madziulka1982 31.03.07, 21:46 Witam , jakie znacie w miare tanie ale dobre zele pod prysznic ja uwielbiam kokosowy z rossmana. Czytalam tu kiedys o czekoladowym z lidla ale w moim lidlu jeszcze nigdy go nie widzialam, czy ktos moze ma zdjecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzanka23 Re: Tanie żele pod prysznic 01.04.07, 00:30 Ja tez lubie rossmana kosmetyki.Zele,szampony sa ok. Odpowiedz Link
gochalodz Re: Tanie żele pod prysznic 10.04.07, 23:21 A ja żeli z Rossmanna(Isana) nie polecam.Są bardzo niewydajne,nie pachną i bardzo wysuszają skórę.Już lepiej zainwestować w żel Fa,który jest bardzo wydajny i w promocji tani(kupiłam w promocji 1+1 gratis) i do tego myjka (zmniejsza zużycie żelu pod prysznic). Odpowiedz Link
elaps Re: Tanie żele pod prysznic 03.05.07, 18:55 Żeli z Rossmana nie polecam bo strasznie uczulają Odpowiedz Link
szagszag Re: Tanie żele pod prysznic 01.04.07, 01:10 Te żele z Lidla mają nazwę firmową Pool, kosztują 2,99 i są w 4 wersjach zapachowych. Są OK. Odpowiedz Link
sweetkiss Re: Tanie żele pod prysznic 01.04.07, 16:32 Ja bardzo lubię i używam oceania aroma z Biedronki - zapach lawenda. 300 ml kosztuje 1,99. Jest jeszcze chyba mleko i miód oraz morski. Polecam Odpowiedz Link
a_gneskka Re: Tanie żele pod prysznic 02.04.07, 02:08 Rano, gdy się spieszę i nie mam czasu nałożyć balsamu, używam nawilżajacego Persavonu - naprawdę nie wysusza. A jeśli mam czas to w zasadzie obojętne, ważne żeby był wydajny i miał ładny zapach (czego o biedronkowych powiedzieć się nie da): Arko, Rossman, Soraya Family Fresh... Odpowiedz Link
istna Re: Tanie żele pod prysznic 04.04.07, 14:07 Czekoladowy z lidla niemożebnie śmierdzi chemią - wyrzucone pieniądze. Odpowiedz Link
ulinka123 Re: Tanie żele pod prysznic 04.04.07, 15:39 Tanie zele pod prysznic okropnie wysuszaja skore. Lepiej jednak zainwestowac w lepsze, choc drozsze rzecz jasna. A jak nie zel to lepsze mydlo, takie z dodatkami nawilzajacymi. To wedlug mnie jedna z rzeczy na ktorej nie warto oszczedzac jesli sie dba o skore. Odpowiedz Link
ktosiunia87 Re: Tanie żele pod prysznic 03.05.07, 19:07 teraz w rosmannie jest (była w zeszłym tygodniu) promocja na żele Dove - są pakowane po 2 (np z olejkami nawilżającymi - ja takie wzięłam) i kosztują niecałe 12 złotych, czyli po ok 6 złotych jeden, a są bardzo wydajne, no i nawilżające Odpowiedz Link
ulinka123 Re: Tanie żele pod prysznic 04.05.07, 19:08 Ja tez lubie Dove. Myje sie nim ja i moja corka (8lat) ktora ma bardzo sucha skore i dobrze nam obojgu sluzy. Odpowiedz Link
agab51 Re: Tanie żele pod prysznic 05.05.07, 22:45 używam Rossmanowych kosmetyków, najbardziej chwalę sobie piling do ciała pod prysznic ISSANA. a z innych marek polecam FA, w tej chwili w Rossmanie jest promocja, i żel kosztuje 4,99zł/250ml. wyczytałam też w gazetce, że kupując dowolny produkt FA (oprócz mydła w kostce) można otzrymac gratis pastę do zębów (odbior przy kasie) Odpowiedz Link
kinga.77 Re: Tanie żele pod prysznic 05.05.07, 22:51 Ja też polecam Isanę z Rossmanna. Pomarańczową i limonkową. Super zapach, nic nie wysuszają i nie uczulają. I ta cena, zwłaszcza w promocji! Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Tanie żele pod prysznic 31.08.07, 10:26 Od jakiegos czasu używamy wszyscy mydeł w kostce a nie żeli. Chyba mniej mnie wysuszaja. Odpowiedz Link
asiula30 Re: Tanie żele pod prysznic 31.08.07, 20:47 Polecam z Lidla zel pod prysznic firmy Cien, 1l kosztuje 4,99zl , jest bardzo wydajny i nie uczula nawet dziecko nim myje i zadnych oznak uczulenia. Polecam. Odpowiedz Link
omamamia1 Re: Tanie żele pod prysznic 31.08.07, 23:53 www.superpharm.pl/index.php?act=show_foldery_reklamowe&id_parent=11 ostatnio na promocji był(jest nadal)żel pod prysznic KAMILL po 2.99zł Odpowiedz Link
gochalodz tylko nie żele z Lidla! 12.09.07, 16:35 Miałam Pool z Lidla i tak niewydajnego żelu jeszcze nie miałam(piszę o tym różowym).Zapach też baaardzo ulotny cena 3zł Za te same pieniądze można kupić polski Polleny Ewy taki w białym opakowaniu chyba z migdałami czy czymś tam,ale jest delikatny dla skóry,ładnie pachnie i jest wydajny! Odpowiedz Link
alba.alba Re: Tanie żele pod prysznic 03.09.07, 15:19 St. Ives!!!!! - nie ma lepszych żeli. Kosztują ok. 10 zł, ale mają większa pojemność. Daj sobie spokój z innymi żelami, tylko St. Ives!!!! i to najlepiej kremowe!!!!, bo mają różne rodzaje. Ja tylko ubolewam, że nie mają płynów do kąpieli. Odpowiedz Link
marmelada Prosty sposób... na sprawdzenie ile się marnuje 14.09.07, 15:25 to zobaczyć pod nogi na brodzik, gdy poraz pierwszy nakładacie na siebie żel ile jego w czystej postaci spływa razem z wodą, takie "kolorowe" glutki. Polecam serdecznie myjki, ja mam taka z siateczki, aplikuję zel bezpośredno na nią i jest narpawdę suuuper . I można kupić taki droższy, np Soraya, seria familijna, super zapachy, a cena w granicach 7 zł za 500 ml. Z myjką starcza i starcza. A fajnie się pieni i nie wysusza. Odpowiedz Link
remontmam01 Re: Prosty sposób... na sprawdzenie ile się marnu 15.09.07, 13:15 Ja też używam żelu Soraya Family. Kosztuje w sumie tyle samo co najtańsze z Rossmana a jakość jest o niebo lepsza. Polecam Odpowiedz Link