki. z parametrow - 4 rdzeniowy procek i 2 gb ramy, i 5gb wbudowanej pamieci. ja go mam od 3 tyg. i nadal jestem zachwyconysmile
      • who_cares Re: tani smartfon 05.05.16, 13:45
        Moto E2 LTE XT1524 poniżej 400 PLN z najnowszym Androidem na pokładzie i naprawdę jest szybka.
        • okobar79 Re: tani smartfon 05.05.16, 15:04
          on nie ma 5 andka? najnowszy to chyba 6 o ile mnie pamięć nie myli....
          • who_cares Re: tani smartfon 05.05.16, 15:34
            Od miesiąca jest aktualizacja do 6.0
      • okobar79 Re: tani smartfon 05.05.16, 15:01
        Alcatel Idol 3 niedrogi? on w sklepie kosztuje około 800-1000 PLN najtaniej
        a to już średnio-wyższa półka cenowa
    • okobar79 Re: tani smartfon 05.05.16, 14:59
      niedrogiego? to Picasso za niecałe 400 PLN - 2 gd ramu, niezły aparat (niezły nie znaczy ze świetny tongue_out)
      lumia 550 za ta cenę też da się wyłapać - moim zdaniem lepszy tongue_out
    • robotycznyarnold Re: tani smartfon 21.04.19, 02:02
      Ja osobiście polecam Samsungi - tanie i wytrzymałe. Jeśli chodzi o sklepy z niskimi cenami smartfonów to między innymi Sklep SkyNet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka