wellla 29.11.08, 10:42 warto sie tam jeszcze dzis wybrac? Mam nie blisko.... a wyprzedaż związana z likwidacja sklepu trwa do końca listopada tylko. Ktoś był? Coś wie? Jakie ceny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama.79 Re: conforama, ostrobramska wyprzedaż 29.11.08, 12:13 Ja nie byłam ale moja koleżanka była w zeszłym tygodniu i zastała puste pułki, jakies pojedyńcze duże meble jeszcze stały typu jedna kanapa, stół i jakis regał,jak masz daleko to zostan w domu zrób sobie kawke i relaksuj sie przed tv ja mieszkam dwa kroki od conforamy i z ciekawości nawet mi sie nie chce Odpowiedz Link
duchess85 Re: conforama, ostrobramska wyprzedaż 29.11.08, 12:53 Nie warto! Ja byłam pod koniec pierwszego tygodnia XI i już wtedy połowy asortymentu nie było. A obsługa w C. żenująca, nie dziwne że się składają... Odpowiedz Link
aniapet Re: conforama, ostrobramska wyprzedaż 29.11.08, 13:49 Byliśmy w zeszłym tygodniu, jeszcze nie było tak pusto, udało nam się kupić przecenione łóżko piętrowe za 400 zł, podobne jest w Ikea za 700 zł. Było kilka pojedyńczych sof, szaf, regalików, jakieś wazoniki, talerzyki itp. Odpowiedz Link
aniapet Re: conforama, ostrobramska wyprzedaż 29.11.08, 13:51 Za szybko kliknęłam... teraz to już raczej nie ma po co jechać, ludzie rzucali się na każdą rzecz. Odpowiedz Link